Postat 02 May 2006 - 11:31 PM
da, a trecut si editia asta. si daca nu am sa pun poze acum pentru ca e prea tarziu, am sa scriu ceva macar, ca sa nu mai consum maine din programul patronului timpul pentru forum:)
a fost o editie de exceptie. mai ales ca dupa anul trecut, eram instati de vreme frumoasa. de fapt, singurul minus al editiei de anul trecut. pentru ca in rest, si editia 2005 a beneficiat de o organizare super.
Biguletz, esti mare la stat, si imens la "sfat". si toata lumea intelege ce zic! fara Big si Arheoprericsi nu ar fi fost nici o Rapa niciodata. si unde mai pui, ca toate au fost frumoase.
pentru mine asta a fost una din cele mai frumoase pentru ca a fost prima data cand am zburat la Rapa Rosie. si am zburat si la panta! un vis, ce mai...Saru' mana Big!
Viruse, ai fost de mare efect, si de mare anvergura si angajament profesional de asemenea! Ma bucur nespus ca acum ai si tu aeromodel, si statie, samd. Oamenii aceia pe care i-ai mentionat ti-au facut un cadou nepretuit. "jucariile" au pretul lor, dar gestul si satisfactiile pe care le vei avea sunt nepretuite. "pentru toate celelalte, exista MasterCard" :D
de ceilalti, ce sa mai zic? mi-a facut o deosebita placere sa va reintalnesc. sau sa imi fac prieteni noi. Remus si gasca lui Pletila, Silviu dl. Champ, revederea cu baietii zburatori de la Arheopterix, si toata lumea buna de la Rapa, samd.
desi au fost cativa absenti notabili, cum ar fi Valteras, Marinarul, Olaf, si alti cativa, ne-am simti bine de tot. pacat ca nu au putut sa vina. fiecare cu motivele lui, dar sper sa recupereze la anu'
imi pare bine si ca lucrurile s-au lamurit in ceea ce priveste RR vs. Alba, in sensul ca fiecare s-a dus unde a vrut, asa cum trebuia facut de la inceput fara controverse si "scandal". imi pare bine ca si-a gasit fiecare locul, si ca nu mai arunca nimeni cu noroi in celalalt. macar sa fie doua manifestari reusite in loc de una. tot modelismul romanesc castiga. fiecare insa trebuie sa judece drept, chiar daca sta stramb. nu a stat in picioare teoria conform careia Rapa ar fi un pericol pentru zbor si pt privitori. au fost mult mai multe, si mai scumpe, incidente la Alba. dar sa nu vorbim acum. oamenii s-au simtit bine in ambele tabere.
in incheiere, promit si eu poze in episodul urmator, precum antevorbitorii mei. acum spun doar MULTUMESC ORGANIZATORILOR, MULTUMIM BIG! sa vina 2007, caci mie de la intoarcere de pe drum imi era deja dor de urmatoarea RR.
Ia mai zburati maaaaaai!!!
Laser frate!