Pagina 1 din 1
probleme receptoare antene rupte...mă rog, roase de șoareci!
Postat 26 November 2019 - 06:34 PM
în urma proastei depozitări a două modele....m-am ales cu un atac urât al șoarecilor....
urmările sunt ca în poze. Au ros antenele, care erau pe exteriorul modeleleor, acestea fiind din carbon...
Ca în poza atașată:
ceva sugestii? Are cineva prin cutii receptoarele aferente defecte, sau antene, sau de pe unde pot lua antelene...???
receptoare.jpg (396.41K)
Number of downloads: 45
PS - vă rog nu-mi spuneți să depozitez altundeva modelele, că am făcut asta deja.
urmările sunt ca în poze. Au ros antenele, care erau pe exteriorul modeleleor, acestea fiind din carbon...
Ca în poza atașată:
ceva sugestii? Are cineva prin cutii receptoarele aferente defecte, sau antene, sau de pe unde pot lua antelene...???
receptoare.jpg (396.41K)
Number of downloads: 45
PS - vă rog nu-mi spuneți să depozitez altundeva modelele, că am făcut asta deja.
Postat 26 November 2019 - 10:32 PM
https://www.banggood...ur_warehouse=CN
Au si mai lungi, si mai subtiri, si mai europene. Bani sa ai.
Au si mai lungi, si mai subtiri, si mai europene. Bani sa ai.
Postat 26 November 2019 - 10:55 PM
aia e cea mai simplă chestie.....eu mă gândeam la ceva autohton....
Postat 27 November 2019 - 12:06 AM
trimite-mi-le mie, si statia. ti le repar free of charge.
Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
Postat 28 November 2019 - 11:25 AM
gandeste-te bine, fulgerica le pune si lampi noi, de-alea smechere.
jos palaria pentru DOMNUL - am luat Webra de la Dumnealui si ce-am vazut acolo la el, Doamne... pasionat adevarat!
motoare, lansete, momeli vechi/voblere, toate cu valoare sufleteasca nemasurata pentru cine stie sa aprecieze.
jos palaria pentru DOMNUL - am luat Webra de la Dumnealui si ce-am vazut acolo la el, Doamne... pasionat adevarat!
motoare, lansete, momeli vechi/voblere, toate cu valoare sufleteasca nemasurata pentru cine stie sa aprecieze.
Aceasta postare a fost editata de n0n0semeni: 28 November 2019 - 11:25 AM
Postat 28 November 2019 - 09:39 PM
Mihai_supy, la 26 November 2019 - 10:55 PM, a spus:
aia e cea mai simplă chestie.....eu mă gândeam la ceva autohton....
ajung maine seara acasa si iti pun luni la posta ce am rezerve de antene 2.4 GHz. Problema e ca trebuie sa precizezi de ce tip(uri) ai nevoie: scurte / lungi, lipite sau cu mufa IPEX, IPEX normal sau miniatural.
OK, la aia FrSky pot sa vad ce mufe sunt...si nu am antene "ingrosate" dar pot sa iti dau o pereche de antene cu cablaj (scoase de la un FrSky X8R).
Aceasta postare a fost editata de ender67: 28 November 2019 - 09:41 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1