Postat 05 May 2010 - 07:05 PM
Buna ziua !
Am si eu niste probleme cu Cessna-ul meu,182 -care e identic cu al lui typer- anume :
1. i-am rupt deriva in jumate , o bucata e pe masa, alta e pe avion ,intrebarea e daca sa o lipesc la loc sau se poate desprinde in aer ?
ma refer la partea de sus : jumatatea de jos e inca acolo, dar nu stiu cat o sa mai stea lipita de coada , e cam subreda , avionul fiind FOARTE vechi , de vreo 5 ani .
2.motorul cred ca are o problema, numai trage deloc .Numai are turatia aia care o avea el candva ... am incercat sa decolez de la sol , si , pe 100 de m de abia prinde viteza(100 m de pista de beton, nu pe iarba , acolo nici nu misca ... ) .L-am desfacut, l-am curatat si la fel . M-am gandit ca cel mai bine ar fi sa il schimb, cu unul BL , acesta fiind cu perii , iar cu asta sa ii pun si un regulator mai puternic, cel vechi incalzindu-se foarte tare , sa trec si pe lipo, cele nimh fiind foarte grele .
intrebarea e , ce motor sa folosesc , ce baterii , ce regulator ... ?acesta care il am e 480 , insa vreau ceva cu care sa pot face si niste urcari mai agresive (nu la 90', doar nu il vreau acrobat) . Cu motorul care il are, 480-le , la turatie maxima , ma plictiseam pana urca... cum ii dadeam un pic in sus , mai mult de 35-40' pierdea viteza si ii pica botu .