Modelism - RHC Forum: RAPA ROSIE 2006 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

RAPA ROSIE 2006 Tot inainte!

#1 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1643
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 14 February 2006 - 08:27 PM

Dragi tovarasi si pretini,

cu ocazia revenirii la bunele obiceiuri legate de manifestaiile modelistice, propun sa discutam aci tot ce ne doare sau nu in privinta manifestatiilor de 1 mai muncitoresc evitand astfel meanderele concretului peren care ne impresoara pas cu pas prin existenta noastra efemera, ce se va termina la un moment dat precum metanolul din rezervor, fara ca nici noi si nici altii sa stie, fara ca sferele cosmice sau cele ale universurilor paralele sa devina pregnant de apasatoare.

Drept care:
1. in acest an Rapa Rosie se vatine tot la Rapa Rosie. cine nu stie unde este - sa intrebe!
2. Perioada va fi: 27 aprilie - 2 mai, ca sa prindem si ziua aia nasoala de 1 mai ce este libera de la stapanire
3. Vom avea wc urile alea de va tot plangeti de ele, de parca pana acum si-a transportat cineva ,,marfa'' inapoi din lipsa lor
4. Linia aia electrica e tot acolo, impreuna cu ailalta de a apraut anul asta. Am convins-o sa se fereasca din calea acelora care nu nimeresc aterizarea si a zis ca ,,bine , ai incedere in mine''
5. calitatea pistei va fi imbunatatita, tunsa rasa si frezata. dar nu in mod exagerat de excerbat ca ne freaca ecologistii menta
6. Ciobanul e mai bonom anul asta, si mai ganditor. Mai profund chiar ca citeste Shopenhauer ca Razboinicul luminii nu l-a impresionat
7. Termica inca nu a putut fi contactata fiind plecat in concediu in africa de sud. Ramane de rezolvat
8. Modelele nu sunt musai a fi prezente, avem la club nishte colege tocma' bije de modele. Plus ca unii dintre noi avem sotii pe post de modele! Si soacre!
9. Votam un bal mascat?
10. Cine are necalritati, reclamatii, sa se abtina! Cine vrea sa ne laude - liber!!!! La email, forum, telefon!

Ca si tzucati!
Clanul Archeoptericshilor
FROGS CAN FLY!
0

#2 Useril este offline   Ady13 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 364
  • Inregistrat: 27-January 04

Postat 14 February 2006 - 08:56 PM

Mamaaaa.....6 zile de fun-fly!http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gif Cu alte cuvinte: luati de va saturati ca nu va mai ajunge!:lol:

In alta ordine de idei, multumim Bigule de invitatie :D. Promitem sa venim sa-ti stam pe cap http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif.

Aceasta postare a fost editata de Ady13: 14 February 2006 - 08:56 PM

Orice om are.... un dram de nebunie!
0

#3 Useril este offline   nitrometan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 405
  • Inregistrat: 31-July 04

Postat 14 February 2006 - 11:03 PM

Adica sa intelegem ca pista va fi cumva asemanatoare cu o anume parte prezentata de Monica lui Columbeanu la parada modei?
0

#4 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 14 February 2006 - 11:55 PM

A prezentat o pista "imbunatatita, tunsa rasa si frezata", daca imi amintesc eu bine. E drept ca era cam scurta prezentarea, dar a ramas loc destul pentru interpretari. Cred ca nu avea fire transversal.
Scuze ca am intevenit eu, ca intrebarea nu era pentru mine...
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#5 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 15 February 2006 - 08:57 AM

Big, la 14 Feb 2006, 20:27, a spus:

6. Ciobanul e mai bonom anul asta, si mai ganditor....

Da Virga? Virga ce face?
Si fi-su? Zlingu'?
Mi-e dor de ei...
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#6 Useril este offline   Yak 52 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 272
  • Inregistrat: 12-November 04

Postat 15 February 2006 - 09:47 AM

nu are rost sa mai fie scris ceva

Aceasta postare a fost editata de Yak 52: 26 February 2006 - 09:25 AM

0

#7 Useril este offline   AB17LUK 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 03-December 04

Postat 15 February 2006 - 10:12 AM

Intrebare:

Yak 52, la 15 Feb 2006, 09:47, a spus:

5. calitatea pistei va fi imbunatatita, tunsa rasa si frezata. dar nu in mod exagerat de excerbat ca ne freaca ecologistii menta

Aeh ? Asta ce vrea sa spune ? Mai putin tuns (iarba mai inalt) de cit am facut anul trecut, mai mic suprafata sau mai mare, sau cum ?

