Dragi prieteni aeromodelisti!
Inainte de toate trebuie sa va multumesc pentru prezenta numeroasa cu care ne-ati onorat. A fost mult peste asteptarile noastre. Ne-am straduit sa va cream conditiile mult dorite ca sa va simtiti bine atat in timpul programului de zbor cat si dupa acesta. Daca am reusit, asta numai voi sinteti in masura sa judecati.
Atmosfera a fost extraordinara! Peste 50 de piloti din toate colturile tari si din strainatate au incantat publicul larg si ne-au delectat si pe noi cu zboruri foarte frumoase realizate cu modele deosebite. Este imbucurator faptul ca am vazut cum pilotii incep sa devina mai maturi si mai civilizati respectand regulile de zbor. De fapt am ramas surprins de disciplina cu care au evoluat.
Am asigurat conditii de maxima securitate radio pentru a va inlatura orice suspiciune sa va zburati modelele deosebite.
L-am putut admira pe John, Dragos si Vlad executand acrobatie de inalta tinuta, pe Bogdan, Men, Serban zburand cu planoarele in formatie, pe Peter, Nicu si Wabo sfidand legile fizicii cu elicoptere, pe Vampirii din Arad zburand noaptea in acrobatie, pe cei mai vestiti frati bucuresteni zburand acro si 3D si batandu-se cu ramasite de modele, pe Silviu zburand cu plumbii, pe Atty si Calin cu benzinare grele, pe Suceveni progresand pe zi ce trece si as mai putea continua pana as epuiza toata lista de inscriere.
Nu vreau sa supar pe nimeni uitandu-l de pe lista asa ca mai bine inchei in numele membrilor Clubului de Aeromodelism Red Sky multumind nu in ultimul rand celor care ne-au ajutat la organizarea acestei intalniri.
In speranta ca totul a fost cel putin conform promisiunilor si nu au existat mari nemultumiri organizatorice va multumesc inca o data pentru onoarea de a zbura impreuna si sa ne vedem sanatosi si mai experimentati si la proxima intalnire!