Pagina 1 din 1
Piese Kyosho TR-15 Caut deja de peste 1 luna piese.. :((
Postat 31 August 2006 - 01:21 AM
Hello,
Sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva.
Mi-am luat un Kyosho Inferno TR-15.
Este dragut Buggy-ul. Dupa ce am avut putina bataie de cap cu reglaju am reusit sa il fac sa mearga chiar bine si destul de rapid.
Problema a aparut in urma unei mici coliziuni cu o denivelare mai urata pe strazile grozave din Romania.
In urma acestei coliziuni (care nu a avut loc la viteza prea mare) mi sa rupt suportul de suspensie inferioara la roata din fata.
Cum ziceam de 1 luna caut piesa de schimb si nu gasesc niciunde.
Kyosho american nu livreaza niciunde in afara americi si am cautat pe nenumarate site-uri dar nu am gasit ce mia trebuit sau chiar deloc kyosho.
Daca stie cineva un magazin care are piese kyosho si livreaza in Romania as fi foarte recunoscator sa imi zica si mie.
Merci.
PS. Piesa cautat are codu FT5
Sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva.
Mi-am luat un Kyosho Inferno TR-15.
Este dragut Buggy-ul. Dupa ce am avut putina bataie de cap cu reglaju am reusit sa il fac sa mearga chiar bine si destul de rapid.
Problema a aparut in urma unei mici coliziuni cu o denivelare mai urata pe strazile grozave din Romania.
In urma acestei coliziuni (care nu a avut loc la viteza prea mare) mi sa rupt suportul de suspensie inferioara la roata din fata.
Cum ziceam de 1 luna caut piesa de schimb si nu gasesc niciunde.
Kyosho american nu livreaza niciunde in afara americi si am cautat pe nenumarate site-uri dar nu am gasit ce mia trebuit sau chiar deloc kyosho.
Daca stie cineva un magazin care are piese kyosho si livreaza in Romania as fi foarte recunoscator sa imi zica si mie.
Merci.
PS. Piesa cautat are codu FT5
Postat 31 August 2006 - 01:16 PM
Am vazut ca nu au si TR15, insa ma gandeam ca poate s-o potrivi ceva de acolo, ca tot inferno sunt...sau poate ar fi bine sa intrebi si pe forumurile posesorilor de inferno si-ti zic ei daca se potrivesc sau nu, sau poate chiar au de vanzare.
Daca totusi nu ajungi la nici o concluzie, eu as intra pe un astfel de forum si as ruga pe cineva de acolo sa-mi cumpere piesa necesara de la vreun magazin pe care zici ca l-ai gasit, i-as trimite banii si apoi el mi-ar trimite piesa.
Daca totusi nu ajungi la nici o concluzie, eu as intra pe un astfel de forum si as ruga pe cineva de acolo sa-mi cumpere piesa necesara de la vreun magazin pe care zici ca l-ai gasit, i-as trimite banii si apoi el mi-ar trimite piesa.
Postat 31 August 2006 - 01:54 PM
salut, scuzama daca ma bag aiurea dar eu te pot ajuta sa aduci ce vrei tu din sua. fara smechrii, totul pe factura si dureaza cam trei saptamani. chiar si dupa ebay. nu pot sa-ti spun exact cat costa pt ca nu am cum sa calculez. calculul se face asa, obiectul care-l vrei + transport pana la cunostinta mea + transport pana in ro + vama (daca se aplica) si eventual transport pana la tine.
chestia te ppoate duce pe la 20 - 25 usd, dar poa sa fie si mai putin si mai mult. piese asa mici nu am adus dar spre exemplu sa aduc o masinuta m-a dus 95 usd (colet de 11 kg).
cantareste vezi poate mai gasesti pe cineva sa va cuplati, sa coste mai putin si imi da mi
toata stima
chestia te ppoate duce pe la 20 - 25 usd, dar poa sa fie si mai putin si mai mult. piese asa mici nu am adus dar spre exemplu sa aduc o masinuta m-a dus 95 usd (colet de 11 kg).
cantareste vezi poate mai gasesti pe cineva sa va cuplati, sa coste mai putin si imi da mi
toata stima
Postat 31 August 2006 - 02:01 PM
am omis sa mentionez ca te ajut, nu vreau nimic in schim, nu pretind bani sau orice alceva, sa nu se inteleaga gresit.
Postat 31 August 2006 - 09:00 PM
daca erai din buc te ajutam eu sa-ti faci unul din teflon (DUR ).....si era mai ieftin.....
" suportul de suspensie inferioara la roata din fata "
dar i-mi trebuia al doilea suport,sa pot sa-l dau la strungar ...........
" suportul de suspensie inferioara la roata din fata "
dar i-mi trebuia al doilea suport,sa pot sa-l dau la strungar ...........
Aceasta postare a fost editata de ducati999: 31 August 2006 - 09:03 PM
Postat 03 September 2006 - 12:40 AM
pai cauta pe net si dami un link cu ce ai gasit, eu vb cu prietenul asta al meu si cumpara (poti sa incerci si pe www.ebay.com) dupa care el trimite in ro iar eu la tine
Arata acest topic
Pagina 1 din 1