Campionatul National OFF-ROAD! ..1:8 IC Buggy, 1:10 Electric Buggy
Postat 18 August 2006 - 10:28 AM
Concursul se va tine la Bicaz pe durata a doua zile, 26 si 27 august 2006!
Cu aceasta ocazie ii invit pe toti cei interesati de aceasta clasa de concurs (off-road), inclusiv pe cei ce detin MT-uri!
Este un bun prilej pentru a ne cunoaste, pentru a discuta varianta introducerii in calendarul competitional 2007 a clasei MT si eventual pentru o mica demonstratie cu aceste modele!
Este foarte important sa aratam ca acesta clasa (Monster Truck) are foarte multi adepti si ca merita sa o introducem in calendarul competitional al federatiei.
Multumesc!
Postat 21 August 2006 - 09:50 PM
-Ar fi grozav daca doritorii si alergatorii acestei clase s-ar putea reuni intr-un cadru organizat si in numar cat mai mare, pt. a demonstra existenta si viabilitatea acestei clase in RO, pt. ca atunci cand se va discuta proiectul Calendarului comp. 2007, ea sa poata fi prinsa aici. Si ce locatie poate fi mai buna decat ce oferita de desfasurarea CN la clasele de OFF?
-Mai avem ceva mai mult de 1 saptamana pana la eveniment. Luati-va inima in dinti, veniti sa aratati cati sunteti si ce puteti! Va garantez ca va veti bucura de sprijinul si aprecierea tuturor, pt. ceea ce veti face!
-Hobbyland va invita sa participati la "GP MT 2006" editia I-a, pe pista de la Bicaz, la sfarsitul sapt. viitoare, pt. a incerca sa implementam si aceasta clasa in 2007. :) Participare fara nici o restrictie tehnica, fara legitimatii si reg. exhaustive. Si cu acces interzis modelelor de buggy. Sa va aud! :rolleyes:
faur senior
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
Postat 21 August 2006 - 09:53 PM
Flickr - pozele mele
Postat 22 August 2006 - 12:29 AM
Postat 22 August 2006 - 12:31 AM
Aceasta postare a fost editata de babanu5: 22 August 2006 - 12:33 AM
Postat 22 August 2006 - 06:48 AM
-Este binevenit absolut oricine doreste sa participe. De fapt, se vor desfasura 2 comp. acolo:
1. CN, la clasele 1/10 OFF, 2 si 4 WD si 1/8 OFF, seniori si juniori, cu sportivi legitimati la Cluburi si AS. sportive cu drept de joc, CIS.
2. GP MT 2006, organizat de Hobbyland (ideea mi-a venit asa instantaneu, pt. a da un nume si o nota oficiala intrecerii), la care poate lua parte orcine, de preferinta cu MT (dar pt.ca suntem la o intalnire care se va intampla pt. prima oara, pot veni cu orice fel de model OFF, la orice scara si echipare). Din start nu vom inscrie sp. legitimati cu modele buggy. Daca ei au in dotare si MT sunt bineveniti. Ideea este de a fi cat mai multi pt. a putea sustine clasa.
-GP MT 2006 se va desfasura sambata, 26.08, in intervalul orar 12-14 pm. Pista este libera pt. antrenamente incepand de vineri dimineata.
-Faceti d-lor un efort, ca pt. voi il faceti. Ajutati-ne, ca sa va putem ajuta. Constanta, nimic?
faur senior
Postat 22 August 2006 - 02:23 PM
Postat 22 August 2006 - 03:34 PM
Postat 22 August 2006 - 07:23 PM
-Cu totii muncim in societatea asta de consum, dar cum pasiunea este mare...
-Am propus sambata si intervalul 12-14, intrucat sunt 3 clase de alergat la 2 cat. de varsta si si asa probabil ca vom termina duminica pe la 17 -19. Nu este simplu si nici usor sa alergi in Camp. Am totusi speranta ca destui dintre colegii care alearga si se distreaza prin locuri numai de ei stiute isi vor face curaj si timp si se vor manifesta pe pista de la Bicaz. Competitia este cel mai bun si exact mod de evaluare, de cunoastere si experienta.
faur senior
Postat 23 August 2006 - 06:02 PM
Postat 24 August 2006 - 08:23 AM
Postat 24 August 2006 - 09:57 AM
Este langa comuna Nicolae Balcescu (Valcea)!
Pentru on-road nu exista!
Mai avem un circuit in sala, la Demon's Race, pentru automodele electrice 1/10 si 1/18!
In rest pauza!
Postat 28 August 2006 - 09:50 AM
A fost o competitie frumoasa si relativ greau datorita conditiilor meteo! Daca la 1/10 Electric Buggy vremea a tinut cu noi, la 1/8 am fost pusi la incercare! A plouat non-stop asa ca va imaginati cum a fost!
Este pentru prima oara (in RO) cand se decide ca un concurs sa se desfasoare in conditii de ploaie. Pana la urma era si normal, doar a fost concurs de off-road :lol:
Am sperat sa apara si ceva posesori de Monster Truck!
Sunt foarte multumit de felul cum a functionat modelul pilotat la 1/8 off-road (XRAY XB8), este un model extrem de rezistent si fiabil!
Rezultate:
1/10 ELECTRIC BUGGY 2WD
LOCUL I - Faur Cristian CSM Arad
LOCUL II - Mutu Gabriel CSTA Bucuresti
LOCUL III - Rostioru Bogdan CS Cimentul Bicaz
1/8 IC BUGGY
LOCUL I - Faur Cristian CSM Arad
LOCUL II - Mutu Gabriel CSTA Bucuresti
LOCUL III - Rostioru Bogdan CS Cimentul Bicaz
La juniori nu cunosc rezultatele!
Postat 28 August 2006 - 01:27 PM
-Multumim organizatorului, care s-a straduit si a reusit sa ofere conditii bune de conc. Se pare ca si in 2007 ne vom intalni tot aici. Aviz amatorilor, care au un an la dispozitie sa se pregateasca.
-Urmeaza cateva poze si clasamentele finale.
faur senior
Postat 28 August 2006 - 04:49 PM
La juniori a fost o cursa foarte palpitanta care sa decis la ambele clase pe ultima suta de metri. Foarte important a fost rolul mecanicilor care au avut treaba multa. In final ambele curse de 1/10 si 1/8 au fost adjudecate de catre Crihan Liviu de la CSM Arad.
P.S Cei cu Monster si ST veniti si va dati pe pista si in curse sa vedeti ce inseamna distractia ca liniute si sarituri aiurea face orice fraier, si lasati scuzele ca multi sunt in aceiasi situatie si tot isi fac aparitia!!!!!!
![Imagine postata](http://www.fxmodells.ro/skins/FxWeb/images/Fx_logo_transparent.png)
Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 29 August 2006 - 06:47 AM
1. Crihan Liviu CSM Arad
2. Pricop Nicola PC Vaslui
3. Necula Alexandru CSTA Bucuresti
-1/8 4WD juniori
1. Crihan Liviu CSM Arad
2. Mihai Paul CSTA Bucuresti
3. Lacatus Paul CS Raraul
CSM Arad a reusit sa ocupe locul I si la echipe seniori la ambele clase. Stam rau la juniori si lansez pe aceasta cale un apel juniorilor liberi din tara:
CONTACTATI-NE PT. A PUTEA FI ALATURI DE NOI IN ANUL COMPETITIONAL 2007 ! VENITI ALATURI DE CEI MAI BUNI ! LOCURILE SUNT LIMITATE. Trimiteti un scurt CV pe MI.
faur senior