Raspuns:

8. Modelele nu sunt musai a fi prezente...

Aceasta postare a fost editata de AB17LUK: 15 February 2006 - 10:14 AM

Luci
0

#8 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 638
  • Inregistrat: 14-February 03

Postat 15 February 2006 - 10:29 AM

Laser frate !

Aceasta postare a fost editata de pahguletz: 15 February 2006 - 10:29 AM

Ia mai zburati maaaaaai!!!
Laser frate!
0

#9 Useril este offline   Yak 52 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 15 February 2006 - 10:52 AM

0

#10 Useril este offline   Yak 52 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 15 February 2006 - 01:35 PM

Aceasta postare a fost editata de Yak 52: 26 February 2006 - 09:26 AM

0

#11 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 15 February 2006 - 09:12 PM

Pletila, la 15 Feb 2006, 14:49, a spus:

frecventa hohotului de ris,frecventa mincatului de mici,frecventa inghititurilor de bere.

Pletila, pana aici ti-a fost. Sa vezi ce sare acum lumea pe tine. Pai tu nu ai aflat ca mai nou la subiectul Rapa Rosie nu se discuta de mici, de bere, de gratare, de vinul lui Padre, de vin, de glume, etc. Aici se vorbeste strict la obiect.
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#12 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 15 February 2006 - 10:04 PM

facem ce facem si iar la scandal ajungem.
nu a zis nimeni ca nu bea o (2-3-4) bere(i) la rapa (nici macar zod ca are sa-mi dea fro 3 ),nu a zis nimeni ca nu face gratar sau ca nu cauta cu halba vinul lui padre.toata lumea este binevenita ,chiar daca numai casca gura.
dar ,multi dintre piloti au avansat ,au modele mai serioase care necesita conditii mai bune.asta include pista si cabluri aeriene.
de aceea unii vor sa stie exact cum sta situatia ,pentru simplul motiv de incarcare a masinii personale.ca venim de departe.
si in loc sa umplem masina cu un model care nu poate fi zburat acolo ,mai bagam 2 lazi de bere,un butoi de vin si luam doua modele nepretentioase.
terminati cu prostiile astea ca ala e modelist si ala nu !
cei care ajung acolo,prin simplul fapt ca ajung acolo pot fi considerati modelisti legitimati oficial!

de aceea unii sar in sus cand discutam numai despre butoaie de bere,si informatiile care ne dor nu se discuta.

@pletila
un heli kit chiar nu e knorr de-a gata!!daca ziceai de avion poate,poate te credeam.

hai sa lasam scandalurile ca problema cu berile ,butoaiele de vin ,gratarele ,focul de tabara e traditie deja si nu stiu ce ar mai fi de parlamentat.
flying is my life...
0

#13 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru

Postat 15 February 2006 - 10:28 PM

SILVIU66, la 15 Feb 2006, 23:04, a spus:

informatiile care ne dor nu se discuta.

Pai in afara de informatia referitoare la cablurile alea eu unul nici nu stiu ce altceva va doare. Si asta am aflat abia dupa ce am discutat cu voi pe messenger. Ulterior ai pus tu intrebarea asta. De ce nu intrebati ce va doare?
0

#14 Useril este offline   olly 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 676
  • Inregistrat: 03-April 05

Postat 15 February 2006 - 10:58 PM

in caz ca apar si eu pe acolo cine se ofera sa-mi dea lectii de pilotaj :lol: ?? :blink: :lol:

Aceasta postare a fost editata de Shm3k3ru_sasha: 15 February 2006 - 10:58 PM

<<<ZA MOLDAVIAN BRAZARS>>>
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
0

#15 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 15 February 2006 - 11:07 PM

DA!
eu cu modelele mele.

da daca nu apari te banez!!
flying is my life...
0

#16 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 February 2006 - 11:54 PM

1. Intalnirea asta are drept scop sa ne intalnim. Ca sa zburam, ca sa ne simtim bine, ca sa ne distram. Ca sa strangem relatiile intre noi. E adevarat ca unii vin numai sa isi arate muschii, no problemo. Daca ar fi numai sa zburam - asta o poate face singur fiecare la el acasa.

2. @ Yak52 si AB 17 LUK:
Am strania senzatie ca umorul meu este de proasta calitate. Sau ca orice afirmatie a mea este rastalmacita doar ca sa gasiti cusur acestei actiuni. Sau ca nu ma exprim inteligibil.

