ceea ce am in gand este impartit in 2 idee, acum cum credeti ca e mai bn sa fac ?
1 am un navomodel chinezesc cu 2 motoare ,imi fac cat de cat treaba cu el...ma gandesc sa il modific ,sa ii fac o coca mai mare si sa ii pun un motor 755/40 si automat si o baterie mai buna ,ideea e sa pastrez electronica lui.
2 sa-mi fac coca si cumpar piese noi cele necesare pentru navomodel nou ca sa zic asa.
piesele ce am ales se potrivesc???
care schema electrica de pe site se potriveste la ce am gandit eu??
nu am un buget f mare pt asta deaceea optez sa mi-l fac singur..
vreau pareri despre piesele ce am ales,voi atasa poze cu ele cat si cu chinazaria.
am citi pe forum ultimele 2 3 zile dar tot nu prea am inteles exact la faza cu schita electrica.
ideea e ca maine incerc sa ma apuc pentru proiectul coci.
voi face forma din gips si voi derula proiectul pentru o masa de termoformare handmade ,stiu suna ceva prea mult petru un incepator dar daca iese va fi wawww, oricum materialul pt coca nu-l comand pana nu fac proba cu ce am pe acasa..daca nu-mi va iesi cat de cat bn prin termoformare voi cumpara coca de pe net..
apropo la motor mai trebuie sa ii pun racitor din acela spirala ?nu de alta dar din ce am vazut pe net pare complicat sau doar mi se pare.
Fisiere atasate
-
screenshot-(2)_optimized.png (43.25K)
Number of downloads: 47 -
screenshot-(3)_optimized.png (45.68K)
Number of downloads: 53 -
barca-de-pescuit-plantat-si-nadit-momeala-cu-telecomanda-flytec-d11-2-cuve-2-acumulatori-2-motoare-123-4428.jpg (112.58K)
Number of downloads: 52 -
screenshot-(4)_optimized.png (48.53K)
Number of downloads: 49 -
screenshot-(5)_optimized.png (32.6K)
Number of downloads: 45