Intalniri CONSTANTA
Postat 30 March 2014 - 10:23 PM
PS
Cristi , nu-ti face probleme de transport ... te luam noi .
Postat 31 March 2014 - 06:59 PM
Si daca tot am intrat in grupul vostru si ma minunam de distrugerile pe care le provocati ... se pare ca m-am molipsit :D
Azi am reusit sa distrug 2 roti la Buggy in parcarea de la Plaja Modern , fara sa o lovesc de pietre sau stalpi ! A derapat pe praf cand am accelerat , s-a rasucit si a lovit din lateral locul unde se imbina 2 placi de beton cu diferenta de nivel maxim 1 cm ... rezultatul il puteti vedea in pozele atasate :
- 2 jante sparte si 2 cauciucuri taiate :angry: pe partea dreapta ... si erau rotile mele preferate :( .
Nu mai sunt reparabile si ma oftic maxim , mai ales ca erau aproape noi !
Aceasta postare a fost editata de jonas25: 31 March 2014 - 07:03 PM
Postat 01 April 2014 - 09:39 PM
Si daca tot am inceput sa surubaresc pe la ea , nu m-am oprit la amortizor ...
CE AVEM NOI AICI ? :)
Noi , aici , avem un Firestorm cu upgrade-uri de aluminiu , achizitionate de la Ciprian .
Aceasta postare a fost editata de jonas25: 01 April 2014 - 09:40 PM
Postat 01 April 2014 - 09:51 PM
Toate bune si frumoase pana cand s-a intamplat "bucuria" ... un impact frontal intre Firestorm si Trophy Buggy (care era in plina acceleratie) .
Giciti cine a iesit sifonat ? :)
Deci : Ce avem noi aici ?
Noi , aici , avem un Firestorm Flux upgradat si rupt in doua ! :(
Domnu' Ciprian , pregateste sacosa cu maruntisuri ca vin !!! :)
Postat 01 April 2014 - 09:58 PM
Imi pare rau pentru tine :blush:
Aceasta postare a fost editata de Misu199774: 01 April 2014 - 09:59 PM
FrSky X9D Taranis Plus
Durafly HyperBipe
HobbyKing GoDiscover
F-22 Depron
Postat 01 April 2014 - 10:27 PM
Lasa ca nu e asa grav ... se repara , se inlocuiesc , sunt plastice .
Imi pare rau ca s-a scurtat distractia ... Firestormul are un Li-Po 2S de 6.6 si rezista cam 40 - 60 min .
Noi am stat 10-15 min maxim .
Partea proasta este ca se aude un carait metalic la Buggy si sper sa fie de la pinionul motorului , nu de la vre-un diferential .
Am amanat verificarea , nu mai sunt in stare azi ... imi ajunge Firestormul ... mai las ceva si pentru maine :) .
Postat 02 April 2014 - 06:00 AM
Postat 02 April 2014 - 11:52 AM
jonas25, la 01 April 2014 - 10:27 PM, a spus:
Lasa ca nu e asa grav ... se repara , se inlocuiesc , sunt plastice .
Imi pare rau ca s-a scurtat distractia ... Firestormul are un Li-Po 2S de 6.6 si rezista cam 40 - 60 min .
Noi am stat 10-15 min maxim .
Partea proasta este ca se aude un carait metalic la Buggy si sper sa fie de la pinionul motorului , nu de la vre-un diferential .
Am amanat verificarea , nu mai sunt in stare azi ... imi ajunge Firestormul ... mai las ceva si pentru maine :) .
Caraitul pe care il auzi tu, poate sa fie normal. asa suna la orice model cu motor puternic, din cauza angrenajelor metalice.
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
Postat 02 April 2014 - 08:08 PM
Postat 05 April 2014 - 01:18 AM
S-a rupt gaura de prindere la bratul superior spate din dreapta , dar am rezolvat relativ usor problema : am mutat surubul in cealalta gaura de prindere ... partea proasta este ca a pierdut juniorul planetara :( . Sper sa o gasesc maine ...
Postat 05 April 2014 - 11:34 AM
Din fericire am recuperat planetara si Fire e din nou pe roti ... uff , tare sensibila e masina asta :( . La fiecare iesire se rupe ceva ... cred ca o scot la vanzare si iau ceva mai sanatos ...
Mi-a dat prin cap sa transform Savage-ul 25 din nitro in electric , dar inca studiez problema si nu prea vreau ... ma gandesc ca stric masina . Sunt atasat sentimental de ea ... a fost primul model serios pe care la-am avut si nu m-a dezamagit niciodata , plus ca nu prea am avut probleme cu ea . E o masina foarte solida si vreau sa o las mostenire la nepoti :)) .
Sa vad ce oferte sunt pe forum , poate gasesc ceva cum a fost Trophy Buggy ... sunt foarte multumit de ea , a costat cat Firestorm-ul , dar este masina sanatoasa si fuge de mananca asfaltul :D .
Daca stiti de ceva oferte de electrice putin folosite , da-ti un semn .
Postat 05 April 2014 - 12:52 PM
Vreau un Buggy sau Truggy pentru Marco . Sunt foarte multumit cu Trphy Buggy si electricele le vom folosi mai mult pe asfalt sau iarba . Pentru off-road si sarituri o sa folosim Savage , care stiu sigur ce rezistente sunt ...
Firestormul se vinde numai daca am o oferta corecta , daca nu il pastrez pentru mine ... chiar imi place mult .
Am 2 variane care le studiez acum :
Varianta 1 :
- HPI BULLET FLUX ST - pentru Marco ... parca era una pe forum a unuia din Galati dar cerea mult pe ea ... nu-mi amintesc exact daca era nitro sau flux . Am buget pentru un Bullet nou (vreau sa vand barca pe benzina) dar prefer sa iau unul putin folosit , daca gasesc asa ceva .
Varianta 2 :
Ii las lui Buggy-ul lui Marco , ma bag eu la cheltuiala serioasa si iau una din astea :
- HPI Trophy Truggy Flux
- HPI VORZA FLUX
imi mai place foarte mult si
- Maverick Vader XB 1:5 Buggy (este ceva mai mare de cat cele doua de la HPI , dar nu stiu cum sta cu fiabilitatea si piesele de schimb ... mai sap pe forumurile de afara si in cateva zile o sa-mi fac o idee )
Postat 05 April 2014 - 08:43 PM
Azi s-a anuntat ploaie si a picurat putin ... maine se anunta inorat , fara ploaie dar o sa fie mai rece afara .
Eu propun sa iesim din Constanta ... vreau sa ma duc undeva , pe camp sa chinui putin Savage-ul x4,6 , care nu a vazut pamant pana acum :) .
O sa scot toate masinile la plimbare si ma duc spre Tulcea .
Daca vreti sa veniti si voi ,am 2 locuri libere in masina .. unul este rezervat pentru Cristi !
Pe la ora 11:00 - 11:30 vreau sa plec .
Postat 05 April 2014 - 08:53 PM
poate te incanta un trughy pe nitro, e f f putin folosit, nu are uzura.
am avut si conversie la Brsuhles pt ea, dar s-a dat.
bratele sunt extra solide, il pot echipa ARTR cu motor HPI f3.5 cu km putini.
daca esti interesat dai un PM. piese sunt la AutoRC.
bafta.
Aceasta postare a fost editata de e.cata: 05 April 2014 - 08:55 PM
Postat 05 April 2014 - 09:17 PM
Eu cam asa mi-am propus sa fac , asta doar daca nu ploua tare maine . Pot aprea si surprize legate de program .
Cel mai bine stabilim maine , dupa ora 10 .