Modelism - RHC Forum: Rotorflight 2 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Rotorflight 2

#1 Useril este offline   freefly 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 04-December 16
  • Interests:electronica si tot ce zboara :)

Postat 08 November 2024 - 12:50 AM

Buna !

De mult am dorit un controler FBL care sa aiba functia de rescue (Horizon, 6D, etc.) care sa ma scuteasca de reparat heli si de dat bani pe piese, dupa o manevra nereusita, si asta la un pret mic. Acum visul pare sa devina realitate cu softul Rotorflight pe un flightcontroler MATEK G474-HLITE (aprox 200Ron de pe Ali).
Montat pe un frame 450 HK cu majoritatea pieselor Align, head DFC, motor 3600kv, esc cu soft BlHeli, si un senzor RPM simplu facut de mine dintr-un sensor hall SS460P montat pe frame in apropierea motorului. Sensorul RPM este o componenta foarte important pt. rotorflight in calcularea filtrelor de vibratii, governor, etc. Exista si ESC-uri care ofera acest semnal dar eu prefer sa am fizic. (preferabil de pe main gear dar nu am vrut sa lipesc magneti)
Dupa setarile mechanice - la care ajuta multi is configuratorul - am facut maiden flight cu setarile default si heli zboara destul de bine, acum urmeaza fine tunningul valorilor PID, filtrelor gyro si testarea modului rescue.
O gramada de informati pe net:

https://www.rotorfli...Getting-Started

https://github.com/r...ght/rotorflight

Rotorflight 2 | FULL SETUP from Flash to First Flight w/ Filters Jonas Wackershauser

Jonas Wackershauser ~ Rotorflight Tuning -RPM filters, PID
T-REX 450PRO FBL
OMP M1
T-REX 250 FBL
V911, V977
Piper Cub J-3 By Dululutu
F22 Raptor (depron Restie)
Cessna 400 1,4m (FMS)
EXTRA 330 36" (depron)
F4U-Baby
P40-balsa (RIP)
X4M380L, E010s
0

#2 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8322
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 08 November 2024 - 07:45 PM

Da, si pe mine ma intereseaza rotor flight - asa ca astept impresii suplimnetare. Deocamdata ma uit la rotorflight si spirit (tot pentru rescue)
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro