Modelism - RHC Forum: San Juan Nepomuceno - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

San Juan Nepomuceno

#1 Useril este offline   Malasorte_Cris_Dream 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 10-June 05

Postat 23 March 2006 - 06:38 PM

Salutare tuturor.....
Toata stima si respectul pentru voi si pentru sarguinta de care dati dovada pe acest forum.... sa stiti ca va urmaresc discutiile cu atentie si toate sfaturile pe care le dati.

Acum insa am si eu nevoie de voi.....sper sa ma ajutati...cu toate ca (probabil) aceasta rugaminte ar fi trebuit inclusa in alt subiect.

M-am decis sa trec la constructia unui navomodel dupa San Juan Nepomuceno.... o nava care mie unul imi place la nebunie... Am gasit pe net un site exceptional in care sunt prezentate toate etapele de constructieale acesteia.....si cateva sfaturi pe desupra (cu tot cu imagini)... acesta este....
dar din pacate site-ul nu are si o sectiune de download a planurilor.....presupun ca acestea poate sunt disponibile prin magazinele de specialitate...da nu am nici timp sa caut si s....sincer nici banii necesari achizitionarii unor astfel de planuri.....

Aici incepe rugamintea mea.......daca are cineva (sau are habar de unde pot procura) planurile aceste nave.....i-as fi recunoscator daca mi-ar trimite linkul adresei respective.....sau planurile prin e-mail la adresa
malasorte_cris_dream@yahoo.com
Cu Dumnezeu inainte nu ai cum sa te impiedici.
0

#2 Useril este offline   Dan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1065
  • Inregistrat: 02-May 03
  • Interests:navomodelism ,airsoft ,etc.

Postat 23 March 2006 - 06:59 PM

http://www.sanjuannepomuceno.co.uk/
http://www.aranako.c.../NEPOMUCENO.htm
sal.banuiesc ca ai si tu link-urile astea,am cautat planuri dar se pare ca nu sunt free pe nicaieri.daca te hotarasti la alta nava da-mi un semn.bafta
Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in pozitia de a le face."- C.Brancusi
user vechi:stamy
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro