Ce imi place:
In primul rand curajul de a face o diorama gigant. Pe urma e foarte bine realizata cladirea arsa. Aproape ca as spune ca ai dat foc la ceva inauntru ca sa redai urmele acelea de flacari. Mi s-a parut ca ar fi prea curate blindatele dar pe urma l-am vazut pe cel inmatriculat 313 si am vazut bine redat noroiul de pe senile, bot, etc. Mi-a placut mult si spatele bisericii cu coltul ala lovit, este foarte realist facut. Sunt placut impresionat de existenta posterelor pe ziduri, inca o nota de realism. Imi plac si pietre din pavajul de langa casa. Buna ideea cu liniile de tensiune (sau telegraf ?) si cu stalpul de iluminat.
Obiectii am cu privire la cladirea alba care e cam stramba. Nu stiu daca se putea stramba asa si sa mai stea in picioare (dar nu sunt arhitect, asa ca poate nu e o greseala). E o cladire cu un soldat pe scara. E facuta din caramida? Si la colturi are stalpi de lemn? Ca vad ceva verde pe acolo, ca niste blocuri, dar e posibil sa fie negru si in poza sa fie verde inchis.
Sina de tren nu este prea inaltata? Totusi acolo trebuie sa fie o "trecere la nivel peste calea ferata" si nu prea e la nivel :) Dar asta e iarasi foarte discutabil, ca in cine stie ce sat, cine stie unde putea sa fie si asa ceva.
Nu prea stiu unde vrei sa pui aliatii dar e un personaj care sta atat de linistit pe turela si se uita in stanga in timp ce putin mai in fata, pe dreapta colegii lui trag de mama focului in fata (sau nu trag dar au luat linia de ochire). In dreapta lui e alt camarad e in cadere. Aluneca sau e impuscat? Sau vrei sa redai ca tocmai s-a tras din stanga si de asta se uita si el acolo. Oricum are o manuta prea linistit rezemata de turela, cu picioarele apropiate. Zici ca e un scolar cuminte in banca.
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif Parca si cel cu binoclu sta prea linistit. Dar astea sunt pareri subiective.
Corectitudinea uniformelor si a camuflajului nu sunt in masura sa o comentez (desi King Tiger-ul abia se vede in poza facuta de sus, deci camuflajul chiar functioneaza :) ) ca nu ma bag la WWII dar sigur va veni cineva care o va face :).
Spune-ne si povestea dioramei: ce kit-uri ai folosit, cum ai facut cladirile, pomii, stalpii, sina de tren, iarba, etc.
PS Pe viitor deschide un singur subiect si pune acolo toate replicile si pozele ca am stat sa unesc 13 subiecte.
Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 10 August 2005 - 02:25 PM