Pagina 1 din 1
Festivalul aparatelor de zbor radiocomandate 2019 Tg-Mures
Postat 14 May 2019 - 07:44 AM
Organizatori:
Universitatea Cultural Stiintifica
Clubul FxracingMS
Aeroclubul Romaniei
Parteneri:
Fxmodells
B44
Hell Energy Romania
Data:
20-21 iulie
Stimati colegi clubul FxracingMS in colaborare cu Universitatea Cultural Stiintifica si Aeroclubul Romaniei au placerea sa va invite la a doua editie a "Festivalului aparatelor de zbor radiocomandate". Evenimentul are ca scop promovarea modelelor cu radiocomanda si a aparatelor de zbor fara pilot la bord.La acest eveniment invitam toti pasionati de modelism care vor sa fie alaturi de noi. Datorita interesului crescut editia din acest an va avea o durata de 2 zile. Data inca nu este batuta in cuie. Vom sti cu siguranta pana la sfarsitul luni.Voi reveni cu detalii cat mai curand.
Universitatea Cultural Stiintifica
Clubul FxracingMS
Aeroclubul Romaniei
Parteneri:
Fxmodells
B44
Hell Energy Romania
Data:
20-21 iulie
Stimati colegi clubul FxracingMS in colaborare cu Universitatea Cultural Stiintifica si Aeroclubul Romaniei au placerea sa va invite la a doua editie a "Festivalului aparatelor de zbor radiocomandate". Evenimentul are ca scop promovarea modelelor cu radiocomanda si a aparatelor de zbor fara pilot la bord.La acest eveniment invitam toti pasionati de modelism care vor sa fie alaturi de noi. Datorita interesului crescut editia din acest an va avea o durata de 2 zile. Data inca nu este batuta in cuie. Vom sti cu siguranta pana la sfarsitul luni.Voi reveni cu detalii cat mai curand.
Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 04 June 2019 - 12:19 PM
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
Postat 09 June 2019 - 08:16 AM
Amintiri din 2018. Venim si anul asta, sper sa fim si mai multi.
https://www.youtube....JV1I3BOA&t=200s
https://www.youtube....JV1I3BOA&t=200s
Postat 17 June 2019 - 09:44 PM
Locatia acestui eveniment este aeroclubul "Elie Carafoli" din Tg-Mures.
Fxracing driver :
Postat 22 July 2019 - 09:41 AM
mda, super.
Felicitari organizatorilor, un eveniment reusit. La anul revenim cu drag.
Felicitari organizatorilor, un eveniment reusit. La anul revenim cu drag.
Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 22 July 2019 - 09:42 AM
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
Postat 22 July 2019 - 09:43 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1