3. Sunt bine primiti toti cei ce vor sa vina. Aeromodelisti, automodelisti, racheto, navo etc. Chiar si cei ce nu sunt modelisti. Atat timp ca nu fac greutati celorlalti. Am mai zis-o si o mai spun: Vreau ca aceasta adunare sa fie cat se poate de libera. Organizare minima, insa nu facem rabat de la securitatea zborului si nici de la bunul simt. Pentru asta vrem sa facem maximum in conditiile date. Cat vom reusi... o sa vedem, traim intr-o lume relativa.

Liber la discutii. Revin cu poze de la locul cu pricina sa vedeti cum e cu linia aia.

big.
FROGS CAN FLY!
0

#17 Useril este offline   nitrometan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 405
  • Inregistrat: 31-July 04

Postat 16 February 2006 - 07:35 AM

BIG-ule,nu fi suparat pe unii sau altii,sunt sigur ca toate glumele care se fac sunt cu scop pur de amuzament,avind in vedere ca deocamdata chatuim aici si nu vorbim live.Cit despre exprimare cel putin eu te asigur ca nu duci lipsa nici de stil nici de coerenta.Si ca sa te "intep" si eu ,ma bucur ca pista va fi rasa tunsa si frezata dar eu tot ma gindesc la Monicuta lui Columbeanu cind vorbim de ...PISTA!
0

#18 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3218
  • Inregistrat: 11-April 05

Postat 16 February 2006 - 07:46 AM

Olaf The Viking, la 15 Feb 2006, 22:28, a spus:

SILVIU66, la 15 Feb 2006, 23:04, a spus:

informatiile care ne dor nu se discuta.

Pai in afara de informatia referitoare la cablurile alea eu unul nici nu stiu ce altceva va doare. ...

... budele... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif Io-s ... patit, asa ca vreau sa fiu sigur ! :D

Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
0

#19 Useril este offline   Yak 52 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 16 February 2006 - 08:21 AM

0

#20 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3218
  • Inregistrat: 11-April 05

Postat 16 February 2006 - 10:17 AM

Pletila, la 16 Feb 2006, 07:53, a spus:

Domnu' doctor.Budele chit ca or sa fie chit ca nu,nu conteaza.E padure girla.Si cind esti "patit" nu iti mai pasa daca e o cabina albastra si claustrofobica sau o "cabina " mare si verde cu frunze pe jos.

Plus ca daca va cazati la hotel nu mai sunt probleme.

Stan patitu'

Am zis ca-s patit..., pe bune !! :D
Si stateam la ... hotel de 5 * !!
Da' hotelu' era la fo 3-4 Km, si cu toatele stelele alea ale lui, a trebuit sa rezolv problema in mod ... boskito !! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/mellow.gif

Da' am inteles de la Bigu' ca e rezolvata si treaba asta !!
Nu de alta, da' nu ma incanta un ... re_play !!! :D

Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
0

#21 Useril este offline   AB17LUK 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 03-December 04

Postat 16 February 2006 - 10:20 AM

Yak 52, la 16 Feb 2006, 08:21, a spus:

Big, la 15 Feb 2006, 23:54, a spus:

2. @ Yak52 si AB 17 LUK:
Sau ca orice afirmatie a mea este rastalmacita doar ca sa gasiti cusur acestei actiuni.  Sau ca nu ma exprim inteligibil.

Ovidiu de ce te superi asa usor ? Noi vrem totusi numai sa stim sigur despre pista de decolare. Am fost intrebat de exemplu si de Thomas si de Peter din Germania pe tematica asta. Ce sa le raspund ? Ca nu sint obligat sa aduc modele ? Peter a vrut sa vina anul asta cu Wohnmobil ca sa aiba loc si de alte modele. Crezi ca ei vin din Germania pentru beri si mici ?

Pe ei, pe mine si pe Lucian sau alti in primul rind ne intereseaza zborul cu mai multi alti si apoi schimb de experienta cu alti piloti, sa vedem cat mai multe zburind, sa avem cu cine sa ne comparam si sa primim si noi sfaturi si idei noi de piloti.

Clar ca mai este timp. Dar simplu fapt ca anul aceasta vor fi si mai multi ar indica, cum ai zis tu anul trecut, ca anul asta trebuie luat si mai serios conditii si reguli de zbor. Eu sunt convins ca dupa ce auzim conditii in formularea de lista de fapte, putem trece inapoi la glume, circ si chefuri.

