S-a deschis un magazin PIKO pe Stefan cel Mare, intre Lizeanu si Spitalul Colentina (actual N. Gh. Lupu), vis-a-vis de un magazin Top Gun.
Pagina 1 din 1
Magazin Piko
Postat 17 June 2003 - 11:08 AM
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 15 August 2003 - 11:07 AM
S-a inchis magazinul Piko de pe Stefan Cel Mare colt cu Lizeanu. Probabil cand salariul mediu in Romania va depasi 300 de euro magazinele de acest tip vor avea o sansa sa existe. Pana atunci va trebui sa ne multumim cu cele de pe internet sau, mai nou, cu cele gazduite in apartamente de bloc. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_.gif
Postat 26 August 2003 - 10:59 AM
Acum o luna am vazut in Mamaia magazin PIKO. Nu cumva s-a mutat la mare pe perioada verii si urmeaza sa se intoarca?!?!!?>..
Postat 28 August 2003 - 01:13 AM
Am vazut si eu magazinul din Mamaia. De fapt era un raion intr-un colt al unui magazin mai mare cu articole de plaja si haine, vis-a-vis de Disco Cleopatra. In vitrina aveau 2-3 seturi Piko cam simpliste, cateva locomotive diesel , cateva vagoane de marfa intre 800.000- 1.200.000 bucata si setul articulat de 2 vagoane etajate cu inscriptia CFR la vreo 2.200.000. Am intrebat cat costa o sina dreapta obisnuita HO si mi s-a raspuns : 140 de mii... Aveau un singur macaz pe acolo si costa vreo 600.000. Tipa de acolo a fost draguta si mi-a aratat tot ce am dorit :) , dar asta a cam fost singura impresie pozitiva pe care mi-a lasat-o locul respectiv.
Aceasta postare a fost editata de CristianM: 28 August 2003 - 01:15 AM
Postat 01 September 2003 - 06:43 PM
Pai cam asa era si magazinul de la Lizeanu.
Postat 04 September 2003 - 05:54 PM
De la Pta Muncii mergi spre Pta Alba Iulia. Magazinul e pe stanga, vis a vis de BCR. Cica au un banner la etajul 2, parca...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1