Modelism - RHC Forum: RHC moare încet - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

RHC moare încet Haideți să îl reînviem va rog

#31 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8313
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 22 October 2024 - 10:29 PM

M-am exprimat gresit (incomplet)

Nu misca nimic la avioane RC (care nu sunt planoare), la zbor liber nu stiu dar din pozele de pe FB pare ca e destul de sanatos (zborul liber)

De fapt ceva a ramas - F3P - dar asta e indoor.

Si captivele mai exista, e un grup mic dar dedicat - iarasi nu stiu ca nu e domeniul meu.

De altfel pe forum captivele si zborul liber nu au fost niciodata prezente - forumul a fost doar de RC.

Si nici forumul nu mai misca.

Vezi postareacasper20, la 22 October 2024 - 09:59 PM, a spus:

F1D mai mișcă dar și acolo toți sunt in vârstă, la Târgu Mureș au mai rămas 2 persoane din 3, deci nu mai este echipata

0

#32 Useril este offline   kno3 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1081
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Motoare cu aburi, vapoare etc

Postat 27 October 2024 - 11:52 PM

Salutare, vad ca vorbiti numai de zburatoare. Modelismul navaoll, auto, trenuri etc, au murit de tot?
Daca e sa ma iau dupa ce vad pe youtube, sunt unii prin Romania care se mai ocupa de asta ceva. Dar nu stiu daca socializeaza virtual pe undeva sau isi vede fiecare de hobbyul lui in solitudine.

0

#33 Useril este offline   MariusF 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 228
  • Inregistrat: 05-September 05

Postat 28 October 2024 - 02:52 PM

Intradevar, observ cu tristete ca locul a devenit cumva nefrecventabil. Sa nu ma intelegeti gresit, mi-a placut acest forum dar dupa o pauza lungutza, ca sa ma exprim politicos, odata revenit, gasesc dialoguri vechi de 2-3 ani cam peste tot. Lucrurile au evoluat in jur dar nu si aici. Candva mi-a placut dinamica acestui forum. Este nevoie de ceva nou de ceva in genul unei platforme de socializare specializata pe domeniile care ne pasioneaza si atat, fara miorlaiala sau prosteala usor de gasit pe fb, tiktoc sau altundeva
0

#34 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 28 October 2024 - 06:02 PM

Din pacate nu stiu ce se intampla la celelate ramuri (navo, auto) - ceva miscare banuiesc ca e (probabil subtire) dar nu pe forum. Forumul a fost din totdeauna mai activ pe aeromodele RC.

View Postkno3, on 27 October 2024 - 11:52 PM, said:

Salutare, vad ca vorbiti numai de zburatoare. Modelismul navaoll, auto, trenuri etc, au murit de tot?
Daca e sa ma iau dupa ce vad pe youtube, sunt unii prin Romania care se mai ocupa de asta ceva. Dar nu stiu daca socializeaza virtual pe undeva sau isi vede fiecare de hobbyul lui in solitudine.

0

#35 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 28 October 2024 - 06:06 PM

Forumul e frecventabil dar nu e activ mai deloc - asta au patit toate forumurile in toate lumea, inclusiv cele bine intretinute cu soft modern.

Activitatea online s-a faramitat in o mie de locuri (si o mie de grupuri/grupuscule), facebook, watsapp, discord, etc - variante care de care mai proaste.

Un forum e viu atata timp cat lumea este activa - daca nu se mai posteaza forumul moare incet, incet, devine un fel de arhiva a activitatii trecute (pana e scos offline)

View PostMariusF, on 28 October 2024 - 02:52 PM, said:

Intradevar, observ cu tristete ca locul a devenit cumva nefrecventabil. Sa nu ma intelegeti gresit, mi-a placut acest forum dar dupa o pauza lungutza, ca sa ma exprim politicos, odata revenit, gasesc dialoguri vechi de 2-3 ani cam peste tot. Lucrurile au evoluat in jur dar nu si aici. Candva mi-a placut dinamica acestui forum. Este nevoie de ceva nou de ceva in genul unei platforme de socializare specializata pe domeniile care ne pasioneaza si atat, fara miorlaiala sau prosteala usor de gasit pe fb, tiktoc sau altundeva

0

#36 Useril este offline   kno3 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1081
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Motoare cu aburi, vapoare etc

Postat 30 October 2024 - 02:24 PM

Până la urmă depinde de noi să postăm lucruri interesante.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Raspuns rapid

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro