Modelism - RHC Forum: Cine mai stie sa ridice mina sus - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Cine mai stie sa ridice mina sus Am uitat... tre so iau de la cap

#1 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2453
  • Inregistrat: 28-February 05

Postat 08 May 2006 - 10:01 PM

Va propun spre dezbatere o tema:
Mai aveti timp sa jucati carti?
Mai stiti regulile?

De ce intreb... azi am zis ca tre sa ne mai petrecem serile impreuna cu copilul... fara calculator, fara televizor... numai noi 3 o muzica undeva in surdina si un joc de remy scos de undeva dintr-un dulap....
Spre stupoarea mea si a nevestei am uitat COMPLET REGULILE.... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif
Am jucat noi intr-o parere... nevasta facind perechi... :(, eu 1,2... de aceiasi culoare

si normal ca nici unul dintre noi nu-si mai amintea regulile....

Acu daca ar fi sa-mi amintesc tabinetul, yamsul, macaua, trombonul, tociul ....

Citi dintre noi isi mai aduc aminte cum se joaca? citi dintre cei mai tineri au auzit de ele?
Citi mai joaca carti cu parintii in loc sa stea in fata compului....

Ce ziceti, ne amintim regulile si ne jucam cu copii nostri, ....
stingem televizorul, calculatorul .... si 2 ceasuri JUCAM CA O FAMILIE IMPREUNA?

Stima
0

#2 Useril este offline   bMaNiAc 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 677
  • Inregistrat: 17-July 03

Postat 09 May 2006 - 08:00 AM

cauta pe google "regulament rummy" sau intra aici... http://www.pagat.com...my/romtile.html
-__-==.\_
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
0

#3 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3218
  • Inregistrat: 11-April 05

Postat 09 May 2006 - 08:45 AM

bMaNiAc, la 9 May 2006, 08:00, a spus:

cauta pe google "regulament rummy" ...

Eram ABSOLUT SIGUR, ca unu' din raspunsuri, va fi: ... cauta cu gugal ! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif :( http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif

Stima, :(
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
0

#4 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 May 2006 - 09:36 AM

mersi mult ptr link...
Stima

PS: intrebarea era si retorica... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
0

#5 Useril este offline   olly 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 676
  • Inregistrat: 03-April 05

Postat 09 May 2006 - 01:31 PM

Dragut,ma consider unul dintre"cei tineri", asa ca raspund si eu.
"tabinetul, yamsul, macaua, trombonul, tociul ...."
Macaua am jucat ultima oara acum vreo 3-4 ani.De toci am auzit, si am si jucat ,daca e varianta aia pe care o stiu.. de restul, sincer nu am auzit...in schimb stiu sa joc majoritatea jocurilor pe calculator(desi nu sunt mare fan, joc si eu cam 30 min pe saptamana, maxim).
stiu sa joc si sah si table, si remy...dar nu stiu care o fi motivul(calculatorul? sau altceva?) ca nu am jucat table de prin iulie anul trecut, pana ieri cand m-a provocat fratele(are 12 ani) ,si am renuntal la calculator pentru vreo juma de ora.
Inca ceva. Am un unchi, var de-al tatei, care mai vine pe la noi si joaca "table lungi" cu tata. Desi e tare interesant si captivant jocul(o partida de table lungi poate tine muult) nu am invatat reguliele.. de ce? nu stiu ....probabil pentru ca placerea de a juca Solitaire, Hearts, Backgammon si restul joculetelor virtuale e mai mare decat placerea de a juca un joc live...
<<<ZA MOLDAVIAN BRAZARS>>>
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
0

#6 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 09 May 2006 - 03:52 PM

Dragut, la 8 May 2006, 23:01, a spus:

sa ne mai petrecem serile impreuna cu copilul... fara calculator,

Citeaza

probabil pentru ca placerea de a juca Solitaire, Hearts, Backgammon si restul joculetelor virtuale e mai mare decat placerea de a juca un joc live...

amice ,esti exact pe langa subiect....

Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 09 May 2006 - 03:53 PM

flying is my life...
0

#7 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 May 2006 - 04:29 PM

@olly
exact asta voiam sa subliniez...
familia NU MAI E reunita decit la curatenie :) , sau in concedii
La iarba verde fiecare isi vede de treaba lui....
ATENTIA DATA CELORLALTI e MAXIMA doar in cazul unor jocuri de grup, LIVE!
0

#8 Useril este offline   olly 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 676
  • Inregistrat: 03-April 05

Postat 09 May 2006 - 05:10 PM

SILVIU66, la 9 May 2006, 15:52, a spus:

amice ,esti exact pe langa subiect....

nu cred....

PS:oare care dintre noi e mai"pe langa subiect?

Aceasta postare a fost editata de olly: 09 May 2006 - 05:15 PM

<<<ZA MOLDAVIAN BRAZARS>>>
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
0

#9 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 09 May 2006 - 05:24 PM

in mod clar tu!.
omul intreba cum sa faca sa scape de computer si tu te apuci sa-i povestesti ce frumos e solitaire.
poate te mai gandesti.
flying is my life...
0

#10 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 09 May 2006 - 06:58 PM

ridic si io mina!
se dau cite cinci carti, dupa care te uiti (calm!) sa vezi daca ai trei popi(mai bine patru!), sau doi asi cu doi popi, nu mai zic ce prapad iese daca ai cite patru, sau toate "la culoare"!...ma rog, merge si cu trei d-un fel si doo de altul, ca-i bun si full -ul deseori...
se zice "cip!", sau, daca te tin curelele, mai ceri(una, asa, la misto!), dupa care te joci cu nervii lor nitel, iar la sfirsit pleci repede la vecini, sa nu te alegi cu vreo pedeapsa "administrativa" de we, gen batut covoarele, pilotat aspiratoru', ...d-astea! :)
aaa...nu mai stiu cum se numeste...tabinet?
mai stiam ceva, parca "poarta" se numea, da-n engleza, si jucam in regie, cind in p5, la 211/212, cind pe la "erunu" sau "ertrei", la cantina, asta cind nu ne "frecam" axonii si dendritele cu sah-ul ala de-l joaca aia cu ochii oblici, ala cu jetoane albe si negre (alba-neagra s-o fi numit, sau GO?)
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 09 May 2006 - 07:17 PM

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#11 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 09 May 2006 - 07:36 PM

hai cam ma bag si eu
cumperi un monopoly(da varianta aia ca lumea nu facaturile romanesti) ala are reguli tot ce-i trebe si e un joc care te poate tine prins ore bune
sau daca mai gasesti prin pod pe la amici/bunici cate-un "Privatizare" romanesc..... eh ce vremuri cand jucam pana noaptea la 2-3.....
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#12 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 09 May 2006 - 08:28 PM

... si uite asa se dezgroapa jocuri ca Rentz, septica sau Tarnib.... mama ce le mai jucam in studentie. Acum trebuie sa fac ceva eforturi ce-i drept sa-mi aduc aminte regulile. Cristi tata, ai dreptate. Avem un stil de viata de duca'sa... bagi cate 10 - 12 ore de jiob, mai cuperi una alta in drum spre casa, ajungi la timp sa-ti sarutzi kinderu' de "noapte buna", nevasta in drum spre dormitor iti traseaza directivele pentru ziua ce vine, iar tu iti tragi o bere si te apuci sa botonezi compu' si sa mai dai cate un F5 la forum... si uite asa se duc cate 5 zile pe saptamana. Nu mai spunem de vichend cand e zbor iar famelia are sigur alte planuri.... Hai ca am luat-o si eu pe langa...
Ideea este buna, se merita efortul de a ne mai aduce aminte de jocurile de carti, macar asa o data'n luna.
...audaces fortuna iuvat...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro