Aprilie 2006 Hai! Laudati-va!
Postat 09 April 2006 - 05:58 PM
Salutare. Tin sa multumesc si eu celor care m-au ajutat azi, fizic si moral! Adica in mod special Calu2 si Marinaru'. Nu cred ca mai trebuie spus, dar dl. Craioveanu e o "bomboana", si un artist adevarat. Multumesc din nou colegilor de ajutor/asistenta.
Cu multa stima,
Costel
Cu multa stima,
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
Postat 09 April 2006 - 08:44 PM
Astazi s-a zburat si la Alba
Luci a scos la zbor Extra 300L cu o statie noua(care emite si in 35 si in 40 simultan) si cu instalatie de fum
eu am zburat la dublu un Twin Jet
Din pacate bateriile de la aparat au fost cam moarte si nu am putut face prea multe poze(din care unele au iesit mai nasol ca batea sorele in LCD si trebuia sa ma uit prin ocular)
Extra 300 urcal la verticala
Luci a scos la zbor Extra 300L cu o statie noua(care emite si in 35 si in 40 simultan) si cu instalatie de fum
eu am zburat la dublu un Twin Jet
Din pacate bateriile de la aparat au fost cam moarte si nu am putut face prea multe poze(din care unele au iesit mai nasol ca batea sorele in LCD si trebuia sa ma uit prin ocular)
Extra 300 urcal la verticala
Imagini atasate
Postat 10 April 2006 - 05:58 AM
Petty ! de ce pui pozele asa de mici ? Si vezi setarile de la aparat ca sunt cam roz pozele !
Postat 10 April 2006 - 06:36 AM
Superbe pozele ! Superbe modelele ! :(
Da' in loc de " ... " :D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/cool.gif puteai sa pui si tu niste nume, sa mai asociez si io moacele cu avatarurile sa-mi fie mai usor la ... RR ! :(
Stima,
PS: Si nu numa' io !!!
Da' in loc de " ... " :D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/cool.gif puteai sa pui si tu niste nume, sa mai asociez si io moacele cu avatarurile sa-mi fie mai usor la ... RR ! :(
Stima,
PS: Si nu numa' io !!!
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 10 April 2006 - 08:21 AM
SILVIU66, la 9 Apr 2006, 18:58, a spus:
al doilea pitts pe ziua de azi ,da mult mai mare.
sa mai puna si petyy ca am vazut ca a tot facut ,eu nu prea am avut timp
sa mai puna si petyy ca am vazut ca a tot facut ,eu nu prea am avut timp
mi-au atras atentia mai multi membrii de pe forum printre care dmc si florian ca nu este un pitts ,ci este Ultimate Bipe.
cu scuzele de rigoare ,din cauza vitezei :(
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 10 April 2006 - 08:22 AM
flying is my life...