am gasit de vanzare un frigider vechi cu motor functional darfara agent de racire,cica a fost intepat congelatorul si a pierdut agentul de racire
eu vreau sa-mi fac un compresor pt vopsit si mi s-a recomandat sa caut de la un frigider vechi
intrebarea mea este:la ce piese sa fiu atent sa fie in stare buna?adica care sunt cele pe care le voi folosi?si daca puteti sa-mi spuneti si un pret care merita
Pagina 1 din 1
compresor de frigider
Postat 03 May 2006 - 07:27 PM
Daca motorul este functional atunci este perfect. N-ai nevoie nici de frigider si nici de agentul de racire (freon) din instalatie pentru a-ti confectiona un compresor pentru vopsit.
Gasesti in topicul asta cam tot ce trebuie sa sti pentru a-ti face o asa scula: Bursa/Publicitate personala/Motor de frigider (De ce o fi la bursa si nu la Tehnice ca sa stie lumea unde sa-l caute ... ?)
Pretul de care intrebi este o chestie relativa pe care o poti afla de la un atelier de reparatii frigidere.
Spor la treaba si ...
Bafta!
Gasesti in topicul asta cam tot ce trebuie sa sti pentru a-ti face o asa scula: Bursa/Publicitate personala/Motor de frigider (De ce o fi la bursa si nu la Tehnice ca sa stie lumea unde sa-l caute ... ?)
Pretul de care intrebi este o chestie relativa pe care o poti afla de la un atelier de reparatii frigidere.
Spor la treaba si ...
Bafta!
Postat 03 May 2006 - 07:33 PM
acuma e la tehnice.
se poate continua acolo discutia
se poate continua acolo discutia
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 03 May 2006 - 07:36 PM
flying is my life...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1