Prima constructie... Pozele cu prima mea barcuta ...
Postat 30 August 2006 - 04:40 PM
Mai am avut (inainte sa il las la bunici ) un remorcher ...
Si o salupa mica si dragutza ...
Acum ma apuc de Titanic dintrun kit de la revell ... si dupa aia de Nina ...
Multumesc pentru aceste planuri lui Pacific ... si lui Iulica pentru idei ...
Cu respect,
Adi
Postat 31 August 2006 - 05:10 PM
- prima mana am dat cu lavabila ... :huh:
- a doua mana am dat-o cu vopsea de aia pe ulei cred ...:D
- si a 3-a oara am dat linia albastra care e compusa din aceiasi vopsea pe ulei alba + colorant albastru de lavabila:D
Acuma eu aveam acasa si vopsea pe ulei albastra si neagra si galbena ... da eu de unde sa stiu :)
Ar fi fost mult mai buna din balsa da ... nici pana acuma nu a mai venit comanda ...
Azi am primit si kitul de Titanic ... si cred ca maine sau in cateva zile ma apuc ...
Va multumesc pentru sprijinu` acordat,
Cu respect,
Adi
Postat 31 August 2006 - 05:28 PM
Puteai s-o dai cu un suflai ! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif care iti permite sa acoperi uniform si instrat subtire vopseaua, care tre' sa fie de fason, nu sa acopere suprafetele nefinisate ale ... suportului !
Felicitari pentru ce ai realizat, da' in timp o sa-ti dai seama, ca acoperirea cu vopsea, este o operatie, care tre' precedata de finisaje cu smirghel, cu granulatii progresiv crescatoare, pana se obtine o suprafata fina, fiinaaaa ! :huh:
Stima,
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 31 August 2006 - 06:54 PM
ti-a iesit o barca frumusica>pui si sistem rc pe ea???
Puteai sa o mai vopsesti cu spray.Eu asa am facut la barca unui coleg:i-am dat 2 straturi de spray apoi am dat cu lac sti cum a iesit->MESERIE.
In orice caz e bine si asa
(raspunde la prima intrebare)
SALUTARE
FLORIN
Postat 31 August 2006 - 07:19 PM
Da ar mai fi o problema ... nu am planuri de la Riva :)
Cu respect,
Adi
Postat 31 August 2006 - 07:59 PM
adica care va sa zica vrei sa te apuci de riva...BRAVO!!! nu multi au curajul sa se apude de barca asta pentru ca are niste forme de... si este complicata de construit.
Referitor la forme sunt prea curbate asa ca este greu de construit coca.
BAFTA
FLORIN
Postat 01 September 2006 - 10:08 AM
In legatura cu sprayu ... e mai scump :D ca eu am avut vopseaua gratis :)
Cu respect,
Adi
Postat 01 September 2006 - 11:17 AM
sprayul la mine in cartier este 16-17ron.Asa ca nu este exagerat de scump.
salut
Postat 01 September 2006 - 12:52 PM
ca sa faci o barca de viteza iti trebuit motor seria 700sau 600 .O telrcomanda art-tect cu 4 canale si cu raza de actiune mare.Un reductor bun care costa 160 ron .coca de barca.elicie,cuplaj de transmisie .Arbore port elicie si un servomecanism standard.
Cam atat>toate astea te vor costa cam 6 milioane
BAFTA
FLORIN
Postat 01 September 2006 - 12:55 PM
Mi-se pare otara cam scump ... da ce sa facem ... pasiunea conteaza ...
Da am sa te interb si eu ceva ... are ceva daca imi cumpar eu din grecia un RC de acolo cu 2 motoare telecomanda buna ... cu raza de actiune mare ... nustiu exact cat ... motoare de 600 W parca nu stiu sigur ... la 50 E ?? Eu zic ca e mai avantajos asa ...
Aceasta postare a fost editata de BooM: 01 September 2006 - 12:57 PM
Postat 01 September 2006 - 01:46 PM
Vezi ca achizitionarea echipamentului RC din Grecia nu-i o afacere fata de Romania (si eu am pe cineva care mi-ar putea aduce de acolo, asa ca am studiat un pic piata si mi s-a parut mai scumpa chiar decit la noi, neluind in considerare deranjul omului, o eventuala vamuire si complicatia in cazul garantiei). M-as bucura sa ma poti contrazice indicindu-mi un magazin bun in Grecia.
Daca e corecta adresa de yahoo ce ti-ai dat-o la profil, asteapta-te sa primesti planul pe ea, un fisier .tif de 1,7 M pe care-l poti importa in Corel Draw si sa-ti tiparesti coasta cu coasta pe A4, iar chila si curentii aia pe cite 3-4 formate A4 pe care apoi le innadesti cu grija si scoci. Asta daca nu ai acces la un ploter A1.
Planul a plecat spre tine.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 01 September 2006 - 01:58 PM
Postat 01 September 2006 - 02:58 PM
sunt de acord cu navigator si plus ca in Grecia am cautat si eu si nu prea au.daca vrei ceva sin afara trebuie sa mai platesti si vama asa ca ramai la preturile noastre.
poti sa intri pe comenzi.ro acolo vei gasi cate ceva
salutare
Florin
Postat 01 September 2006 - 02:59 PM
Florin