Intalniri CONSTANTA
Postat 16 November 2015 - 07:31 AM
salutare sunt nou in acest grup si ma intereseaza unde pot vedea cateva modele de automodele pentru a stii la ce sa ma arunc cand comand o jucarie sau ceva sfaturi daca sa iau noua sau la mana a doua ,eventual am vazut ca va-ti intalnit sau urma sa sa va intalniti pe 14-15.11 dar nu am gasit si locatia definitiva eu sunt din constanta poate reusesc sa va intalnesc saptanama asta pentru a vedea si asculta ceva pareri pentru automodele pentru ca momentan din ce am vazut pe youtube ma surprins modelul HPI Bullet ST 3.0
Va multumesc si astept raspuns
Traxxs Revo 3.3 motor OS 18
Tamiya DF-O3
Tamiya DF-O3
Postat 16 November 2015 - 09:00 AM
Sal baieti nu au un loc anume unde se intalnesc.
Totusi de ceva vreme se duc la Cumpana au gasit un teren acolo.
Bullet din cate stiu nu mai are nimeni la Constanta.
Daca vrei sa vi sa vezi pe viu 3-4 masinute esti invitatul eu. As putea sa iti dau ceva sfaturi in legatura cu ce sa alegi. Eu doar iti spun parerea mea si tu alegi.
Totusi de ceva vreme se duc la Cumpana au gasit un teren acolo.
Bullet din cate stiu nu mai are nimeni la Constanta.
Daca vrei sa vi sa vezi pe viu 3-4 masinute esti invitatul eu. As putea sa iti dau ceva sfaturi in legatura cu ce sa alegi. Eu doar iti spun parerea mea si tu alegi.
Postat 16 November 2015 - 09:35 AM
Petre Traian, la 16 November 2015 - 07:31 AM, a spus:
salutare sunt nou in acest grup si ma intereseaza unde pot vedea cateva modele de automodele pentru a stii la ce sa ma arunc cand comand o jucarie sau ceva sfaturi daca sa iau noua sau la mana a doua ,eventual am vazut ca va-ti intalnit sau urma sa sa va intalniti pe 14-15.11 dar nu am gasit si locatia definitiva eu sunt din constanta poate reusesc sa va intalnesc saptanama asta pentru a vedea si asculta ceva pareri pentru automodele pentru ca momentan din ce am vazut pe youtube ma surprins modelul HPI Bullet ST 3.0
salut,din pacate noi obisnuim sa vorbim mai mult la telefon,insa daca ne lasi un mesaj privat cu nr tau te putem suna sa vii cand iesim,de regula in weekend iar locatia este la cumpana,stiu ca bullet au avut baietii in trecut si ar fi indicat sa vorbesti prima data cu ei,sa te sfatuiasca daca este un model potrivit pentru tine,cred ca si jimmy daca nu ma insel stie despre bullet