Rapa Rosie 2006 bal mascat
Postat 14 February 2006 - 08:32 PM
Merge?
big.
Postat 14 February 2006 - 08:38 PM
big
Postat 14 February 2006 - 08:45 PM
Postat 14 February 2006 - 09:44 PM
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Postat 14 February 2006 - 10:17 PM
Citeaza
e bine smekere. eu cred ca ma costumez in om, ce zici?http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif
Postat 14 February 2006 - 10:30 PM
Big, la 14 Feb 2006, 20:32, a spus:
Merge?
Pentru cocoane ? :lol: :D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wub.gif
Stima,
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 14 February 2006 - 10:51 PM
"Nebunu de la Ripa Rosie care a venit sa strice armonia oamenilor cu pasiuni pasnice."
Si daca ma "inervati" ma costumez in nudist.
Postat 14 February 2006 - 11:06 PM
O palarie misto mai ca as face, dar cowboy cu statie in mana n-am vazut pana acum. Si nici cu cablul legat de rampa de rachete n-as crede sa fi fost... Ca pistoale gasesc la scoala.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 14 February 2006 - 11:07 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 19 February 2006 - 04:20 PM
sau tre sa fie si pe cutia de bere? :mellow:
ca daca nu se pune tre sa ma gandesc la altceva.....
Postat 19 February 2006 - 07:15 PM
In felul acesta se vor putea diferentia opiniile AEROMODELISTILOR de parerile instigatoare ale destabilizatorilor si se va obtine un vot corect exprimat.Conform zicalei:"Nu conteaza cine voteaza,conteaza cine numara voturile".In felul acesta vor stii toti a cui parere conteaza si a cui nu.
Postat 19 February 2006 - 07:30 PM
asta nu inseamna ca daca se face nu ma conformez, si doar ma uit cum zboara costumatii.
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 19 February 2006 - 07:52 PM
Postat 19 February 2006 - 08:13 PM
Aceasta postare a fost editata de AB17LUK: 22 February 2006 - 10:54 PM
Postat 19 February 2006 - 10:02 PM
nr 3 ar fi ca sunt un spirit liber ( afirmatie voalata ce ascunde faptul ca imi mintea imi zboara de tampita ), si nu pot sa vin la RR pentru a ma supune unei restrictii fie ea si amuzanta. daca vreau sa zbor fix la ora aia la care nu e voie??? ce fac? imi iau un pir de iarba si mi-l indes printre "mararul" de pe piept, in rest fiind costumat in nudist, vorba lui pletila? si ar mai fi si nr. 4 dar nu ultimul, anume ca imi e foarte lene si peste mana sa ma gandesc in ce sa ma costumez, dar sa imi mai si confectionez sau sa imi fac rost de un costum.
5. pentru ca de obicei sunt carcotasi si "gica contra", ca daca nu as fi fost, puteam sa gasesc cel putin tot atatea motive sa votez DA ;) ;) :D
sa auzim de bine!
Laser frate!
Postat 20 February 2006 - 09:07 AM
Pe de alta parte ati infierat si ati circotit despre costumati,cum ca nu ar fi serioase,cum a ar consuma din timpul dumneavoastra de zbor e.t.c.Acum cind situatia s-a schimbat in favoarea opiniei dumneavoastra,in loc sa fiti multumit incepeti sa spuneti ca acum parca v-ati costuma, nu de alta da aveti o idee buna de costum.
Pentru numele lui Dumezeu hotariti-va daca vreti sa va costumati sau nu.Daca de fiecare data cind va razginditi veti posta ca sunteti sau nu de acord,pina la 1 Mai subiectul asta va avea 300 de pagini majoritatea scrise de dumneavoastra.
Astept din partea dumneavoastra un raspuns hotarit Vreti costume sau nu?
Atit in subiectul acesta cit si in cel cu Ripa Rosie ati avut numeroase obiecti si doleante.Va reamintesc ca aceasta intilnire este organizata de un OM care depune toate eforturile ca intilnirea sa decurga in mod placut.Nu este o intilnire speciala pentru unul sau altul,este o intinire pentru toti AEROmodelisti.Nu se organzeaza in special pentru invitatii din afara si mai ales nu se organizeaza pentru o singura persoana chiar daca ea se numeste Yak 52.Va sigur ca, la fel ca in anii precedenti va domni o atmosfera placuta iar micile probleme legate de calitatea pistei si de siguranta zborului se vor rezolva la fata locului.
Aceasta postare a fost editata de Pletila: 20 February 2006 - 12:20 PM
Postat 20 February 2006 - 09:51 AM
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 23 February 2006 - 01:05 PM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 20 February 2006 - 11:25 AM
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 23 February 2006 - 01:05 PM
Postat 20 February 2006 - 11:53 AM
Aceasta postare a fost editata de AB17LUK: 22 February 2006 - 10:57 PM
Postat 20 February 2006 - 02:30 PM
Marinaru, la 20 Feb 2006, 13:55, a spus:
Asta este noutate pentru mine. Existau alteceas bisericute. Uni care vroiau sa stie care sunt conditii de zbor si alti care vroiau sa stie care sint conditii de cum ajunge vinul acollo.
Anul trecut din cate stiu eu BIG s-a bazat pe ceva promisiuni altorar ce adica tailat iarba, care nu au facut o pana la urma. Si atuns am sunat noi, Bistriteni prin telefon pe cineva din Cluj sa mai baga si aparatul de tuns. Eu am numai vorbit la telefon care nu era nici asta al meu si am impins aparatura prin iarba apoi. Aparatul era a clujenilor.
Discutia cu conditi de zbor aveam in fiecare an, nu este noutate nici asta. Dar nu tin eu minte ceva discutii cu hoteluri sau campare in afar ca eu an renuntat sa fac camping la hotel in Sebes unde te inchide nopate si nu poti sa iesi nici daca arde cladirea.
Postat 20 February 2006 - 02:53 PM
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 23 February 2006 - 01:06 PM
Postat 20 February 2006 - 03:11 PM
Nu stiu de unde s-a dedus ca o sa fie numai carnaval sau numai bilci la Ripa Rosie.Continuati sa va inversunati pe ideea asta,ca vin unii si fac bilci,carnaval si circ la Ripa rosie in detrimentul oamenilor seriosi.
De cind se organizeaza Ripa Rosie,evenimentul a fost un succes.Plingerile au fost putine, si numarul lor a fost in continuua scadere de la an la an.Asta inseamna ca organizarea a fost din ce in ce mai buna.Nu stiu de ce nu aveti incredera ca va iesi si anul acesta bine.
Aceasta postare a fost editata de Pletila: 20 February 2006 - 03:27 PM
Postat 20 February 2006 - 03:51 PM
iar scandal?
m-am saturat.
asta e un sondaj.
votati si gata.
ca acushi va banez pe toti ,obsedatilor! :D :D
Postat 20 February 2006 - 03:59 PM
Citeaza
Incontestabil sau...????
Citeaza
Dupa cum am vazut pana acum...hmmm
In pricipiu permiteti-mi sa va pun o intrebare:
Cati dintre cei care frecventati intalnirea anuala de la RR a-ti fost si la alte intalniri organizate in diverse colturi ale tarii?
Raspuns: ~ 20% ?
Poate de aceea pretentiile oamenilor care au postat mesaje pesimiste in ambele subiecte au inceput sa cresca.....
Postat 20 February 2006 - 10:13 PM
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 22 February 2006 - 05:14 PM
Postat 21 February 2006 - 01:20 AM
Este exact ce se intampla acum, aici. Mashti, urzeli, atacuri de opereta... Poate ca Circ, este mai potrivit. Sau... teatru de papusi.
Oricum eu m-am lamurit pe deplin cum stau lucrurile cu bunele intentii, cu ,,facerea de bine'', cu renumitii piloti/modelisti. M-am lamurit ca a incerca sa faci ceva bine fara sa ceri nimic in schimb, este un act caracteristic fraierilor. Chiar anacronic. Ca sarpele de la san mushca mai devreme sau mai tarziu, dar musca tare. Ca marlania nu e un termen abstract. Ca nu suntem ce parem a fi.
Poate ca ar fi bine sa imi dau chiar eu masca jos de pe fata. In spatele mastii zambarete veti vedea un om in doliu, obosit, care in loc sa isi planga mortii si necazurile, care in loc sa isi vada de familie, de firma si de club, se chinuie sa afiseze un aer degajat, vesel, sa faca ceva pentru altii, sa-i faca sa se simta bine. Norocul meu este ca nu sunt singur. Si ca nu voi fi lasat sa gresesc. Tristi sau nu, obositi sau nu, noi mergem inainte.
In loc de incheiere:
- balul mascat nu este obligatoriu, nici la RR nici in viata
big
Postat 21 February 2006 - 01:56 PM
Big, la 21 Feb 2006, 01:20, a spus:
@Big
Desi am votat ca nu ma intereseaza actiunea cu costumatia nu vad de ce ar deranja pe cineva ideea, dar e treaba fiecaruia. Pentru ca nu s-a gasit nimeni sa te sustina in ideea ta si pentru ca atunci cand ai zis ca nu esti singur probabil te-ai gandit la cei ca mine, simt nevoia sa-ti spun ca ma bucur ca exista oameni care fac ce faci tu. Nu te lasa
cu stima
Postat 21 February 2006 - 05:01 PM
Big, la 21 Feb 2006, 01:20, a spus:
Nu Big! Este un act al oamenilor adevarati. Ca unii nu sunt capabili sa inteleaga asta, nu este vina ta ci vina lor.
Oricum, eu le doresct tuturor .....
Bafta!
Si in mod special celor care vor merge la RR, distractie placuta oameni buni si zbor fara evenimente.
Postat 21 February 2006 - 09:06 PM
Personal vad RR ca un loc in care se poate uita de stresul cotidian, loc in care se pot intampla lucruri minunate: decolare, ZBOR.....
Mici, fripturi, gratare, o bere, doua, motorul nu merge fara benzina, dar este adevarat ca se inneaca cu prea multa si atata timp cat nu ne pierdem simtul masurii, nu vad cu ce ar impieta asta "manifestatia".
Daca tot ce s-a preconizat se va si realiza si voi avea certitudinea ca este asa, ma voi bucura sa fac si anul acesta deplasarea acolo, cat ca poate veti rade de modul in care voi "zbura", pt. mine personal mai important fiind acest lucru decat performanta intrinseca.Cand voi dori acest lucru cu siguranta ma voi inscrie intr-un Campionat.
Cu respect pt. zburatori,
faur senior
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!