Moderator, consultanta
Postat 04 May 2005 - 02:22 PM
Scopul vostru este sa atrageti cati mai multi de partea voastra. Mai intai faza cu zborul gratis apoi ziceti ca trebuie neaparat liceenta bagati pe gat Scoala la care tot voi sunteti instructori
Hai ca am cam ridicat cativa neuroni
Postat 04 May 2005 - 02:34 PM
genessysFF, la 4 May 2005, 15:22, a spus:
Se poate si altfel, nu cred ca astea-s problemele! Adica zborul gratis poate sa lipseasca cu desavarsire sau sa fie pe bani iar de licenta nu e musai nevoie, ca sa nu mai spun de Scoala! In definitiv poate ca mai fain e yahting-ul, dar acolo poate ca primul zbor nu e gratis si nu e musai nevoie de scoala ca sa nu mai spun de licenta...sau poate ca fain este sa ai "B"-ul in carnetul de conducere, dar nu e musai sa ai permis sau licenta sau scoala sau primul zbor gratis...samd!
Cu rabdare si ciocan.
Postat 04 May 2005 - 10:45 PM
Genesis (ca e mai scurt...) daca oamenii au bunavointa sa-ti dea sa gusti putin inainte de a cumpara toata marfa nu cred ca-i ceva rau. In fond te convingi daca o cumperi sau nu. Adevarul e ca daca esti de-ai nostri nu poti pleca acasa fara s-o iei chiar daca se termina cu o bataie din partea nevestei. Sunt fericit ca tot cei din bisericuta asta ma pot ajuta pana la capat, daca e cazul. Si cum peste tot scrie ca trebuie sa pastrezi bonul pana la iesirea din magazin e bine s-o faci cu acte. Adica daca tot faci un lucru si mai zici ca-ti si place, nu vad de ca sa n-o faci legal. Nu zic ca legea e buna, zic ca daca o respectam cu totii se aplica principiul cu capra vecinului, adica sa moara si a lui.
Parca noua nu ne este greu cand trebuie sa facem ce zic altii in propria ograda? Asta-i dansul, asa se joaca. Uneori regret ca n-am invatat sa merg cu banii la femei ... M-as mira sa nu raspunda cineva ca nu cu bani se merge la femei ci cu ce n-am eu :angry: Atata-i trebuie ca-i arat megamembrul de cand scria acolo...
Hai pa!
Stiu ca n-ai scris cu rautate, dar n-aveam la ce sa raspund in pauza de lucru, ca modelul meu tot nu-i gata. Maine va fi, daca se usuca vopseaua. Am auzit ca au mai luat plasa si altii cu vopseaua la tub spray...
PS. Baga niste planuri de motodelataplan ca la cate carti am citit mai ca fac unul singur si zbor de nu stie nici nevasta... Nu mai zic de acte ca-s chiar inutile.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 11 January 2006 - 04:18 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 09 May 2005 - 01:52 PM
nu is suparat pe baietii astia ca acum am vazut cat de greu e sa faci rost de ceva. Motivi din care nu am primit nimic a fost spre binele meu. Pentru inceput mi-am facut un prieten cu care sa ma invete sa zbor, are motodelta... dar oricum nu renunt la ideea de ami construi propriu delta... sau mai stii chiar motodelta...
aaa era sa uit bitex nu sunt insurat deci nu am dece sa-mi fac griji
salutare
Postat 16 May 2005 - 12:58 AM
sunt nou asa ca nu stiu prea multe despre site dar primele impresii sunt placute.
cine nu a zburat pina acum sa incerce macar. eu cind am zburat prima data mi sa spus sa am grija ca zborul este viciu si nu am crezut acum vreau sa zbor si cind dorm daca sar putea ma gindeam sa imi agat patul de tavan dar tot nu se aseamana. incercati si voi care nu ati zburat dar aveti grija "ZBORUL ESTE VICIU" si pentru cei care vor breveta de acum incolo va doresc: maracini multi! ca eu mai scoteam si dupa 3 luni :)
Postat 11 June 2005 - 07:16 PM
Am si eu o mare problema. Am zburat 5 ani planorul la Clinceni, am brevet si sunt foarte pasionat de zbor. De la ultimul zbor au trecut cam 10 ani si as vrea sa reinnod firul rupt cu un deltaplan. Sunt bucurestean si as vrea in primul rand un instructor serios cu care sa pot sa-mi iau brevet pentru asa ceva si numai dupa aceia ma gandesc la achizitionarea unei scule proprii.
Stie cineva un instructor de deltaplan din Bucuresti, cu deltaplan propriu, dispus sa instruiasca un incepator, sa fie persoana de incredere, serioasa si sa nu ia pielea de pe om?
Postat 11 January 2006 - 08:31 AM
adica ceva de genu trece migu pe la 6000m si noi avem plafon de zbor 300m dar stam la sol.
sau pleaca Basescu la pod de la Baneasa si noi la Clinceni am terminat cu zborul.
cu stima flydragos
Postat 11 January 2006 - 11:09 PM
Big
Postat 13 January 2006 - 03:08 PM
Problema este ca nu suntem uniti (in cuget si simtire).
Cum vrea cineva sa faca ceva, vrea sa fie el sefu care da licente restul la mana intinsa.
Asta este problema.
Loti
Postat 15 January 2006 - 01:10 AM
Io inca mai sper!
big.
Postat 17 January 2006 - 02:08 PM
Loti
Postat 25 January 2006 - 11:04 PM
este o intrebare grea.... in prima jumatate a acestui an nu prea am cum. Ma agndesc putin, si poate o putem pune in opera pe toamna. Am in vedere inclusiv discutia cu 2 instructori cu care am facut eu scoala de esseyor in franta. Sper sa ii pot aduce aici si pe ei, daca este sa o putem face. promit solemn sa ma gandesc la asta.
Tinem aproape!
big
Postat 16 February 2006 - 10:40 PM
pe bv lascar catargiu, este sediul Aeroclubului Romaniei. Inscrie-te acolo la cursurile de zbor cu planorul, ei pot sa iti dea toate detaliile. Un pret estimativ auzisem cum ca ar fi cam 120 euro/ora. Insa mai bine intrebi direct acolo, poate informatiile mele sunt perimate.
Big
Postat 16 November 2006 - 09:37 PM
Uite, vreau sa-mi cumpar un motodelta dar, mai intai trebuie sa invat despre ele. Mai stiu eu de pe la planor ceva, dar as vrea acel "Manualul pilotului de ULM".
Mi-l poate trimite cineva ? Doar sa fac o copie !
Iar motodelta, mai gasesc ceva bun, dar nu foarte scump prin tara noastra ? Sau vreo recomandare prin alte tari apropiate...
Vii multumiri !!
Viktor
Postat 30 November 2006 - 06:03 PM
Da exista variante mai ieftine de moto delta pe la noi, sh dar in stare buna. Trebuie numai sa fi hotarat si sa incep sa cauti. Aaaa si sa ai rabdare!
@Sorine tata interes exista. Insa scandalurile cu gazele, spionii demascati, babele violate de la jurnaulul de ora 5 ne strica la toti mintile si ne abat atentia de la lucruile serioase. Io de exemplu desenez si calculez un triciclu de motodelta dupa gustul meu. Poate ca in primavara o sa fie gata, ca iarna pt asa ceva e bina - pt construit. Aporpos tu cum mai stai cu constructiile?
Ovidiu.
Postat 01 December 2006 - 03:50 PM