Iata o oferta incredibila si anume
40 EURO Welcome Bonus!!! (fara obligatia unui depozit initial)
BLACKCATCARD este un fintech inregistrat in MALTA, autorizat si supravegheat de catre fiscul maltez - asadar nu este un scam de pe net sau alt gen de teapa (cum urla unii pe net)
BLACKCATCARD chiar este ok si ofera un cont personal, in Euro, cu IBAN de Malta (accepta transferuri SEPA, instante, inclusiv din Revolut)
Pe langa bonusul de 40 EURO, ofera si un card Mastercard gratuit, in Euro, fara taxe de livrare!.
BLACKCATCARD are inclusiv o optiune de cripto (BTC, ETC, LTC, BCH, XRP, DASH, USDT) in colaborare cu un fintech din Estonia
https://diginord.eu/
Si acum despre inregistrare si bonus, pentru ca este o problema la softul si interfata lor - plus ca se asteapta in jur de 2-3 saptamani pana la aprobare (din cauza bonusului de 40 Euro, nu se face fata la cereri)
- Inregistrarea este posibila doar de PC sau Laptop (pe mobil apar erori la camera foto sau aplicatie in general)
- La inregistrarea de pe PC trebuie trecute datele (nume, adresa, oras, cod postal, etc) exact si intocmai cum apar in C.I. Pasaport sau facturi utilitati/extrase de cont (altfel da cu eroare)
- Se primesc raspunsuri si confirmari din partea lor destul de greu si intarziat (au dat comunicat ca sunt foarte multe cereri)
- In medie, toata aventura cu inregistrarea dureaza intre 2 si 3 saptamani (unii cedeaza inainte deoarece nu trec de etapa completarii datelor in formularele lor)
Eu am reusit dupa aproximativ 2 saptamani iar acum astept cardul fizic... imediat dupa ce am primit bonusul de 40 EURO am facut tranzactii cu el si totul functioneaza impecabil (spre deosebire si in contrast cu problemele de inregistrarea)
Este un cont/card doar in euro asadar nu este indicat la plati in alte valute deoarece exista iun comision de conversie (de vreo 3.5%)... retrageti doar in conturi de euro si efectuati plati doar la comercianti in euro
Trebuie sa utilizati BLACKCATCARD cel putin o singura data in 6 luni caci altfel se percepe o taxa de inactivitate (15 Euro)... daca vreti sa renuntati in 30 de zile, puteti dar cu o taxa de 2 Euro
Aplicatia de mobil este minimalista dar bine organizata si are chiar o animatie cu o piscia neagra, jucausa (apare periodic pe ecran si face tot felul de nazbatii)
Mult bafta in aventura colectarii celor 40 de EURO bonus de bun venit! (ii primesti in doar cateva minute de la intrarea in aplicatie, evident dupa ce reusiti sa faceti inregistrarea)
Tot in acel moment, primiti un mail cu codul vostru de recomandare, pe care il activati pentru a primi inca 40 Euro, de la fiecare invitat!
Totul este real (pot pune si poze) insa nu se stie cat va mai tine aceasta oferta! (probabil ca vor reduce din valoare pe la jumatate)
Profitati cat mai este cu 40 EURO!!!
Codul meu AAXWY8 este chiar in atasament sau puteti accesa
link-ul meu sau cel din semnatura (care va duce tot acolo, pe pagina oficiala)
Optati exclusiv pentru inregistarea de pe pc/laptop (pentru instalare, apasati pe Open
Account Right Here, din prima optiune)
Aceasta postare a fost editata de dROmania: 24 March 2021 - 02:18 PM