Salutare. Aveti idee ce doamne iarta-ma a patit chargerul? Incarcam bine-mersi si, in momentul in care am decuplat bateria, mi-a aparut ce se vede pe ecran. Ok, am decuplat bateria inainte de a opri incarcarea, dar nu-i prima data cand fac asta. Ceva idei ce as putea sa ii fac?
Pagina 1 din 1
Reaktor 250w Probleme
Postat 11 October 2020 - 04:34 PM
Axial Yeti XL
Losi LST XXL
Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Losi LST XXL
Postat 11 October 2020 - 06:18 PM
Tbh asa fac ecranele 16x2 cand le alimentezi si nu le dai nimic ca informatii de afisat. Pe scurt e ars microprocesorul incarcatorului, ori din ecranul ala asa pot deduce.
Postat 11 October 2020 - 06:23 PM
Adica la gunoi si altul nou, right? :blink:
Axial Yeti XL
Losi LST XXL
Losi LST XXL
Postat 11 October 2020 - 06:41 PM
Nu costa nimic sa desfaci sa vezi ce s-a ars. Oricum nu poti inlocui microprocesorul caci nu ai firmware sa scrii pe noul proc.
Postat 11 October 2020 - 06:52 PM
De desfacut, l-am desfacut, dar nu se vede nimic ars. Si sa masor un procesor nu ma pricep. Iar firmware-ul presupun ca s-ar putea rescrie, exista un mini usb
Axial Yeti XL
Losi LST XXL
Losi LST XXL
Postat 19 November 2020 - 10:07 PM
Nu are un reset pe placa? eu as incerca sa il pun in scurt - daca are asa protectie, sa vad ce se intampla.
Pana la urma, ce as pierde. Dar mai intai as cauta un reset. De asemenea, as astepta cateva zile sa se descarce de tot. sau tot asa, scurt pe iesire cu alimentarea deconectata.
Pana la urma, ce as pierde. Dar mai intai as cauta un reset. De asemenea, as astepta cateva zile sa se descarce de tot. sau tot asa, scurt pe iesire cu alimentarea deconectata.
Postat 23 November 2020 - 10:42 PM
Reset n-are. Si scurt... n-am intre ce si ce, ca nu face nimic :)
Axial Yeti XL
Losi LST XXL
Losi LST XXL
Arata acest topic
Pagina 1 din 1