Modelism - RHC Forum: Cessna 182 Electric 480 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 38 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cessna 182 Electric 480 probleme ,decolari ,angajari ,TOTUL AICI

#301 Useril este offline   Rhyn0 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 107
  • Inregistrat: 16-August 06

Postat 04 September 2006 - 07:55 AM

Se vede in poza asta:
http://www.d13-th.co...no/DSC01800.jpg
e transparenta, trece pe deasupra cablului de eleroane (mai spre BA) si ajunge pana la ingerasi..

Cessna cealalata care a facut buba nu avea deloc..

2 zile de cand au fost postate filmuletele si nici o reactie de la cei care au cerut "dovezi".. chiar credeati ca va mint domnilor?
Always outnumbered, never outflown
0

#302 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 04 September 2006 - 08:04 AM

salutare
azi mi-am permis sa imi schimb vechiul fuselaj rupt,lipit,bandajat,si ingreunat cu unul nou nout care a venit azi. :lol: .Avionul arata acum ca niciodata.azi ma duc cu el si daca am timp sa fac si poze o sa fac.Pana atunci pun poze cu inainte si dupa transformare

Aceasta postare a fost editata de florin100%: 04 September 2006 - 08:05 AM

"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#303 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 08:14 AM

cum pun poza ca nu vrea pe editare avansata
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#304 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 08:15 AM

acum poza inainte

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de florin100%: 04 September 2006 - 08:55 AM

Team Aeropower

0

#305 Useril este offline   Flightaddicted 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 12-May 04

Postat 04 September 2006 - 08:30 AM

Rhyn0, la 4 Sep 2006, 07:55, a spus:

2 zile de cand au fost postate filmuletele si nici o reactie de la cei care au cerut "dovezi".. chiar credeati ca va mint domnilor?

Daca chiar zbori asa dupa doua zboruri esti tare. Daca treci pe un acrobat poate o sa-ti fie mai usor sa faci acrobati.
0

#306 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 08:56 AM

alta poza inainte

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de florin100%: 04 September 2006 - 08:57 AM

Team Aeropower

0

#307 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 08:59 AM

acum poza dupa...MAMA CE SCHIMBARE

Fisiere atasate

Team Aeropower

0

#308 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 04 September 2006 - 09:00 AM

Cu greu recunosc figurile descrise de tine in filmele alea dar sunt impresionat daca numai dupa 2 zboruri zbori asa. Un acrobat adevarat te-ar ajuta mult mai mult. Din nefericire formosa e tot un fel de jucarie dar e un pas inainte fata de cessna.

Felicitari.
DT
0

#309 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 09:01 AM

alta dupa...(ultima)

Fisiere atasate

Team Aeropower

0

#310 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 09:16 AM

scuzati incercarile esuate in care am incercat ca atasej niste poze.RhynO zbori bine numai dupa doua zboruri.Pe simulator era altfel nu???Si mie mi-a fost greu sa ma obisnuesc.
SALUTARE
FLORIN

Team Aeropower

0

#311 Useril este offline   Rhyn0 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 09:22 AM

ZOD, la 4 Sep 2006, 09:00, a spus:

Cu greu recunosc figurile descrise de tine in filmele alea

260 g tractiune, 600g greutate(acum original NiMh), aripa parasol, suprafete mici de comanda... se simte cel mai tare in rolls ca pierde si directie si altitudine si atitudine orice i-ai face

Ce alt acrobat electric serios mi-ati recomanda? Ca din ce am citit pe aici si prin alte parti lumea parea incantata de formosa 1..

Cam ce mi se pare mie valid ar fi: Edge 540T, Spirit 3D, Formosa 1&2, Super Star..

Si multumesc de aprecieri..

Edit: mersi florine.. da pe sim( FMS beta 7 pe care il am eu) nu am vant, parca nu au inertie deloc si sunt overpowered cam toate.. Dar e dragut Bf109 ca poti face harrier cu el :)
Cel mai bine fa-ti cont pe photobucket sau alt site care iti permite sa uploadezi si doar dai link in post ca sa nu te mai chinui..

Edit 2: din ce-am vazut pe poza dinainte de schimbare banda aia adeziva neagra nu are nici o gaura in ea.. cum se racea motorul?

Aceasta postare a fost editata de Rhyn0: 04 September 2006 - 09:33 AM

0

#312 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 09:49 AM

Ceva peste 1.5 m

Ce zici tu acolo , fara sa se supere cei care au asa ceva, sunt mai mult park flyer-e si nu au finete nu poti sa faci nimic corect cu ele, orice pala de vant deranjeaza.. etc .

Si depinde ce vrei sa faci.. Poti sa te limitezi la f3a sau vrei combinatie 3D /f3a .. e o discutie lunga ca re nu isi are locul in subiectul asta . Daca vrei sa ramai la zborul in spatele blocului atunci formolosa e perfecta. Eftin si bun.

Vezi la kit review katana aia.. promite mult.