Pe mine, ca de obicei imi doare numai astea:
pista de decolare
pozitia lor
zona de zbor
supraveghere de frecvente pe TABLOU.

Poate aduc Oradeni tablou a lor, ca asta era pana acum cel mai reusit care am vazut, mai ales la marimea lui. Sau altceva. S-a gindit cineva dintre voi, care citeste aici, sa investeasca 70 EUR intre un panou electronic de frecuente care poate fi adus la intelniri? Nou aparut la Nuernberg si disponibil de exemplu la Hausser ? Ar fi minunat daca importatorul oficial de la producator ar aduce 2 din astea, unul 35 si unul 40Mhz. Sau o face cineva ? Am inteles ca avem electronisti buni in tara si pe forum ?

Pana acum am inteles doar ca tot va fi ca intodeuna ce este bine pana aici. Cu o mica schimbare de un fir nou, care pare ar fi foarte departe de zona de activitate. Si buda bineinteles. Daca mai putem clarifica alea cu conditii de zbor care sint adapate la numar de participanti mai mare, fara mistouri, glume, scandal si amenintari ar fi minunat si atuns tac si eu. De altfel trebuie sa insist.

Subscriu in totalitate la cele spuse de Walter mai sus.

Nitrometan deschisese un subiect exact cu probleme organizatorice aici.
Poate cei care vor sa discute asa ceva ar trebui sa scrie acolo.

De ce spun asta? Pentru ca din gresala am trecut cu vederea peste punctul 10:

Citeaza

10. Cine are necalritati, reclamatii, sa se abtina! Cine vrea sa ne laude - liber!!!! La email, forum, telefon!

Scuze ca am fost "off topic". O sa ma abtin.
Luci
0

#22 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 16 February 2006 - 10:22 AM

am si eu o nelamurire, durere, ingrijorare, si nu in ultimul rand, neliniste: tot vorbiti de vinul lui Padre. e vreo veste oficiala ca ne da vin si anul asta cumva? ca eu nu am auzit de asa ceva. sau ne bazam pe faptul ca a devenit deja traditie, si chiar daca Padre nu apare, vinul tot ajunge la noi? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif

plus ca nu prea l-am mai vazut pe forum...da la pedale sa faca vinul mai repede??
Laser frate!
0

#23 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru

Postat 16 February 2006 - 12:01 PM

De data asta facem invers. Trecem pe la Padre sa-i dam noi niste vin impreuna cu multumirile si pozele de anul trecut.
0

#24 Useril este offline   Atty 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 12-January 04

Postat 16 February 2006 - 12:11 PM

Hmmm....

Parerea mea este ca acest eveniment este al nostru al tuturor ,noi l-am creat si tot noi il distrugem ....,parerea fiecaruia dintre noi conteaza....
Cine suntem noi ? Aia care se dau cu avioane RC ,masinute RC si alte chestii de genul asta care au telecomanda....
Oare ce suntem noi in masura sa facem ...,sa discutam sa ne dam cu parerea ce trebuie facut mai bine ce a fost bine , sa laudam si sa criticam daca este cazul, sa dam o mana de ajutor ,etc
Toate acestea pentru a fi un eveniment mai bine organizat pe an ce trece , sa fim siguri ca vom avea o pista de zbor mai buna decat a fost in anii trecuti ,siguranta zborului si a modelelor sa fie trecuta ca si o prioritate prin masuri concrete ,organizarea locului de campare cat mai departe de locul de zbor,etc
Sper sa fiu in asentimentul multora cand spun ca aceste lucruri sunt absolut necesare de clarificat pentru o INTALNIRE DE ZBOR !!!!
Oare nu trebuie atinse aceste subiecte mai bine ....?
0

#25 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 16 February 2006 - 12:17 PM

Olaf The Viking, la 16 Feb 2006, 12:01, a spus:

De data asta facem invers. Trecem pe la Padre sa-i dam noi niste vin impreuna cu multumirile si pozele de anul trecut.

asa da! si el ne da tot drept multumire, vinul pentru anul asta http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif

@ Atty: toti suntem de acord cu lucrurile astea, numai ca le zice fiecare in felul lui :D
Laser frate!
0

#26 Useril este offline   Yak 52 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 16 February 2006 - 12:34 PM

Aceasta postare a fost editata de Yak 52: 26 February 2006 - 09:24 AM

0

#27 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2652
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 16 February 2006 - 04:56 PM

Nu, numai ca unii vrem sa pilotam.

O vreme am fost in dubiu ce legatura are discutia despre bere cu ripa rosie, dupa care mi-am dat seama ca amestecul de 1 Mai mucitoresc (remarcati lipsa lui n), spiritul wood-stock (hippy, mici afumati, bere calda si ghitare) si multimea de modelisti de pe forum nu are ce sa dea alt ceva. Eu personal i-mi doresc un week-end cu zbor, si am sa incerc sa mi-l obtin. Respect parerea colegilor desi nu vad de ce as face 6 ore cu masina sa beau o bere, dar ...
0

#28 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 February 2006 - 08:53 PM

Cu forcepsul uite ca ajungem si la discutii directe, concrete si sper constructive.

Formularea initierii subiectului deschis de mine a fost in mod vadit, asa cum ne-am obisnuit, una relaxata, nonconformista si se vroia una vesela. Daca nu am reusit sa fac acest lucru inteles o fi si vina mea, insa asa fac de ani de zile de cand ne adunam la RR si inca nu s-a plans nimeni. Si nu prea cred ca vreau sa ma exprim altfel pt cei ce nu stiu de gluma.

Deci problemele ridicate ar fi :
- WC ecologice - rezolvat, de cate ori sa o mai spun ?????
- tuns pista, balizat - se face, anul asta inchiriez cu bani masina de tuns nu ma mai bazez pe promisiuni desarte
- tabloul de zbor - este in lucru, unul MARE, colorat, ca sfoara traditionala vad ca nu va mai place.
- securitatea zborului, zona de survol, zona de campare: ca in fiecare an aici nu se discuta. Survolul corturilor sau al oamenilor este interzis. Langa pista sau in axul pistei nu vor exista corturi sau masini. Declaratiile de asumare a responsabilitatii vor fi si anul asta prezente. Statiile in frecvente ilegale nu vor fi admise. Rachetomodelele permise nu vor avea in compunere parti metalice, impulsul maxim al motorului va fi de maxim 25 Ns (aici o sa ma mai consult cu rachetistii).

Repet: nu vreau sa incorsetez aceasta actiune cu tone de reguli. Bunul simt , respectul, prietenia vor fi regulile de baza. Oricum cei ce nu vor umor, buna dispozitie, relatii umane, schimb de experienta, zbor de placere, nu se vor simti bine la RR.

Big.
FROGS CAN FLY!
0

#29 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 February 2006 - 09:06 PM

Anunt de ultima ora: am vorbit cu Padre si spre bucuria mea in primul rand, dar si altora, anul acesta va aduce el insusi vinul multapreciat si multvisat!

big
FROGS CAN FLY!
0

#30 Useril este offline   D3xt3r_Jr. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1284
  • Inregistrat: 15-May 04

Postat 16 February 2006 - 09:59 PM

@Big & Marinaru
io totusi vroiam sa vin cu niste rachete mai mari acolo. vreau sa va spun ca nu vin cu motoare experimentale sau trebuir de genu. ci cu motoare testate(unu e de 8 ori si celalalt de 2 ori acum urmeaza zborul cu el) rachetele nu proiecte noi ci doar testate. daca vreti care vin cu laptop instalam aerolab sau spacecad vedem unde e centrul de presiune si apoi o echilibram acolo peloc sa nu aveti dubii. loc pentru lansare poate sa fie si la 200m de orice urma de om si eu o sa maresc lungimea cablului la 50m.
pe langa mine poate sa stea cine vrea cu declaratie pe propria raspundere si tot tacamul.
vreaaaauuuuu totusi sa lansez o racheta mai mare.
timpul de ardere nu e o problema. motoarele mele chiar daca au impuls mare ard sub 1 secunda decinu exista pericol.
din 6 rachete lansate(care s-au ridicat) nici una nu mi-a plecat aiurea. daca au deviat foarte putin de la traiectorie.
totusi rachetele mele sunt sigure si daca vreti lansez l juma de km de voi si cine vrea poate sa filmeze.
totusi sper sa ma lasati cu ce am eu sa pot arata doritorilor cum arata un motor gen nakka, un baton de combustibil poate facem si un test static sa vada si ei cum arata. ei ce ziceti? va mai ganditi putin cum e treaba cu racheto? daca vreti fac eu declaratie ca lansez pe propria raspundere.
Schimbat Nick in Dexter_Jr ca sa resetam numaru de mesaje
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi