Bună seara,
Sunt nou pe aici și în domeniul navomodelelor pentru plantat. Detin o chinezărie de barcuta cu gps și pilot, dar vreau să-mi achiziționez una care sa facă fata unor valuri cât de cât și sa ajungă anul asta la locul de plantat... 😊
Am găsit aceasta barca și vreau cateva sfaturi, nu sunt familiar cu modelul, nu seamănă cu altele pe care le-am mai văzut... As fi preferat sa aibă telecomanda Flysky, dar...
Mulțumesc mult pentru amabilitate!
Screenshot_20241106_220.jpg (84.2K)
Number of downloads: 17
Screenshot_20241106.jpg (95.15K)
Number of downloads: 17
Pagina 1 din 1
Achiziționare navomodel - cateva sfaturi, va rog
Postat 12 November 2024 - 08:03 AM
Cauta o coca din fibra de sticla
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
Tel. 0744915775
Postat 12 November 2024 - 11:30 AM
Mulțumesc frumos pentru răspuns! Între timp am renunțat la aceasta și m-am orientat la un kit navomodel diy de la un magazin online. Nu are coca de fibra, clar, dar nici nu cred ca o sa țin eu barcuta mai mult de 2, hai 3 ani.. Fiind pasionat de electronica, după o bucata de vreme o sa vreau ceva și mai avansat, și tot asa.
Acum o sa am și cu ce sa îmi omor timpul liber, care deja nu prea era, dar...
Postat Ieri, 06:05 AM
The_dodita, la 12 November 2024 - 11:30 AM, a spus:
Mulțumesc frumos pentru răspuns! Între timp am renunțat la aceasta și m-am orientat la un kit navomodel diy de la un magazin online. Nu are coca de fibra, clar, dar nici nu cred ca o sa țin eu barcuta mai mult de 2, hai 3 ani.. Fiind pasionat de electronica, după o bucata de vreme o sa vreau ceva și mai avansat, și tot asa.
Ai luat si tu chit de ansamblare la navomag, inca unul care si-a luat teapa..nu are de calitate decat cateva componente.E plin netul de ele, dupa ce au reușit cu chiu cu vai sa le faca acum vor sa scape de ele.Sa ai langa tine pregătit un stingator, e bun si ala de la masina.🙂,
Tel 0728777780
Arata acest topic
Pagina 1 din 1