Azi a venit vremea testelor. Aproape ca abandonasem acest proiect - de aici si cateva incoveniente minore, unul le-am rezolvat pe loc, altul cand am ajuns acasa.
O zi frumoasa, vant de 3 m/s cu intensificari din cand in cand. M-a insotit un prieten aeromodelist, Nelu.
SAM_6378.JPG (219.15K)
Number of downloads: 17
La inceput am testat fuselajul fara motor. Zboaara bine. Am intentia sa zbor cu el la panta. Aruncat din mana se ridica frumos la 9-11 metri, si apoi am facut un cerc mare, planari drepte, diverse.
Concluzia, zboara bine.
SAM_6380.JPG (217.46K)
Number of downloads: 17
Am trecut la fuselajul original din kit, cel cu motor. La primul zbor, la lansare, mi-a zburat conul ... Rezolvat pe loc. DIn pacate nu am calibrat ESC cu Throttle. Am rezolvat cand am ajuns acasa.
In rest urca bine cu motorul XPower. Se poate lansa si aproape de verticala, fara probleme. Planeaza bine. Am inregistrat pe Altis Nano, care a fost prezent tot timpul.
Graficele le voi descarca mai tarziu.
Ramane de vazut la urmatoarea iesire la zbor, cum se comporta intr-o termica ...
Aruncat din mana planeaza frumos, drept, desi vantul se intetise deja, si nu mai era de facut teste.