L-am facut si eu zilele astea si functioneaza din prima. Nu l-am testat cu servo-uri, insa pe osciloscop apar impulsurile de la emitator. Am folosit module cu CC2500, insa dorinta mea arzatoare este ca la receptor sa folosesc un CC2510 fara alte chip-uri si sa am 8 iesiri PWM pentru servo-uri. Am cateva CC2510F32, cumparate cu multi ani in urma.
Am gasit un cod sursa exact cum vreau eu, postat de un user tot pe rcgroups, am facut o placa de test cu CC2510 si...... merge dar nu prea. Mai exact receptorul intra in rutina de binduire, se binduieste (dupa cum arata led-urile), insa dupa resetare ledurile indica faptul ca receptorul trebuie binduit. Placa de test am facut-o astfel incat sa am acces la toti pinii lui CC2510. Led-urile sunt conectate astfel: la P1-1 rosu, iar la P1_0 verde. Oare se pot combina CC2500 pentru TX cu CC2510 pentru RX sau doar visez eu si ar fi nevoie si la TX de CC2510?
Din pacate nu am experienta in programare in C, am lucrat doar cu PIC-uri si doar in Assembler.
Asa cum a postat autorul cod-ul sursa nu se poate compila, insa m-am prins ce lipseste si acum e ok. Ca soft am IAR Embedded Workbench pentru 8051, versiunea 7.60.1 si programator CC_debuger (clona, dar merge).
Deci as avea nevoie de ajutor sa deslusesc codul sursa (cu ocazia asta poate se prinde de mine si ceva din limbaj-ul C), insa nu stiu cum sa fac, caci nu pot posta fisierele aici, sunt destul de multe, nu din alt motiv.
Fisiere atasate
-
CC2510_2.jpg (250.19K)
Number of downloads: 45
Aceasta postare a fost editata de mcross: 31 August 2020 - 01:11 PM