"o sa fie fun caci sunt ierburi nebunii" ... ce-ti mai place "iarba" :)))
Daca ploua tare Vineri , cred ca o sa sara si mult noroi pe langa iarba aia de care zice Ciprian (cred ca a primit o oferta sa tunda iarba) , dar daca s-a votat , ne supunem :D
Azi a venit jucaria noua : HPI Super 5SC Flux ! Este un monstru la propriu : 90cm lungime , 32cm inaltime si 46cm latime . Sunt cifre impresionante pe hartie , dar nu iti imaginezi cat de mare este , de cat cand o vezi live . Sincer sa fiu , m-am speriat putin cand am deschis cutia ! :) Carcasa este imensa , are sasiul gen Savage , lung si ingust , Este bine protejata pe dedesubt , are scuturi pe toata lungimea sasiului si protectii flexibile pe lateral la ceva distanta de cutiile pentru baterii . Suspensia e super ok , amortizoarele isi fac bine treaba si are bara de torsiune fata/spate . E o masina mult mai solida de cat ma asteptam ...
Starea generala este foarte buna , caroseria are mici zgarieturi dar e normal pentru o masina folosita , pneurile se prezinta bine , nu au uzura mare , singura problema fiind niste rugina pe cateva componente (si vre-o 2 suruburi lipsa) ... fostul propietar a cosmetizat-o spaland-o cu furtunul . Zice ca a scos electronica cand a spalat-o si sper sa fie asa . Am facut proba si merge bine , asa ca nu-mi fac probleme . Maine poate am timp sa ma ocup putin de ea , sa o gresez si sa indepartez rugina .
Am facut si un scurt test pe campul din fata de la Metro 2 , cu baterii 4S . Masina este impresionanta ... are demaraj destul de bun si este foarte stabila pe teren denivelat . A trecut fara probleme prin iarba destul de mare , denivelari ample , buruieni uscate ... se simte foarte bine in off-road si se controleaza usor la distanta deoarece are o caroserie foarte mare si chiar daca e vopsita gri , este foarte vizibila . Am observat ca dupa ce accelerez , lasata apoi pe liber , daca virez brusc o rasorn pe o parte destul de usor ... in schimb daca iau viraj strans cu acceleratie , derapeaza controlat si este destul de stabila . Mi-ar fi placut totusi niste roti putin mai late , gen Savage ... o sa vad ce gasesc pentru ea . Servodirectia e destul de slaba si o sa fie schimbata in viitorul apropiat .
Ca si piese , este partea mecanica si electrica de pe Savage Flux , montata pe sasiu de Baja . Stiam asta dinainte sa o cumpar , insa ma gandeam ca sunt si multe piese facute special pentru ea , dar nu prea am vazut asa ceva cand am studiat-o . E un lucru bun care ma scuteste de niste cheltuieli , pentru ca am destule piese de Savage .
Cand o sa vin cu asta la intalniri , nu mai am loc de altceva in portbagaj ... ocupa tot spatiul ! :)
Per-total sunt foarte multumit de masina , am facut o alegere foarte buna , imi place foarte tare si abia astept sa v-o arat .
Aceasta postare a fost editata de jonas25: 16 April 2014 - 11:17 PM