RR 2023 1 iunie sa fie!
Postat 15 February 2023 - 03:16 PM
RR 2023
Since 2002
Zilele trecute cu gandul la dragobete si Valentin a avut loc o sedinta online evident pe teams. O echipa faina compusa din urmatorii a stabilit urmatoarele: Pandemie am avut, razboiul este, baloane de spionaj o ho hooo, ceva UFO ne dau tarcoale incarcate cu ET . Drept care musai sa punem de o noua editie a RR Fun to fly.
Cainele Lycoming impreuna cu ChatGPT au studiat horoscopul si au propus ca in premiera mondiala anul asta sa facem intalnirea de pe 1 iunie pana in data de 4 iunie ora 1400 UTC. In frunte cu Pardalian (reprezentantul in materie de prognoze meteo a ciobanului local) toti ceilalti am cam fost de acord.
Asa ca va invitam dragilor sa ne vedem si sa zburam RC (auto RC nu face exceptie!) sa povestim si sa gratarim impreuna pe la corturi, pe la pista, prin parcare. Primaria Sebes ne ajuta si in acest an cu chestiile importante: teren, cabine albastre si verzi de fax, etc. Avem nevoie musai sa aduceti voie buna de acasa, modele si statii, de meteo pista si restul celor trebuincioase ne ocupam noi.
Si avem nevoie si de voluntari pentru atelierul de aeromodele al copiilor - lista este deschisa!
Cosmin, Big, Olli, Riki, Huffy
Since 2002
Zilele trecute cu gandul la dragobete si Valentin a avut loc o sedinta online evident pe teams. O echipa faina compusa din urmatorii a stabilit urmatoarele: Pandemie am avut, razboiul este, baloane de spionaj o ho hooo, ceva UFO ne dau tarcoale incarcate cu ET . Drept care musai sa punem de o noua editie a RR Fun to fly.
Cainele Lycoming impreuna cu ChatGPT au studiat horoscopul si au propus ca in premiera mondiala anul asta sa facem intalnirea de pe 1 iunie pana in data de 4 iunie ora 1400 UTC. In frunte cu Pardalian (reprezentantul in materie de prognoze meteo a ciobanului local) toti ceilalti am cam fost de acord.
Asa ca va invitam dragilor sa ne vedem si sa zburam RC (auto RC nu face exceptie!) sa povestim si sa gratarim impreuna pe la corturi, pe la pista, prin parcare. Primaria Sebes ne ajuta si in acest an cu chestiile importante: teren, cabine albastre si verzi de fax, etc. Avem nevoie musai sa aduceti voie buna de acasa, modele si statii, de meteo pista si restul celor trebuincioase ne ocupam noi.
Si avem nevoie si de voluntari pentru atelierul de aeromodele al copiilor - lista este deschisa!
Cosmin, Big, Olli, Riki, Huffy
FROGS CAN FLY!
Postat 15 February 2023 - 06:50 PM
Salutam initiativa si ne bucuram de data aleasa. Vor fi zile mai lungi cu mai multe zboruri, nopti mai calde si mai mult timp petrecut cu prietenii dupa asfintit.
Sa ne vedem cu bine!
Matei & dl. Florin Duta
Sa ne vedem cu bine!
Matei & dl. Florin Duta
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
TEL. 0726.191.725
Postat 17 February 2023 - 03:01 PM
Echipa din Ploiești prezenta cu mic cu mare, cu cort, cu rulote, cu de toate. Sănătoși sa ne vedem din nou și anul acesta.
AERO
Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 25 April 2023 - 09:43 AM
Dragilor,
Slaba activitate. Sa inteleg ca nu mai exista interes ?
Ce facem, lasam traditia sa se piarda ?
Slaba activitate. Sa inteleg ca nu mai exista interes ?
Ce facem, lasam traditia sa se piarda ?
Aceasta postare a fost editata de mihaiagu: 25 April 2023 - 09:44 AM
AERO
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 22 May 2023 - 09:51 AM
planoarele mele http://www.rhcforum....lanoarele-mele/
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 22 May 2023 - 10:19 AM
Experienta m-a invatat sa nu imi mai pun problema de cum va fi vremea la Ripa. Acolo vremea se schimba destul de repede si are un grad mare de impredictibilitate pe termen lung. Oricum va fi, trebuie sa ajungem! Sa ne revedem sanatosi si voiosi!
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
TEL. 0726.191.725
Postat 29 May 2023 - 10:22 PM
Ciprian97, la 29 May 2023 - 03:27 PM, a spus:
E cineva din zona sa faca o poza la podul asta?
1.png
E vreo sansa sa il treci cu o masina joasa (10cm garda la sol) ? Daca nu, se poate face parcare ad-hoc prin preajma lui ?
1.png
E vreo sansa sa il treci cu o masina joasa (10cm garda la sol) ? Daca nu, se poate face parcare ad-hoc prin preajma lui ?
https://m.facebook.c...392111504688880
Sunt aici niște poze