PS : La loopingurile alea decat sa faci 10 bucati cu mansa in burta cum poate oricine mai bine faci unu mai lung si sa incerci sa corectezi din directie la urcare/coborare sa nu mai iasa o spirala ci un cerc inchis . La fel si la tonou ... trebuie sustinut mult... atata timp cat zboara pe spate cand esti in tonou pe spate de ce ar pierde altitudine ?
DT
0

#313 Useril este offline   Rhyn0 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 10:12 AM

Am vazut kit review de katana, dar e termic.. deocamdata nu am fonduri si nici inclinatie spre asa ceva..

La looping am incercat dar nu am tractiune destula ca sa-l fac lung, cu motor in plin si cu picaj inainte pt extra speed dupa 3 secunde pe verticala pica( se vede la hammerheadul pe dreapta cat poate sa stea agatat in elice ca eram cu motorul la max).. iar daca il incerc fara picaj inainte nu iese.. Se si vede ca de 2 ori vroiam sa fac loop dar vazut ca n-am energie suficienta si am revenit la zbor orizontal. La partea trecuta de apex intr-adevar as mai putea sa-l indulcesc cu mansa..
Zborul pe spate necesita aproape deflectie completa la elevator, ceva gen 90%, si in tonou e lenes rau si nu am inca coordonarea necesara pt toate 3 suprafetele de control ca sa execut corect secventa de eleron maxim, rudder invers si sa variez elevatorul intre 90% sus si 80% jos ca sa il tin level.. o sa ma mai chinui poate totusi iese mai frumos..
Pe miercuri trebuie sa-mi vina brushless-ul, sper sa fie o diferenta remarcabila..
Deci se pare ca formy ramane next in line..
0

#314 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 10:16 AM

Rhyno gaurile originale din capota le-am lasat asa ca motoru are pe unde sa se raceasca>Oricum vechiul fuselaj nu il mai folosesc.
salut
FLORIN

Team Aeropower

0

#315 Useril este offline   Rhyn0 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 10:32 AM

Zod, uite tot cautand pe forum filmulete etc cu figuri am dat peste threadul de program F3a( interesante filmuletele alea in care vezi si mansele) si am dat din intamplare peste un post de-al tau in care ziceai, citez: "Si da... nu poti sa faci cu un trainer un tonou corect".
Sunt perfect de acord :D Dar tot o sa mai incerc..

(forumurile au marele deficit ca nu transmit tonul si maniera in care spui un lucru.. te rog nu interpreta asta ca ceva ironic sau confruntational, a fost "zis" prietenos si cu un zambet :) )
0

#316 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 03:47 PM

salutare
azi vroiam si eu sa ies cu avionul da ma uit pe geam si vad ca e frumos si soare dar vantul tot nu se lasa.Daca nu se opreste pana la 6 ma duc maine.Daca vine un preten cu mine o sa fac si un filmulet(nu promit).
Salutare
FLORIN

Team Aeropower

0

#317 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2006 - 04:23 PM

cat poate sa ma enerveze vantul asta (ovidiu vantu :) ).Bate de indoaie copacii chiar daca afara e soare si cald
maine sigur ies.Cu ce pot pune filmulet pe forum???
Salutare
FLORIN

Team Aeropower

0

#318 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 04 September 2006 - 10:53 PM

Rhyn0, la 4 Sep 2006, 10:22, a spus:

Ce alt acrobat electric serios mi-ati recomanda?

greu de spus,depinde de cati bani vrei sa cheltui pe acest hobby.
mai toate acrobatele serioase se pot motoriza electric la momentul actual.
funtana ,katana,oxalys,extra300,ucd3d,etc....
flying is my life...
0

#319 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 08:29 AM

Azi iesssss la zbooooorr.Daca reusesc sa fac si film il postez.
URATIMI SUCCES SA NU AM VANT!!
FLORIN

Team Aeropower

0

#320 Useril este offline   Rhyn0 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 08:40 AM

ce model este cel din prima poza postata de tine la jurnal de zbor septembrie 2006? pare sa fie un extra.. e albastru cu alb si se vad ramforsajele fuselajului prin carlinga.. arata super. si nu mare f mare.. asa ceva mi-ar place si mie..

Acum cu bugetul este mai greu, inca imi revin dupa investitia initiala in cessna, rc, lipo, charger, BL etc.. In principiu nu vreau sa chelutiesc prea mult pt urmatorul model, dar vreau sa fie capabil F3a, de asta formosa mi se parea ideal mai ales ca este FOARTE ieftin si as putea sa-mi fac mana pe el.. Mai departe daca chiar o sa vreau sa fac performanta o sa iau scule ca atare.. Dar Extra ala e frumos tare si daca nu ar fi diferenta prea mare la pret l-as lua in locul lui formy...
0

#321 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 09:43 AM

Rhyn0, la 5 Sep 2006, 08:40, a spus:

Dar Extra ala e frumos tare si daca nu ar fi diferenta prea mare la pret l-as lua in locul lui formy...

Cum iti spuneam... exista modele si formosa sau cessna 182 ...

Cu transport cred ca e de 3 ori mai scumpa decat formolosa. Plus ca sunt sigur ca nu functioneaza cu aceeiasi motorizare.
DT
0

#322 Useril este offline   Rhyn0 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 10:10 AM

daca poate cineva sa-mi dea eventual pe mi un link de unde e luat extra acela sau modelul exact sa pot sa-l caut eu.. cu transportul daca e din state nu e mare paguba ca stiu o firma ieftina si buna plus ca am pe cineva acolo care se intoarce la sfarsitul lunii si poate il aduce..
0

#323 Useril este offline   marian_d 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 217
  • Inregistrat: 14-August 06

Postat 05 September 2006 - 10:41 AM

Florine, unde iesi la zbor azi si la ce ora? Poate ajung si eu...
0

#324 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 10:45 AM

salutare
am fost cu cessna si acum am venit.Sunt foarte multumit de noul fuselaj si noua aripa.Am reusit 5 loopinguri unu dupa alutl si am zburat pe spate de vreo 10 ori.Am reusit toate acrobatiile chiar mi-a reusit una 3d(zbor in punct fix)>Am zburat in punct fix vreo 6 secunde.In concluzie sunt foarte multumit.As vrea si eu lipo.Cam cat tine cu lipo???????????
Zboruri cat mai frumoase
FLORIN

Team Aeropower

0

#325 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 10:47 AM

am facut si un filmulet dar nu prea aveti ce vedea ca ala care a filmat nu prea a prins avionu.
salutare
FLORIN

Aceasta postare a fost editata de florin100%: 05 September 2006 - 12:07 PM

Team Aeropower

0

#326 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 05 September 2006 - 12:27 PM

hover cu motorizarea originala??? sau ai bl?
KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#327 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 05 September 2006 - 02:28 PM

500 usd rtf.
http://www.3dhobbyshop.com/detail.aspx?ID=707&src=hsi
flying is my life...
0

#328 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 03:10 PM

Salutare
Am vazut cat costa un fromosa costa cam cat cessna adica 640lei.As vrea si eu unul dar nu dispun acum de prea multi bani.CE IMI RECOMANDATI CA LIPO PENTRU CESSNA?????

Baroane ,da cu motorizarea originala am facut hoveru dar sa tu te gandesti ca am facut unul dala adevarat ci unul mai slabut.

Mariane eu ma duc prin spatele stadionului steaua>sar putea sa ma mai duc si maine.vorbim pe forum

SALUTARE
FLORIN

Team Aeropower

0

#329 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 03:26 PM

florin100%, la 5 Sep 2006, 15:10, a spus:

Baroane ,da cu motorizarea originala am facut hoveru dar sa tu te gandesti ca am facut unul dala adevarat ci unul mai slabut.

Scuze... nu pot sa ma abtin..
Nu ai facut nici un hover... ai urcat pana nu a mai reusit sa traga motorul... Fizic e imposibil (tractiune... greutate ... stii tu ). Daca e sa o iei cum zici tu faceam hover cu zagi in fiecare zi...

6 secunde .. foarte tare frate !!! :angry: :D :D Le-ai numarat in gand ?
DT
0

#330 Useril este offline   Rhyn0 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 September 2006 - 03:43 PM

florin100%, la 5 Sep 2006, 15:10, a spus:

Salutare
Am vazut cat costa un fromosa costa cam cat cessna adica 640lei.As vrea si eu unul dar nu dispun acum de prea multi bani.CE IMI RECOMANDATI CA LIPO PENTRU CESSNA?????

nu stiu unde te-ai uitat dar un formosa 1 costa 2 milioane, si vine si cu motor cu reductor si elice..

Cat despre lipo, vezi ca e un schepsis, trebuie sa-ti cumperi si regulator care sa stie lipo altfel risti sa ii prajesti (era s-o patesc eu dar am avut noroc). Eu am 2 de 7,4V( 2 celule) si 1300 mAh.. daca iei mai mare va trebui sa tai din cutia aia de plastic din burta cessnei pt ca si astea abia incap(trapa se bombeaza).. o sa-ti mai trebuiasca si un incarcator care sa stie lipo ..se gaseste unu care incarca in sub 1 ora pe la 7-800 de mii.
Timpul de zbor se dubleaza cel putin, in test la sol cu motorul in plin cu lipo a mers 10-11 minute si cu acumulatorul original cam 5 min.

Thnx de link silviu, si thnx si zod care m-a lamurit prin mi.. De hotarat m-am hotarat, o sa imi iau unul cand fac rost de bani( o sa mai dureze ceva :angry: ).. problema acum este daca pot trece direct de pe cessna pe bijuteria aia sau ar fi indicata o "formolosa" ca "trainer"?
Doamne m-a imbolnavit avionul ala m-am uitat la filmulete de vreo 10 ori si inca nu m-am saturat..
0

Arata acest topic

• 38 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou