Intalniri CONSTANTA
Postat 01 August 2013 - 07:21 AM
Din ce ati scris vad sa aveti masini off-road.
Pentru locatii de acest gen ar Gravity Parc sau la Scoala 23 pe terenul de fotbal ( nu prea este de off-road dar este de alergat) langa institutul de marina.
Veniti cu alte propuneri.
Dupa 16.00 duminica ar fi OK. Eu voi veni momentan ca spectator. Rc-urile mele sunt inca in service.
Marin Mircea are si acelasi mesaj primit ca si voi.
Pentru locatii de acest gen ar Gravity Parc sau la Scoala 23 pe terenul de fotbal ( nu prea este de off-road dar este de alergat) langa institutul de marina.
Veniti cu alte propuneri.
Dupa 16.00 duminica ar fi OK. Eu voi veni momentan ca spectator. Rc-urile mele sunt inca in service.
Marin Mircea are si acelasi mesaj primit ca si voi.
Postat 03 August 2013 - 07:56 AM
Haideti sa ne intalnim acum dar poate alta data.
Pentru inceput eu zic sa ii facem pe plac lui Misu ( intelegem ca nu este usor sa pui masina si statia intr-un rucsac si sa te plimbi cu ea prin oras) si propun si eu... sa vedem cum este la Dorally duminica la 17.00 .
:clapping:
Pentru inceput eu zic sa ii facem pe plac lui Misu ( intelegem ca nu este usor sa pui masina si statia intr-un rucsac si sa te plimbi cu ea prin oras) si propun si eu... sa vedem cum este la Dorally duminica la 17.00 .
:clapping:
Postat 03 August 2013 - 12:24 PM
este o idee :D acolo mereu este pustiu si este peste drum de dorally
sau chiar in parcul de sub pod daca nu este lume...ar fi perfect acolo
sau chiar in parcul de sub pod daca nu este lume...ar fi perfect acolo
Aceasta postare a fost editata de Misu199774: 03 August 2013 - 12:25 PM
FrSky X9D Taranis Plus
Durafly HyperBipe
HobbyKing GoDiscover
F-22 Depron
Postat 03 August 2013 - 01:17 PM
eu unu as veni cu firestorm sau un sprint 2 drift, daca tot se vine cu offroaduri , de ce ne bagam pe asfalt? La gravity nu stiu daca ne lasa cu ele , iar la doarli sigur va fi trafic. Eu as inclina mai mult pe scoala 23, sau ar mai fi o varianta de offroad