Din ce stiu eu sunt multi doritori si daca se cumpara materialele la gramada se economiseste substantial.Primul pas ar fi sa cautati un depron un pic mai usor cum era cel de la Practiker alb la coala mare de 80*120cm ,mylar-ul si carbonul se gasesc in permanenta ,electronica trebuie urmarita si anuntat cand intra pe stoc la HK si ar trebui si ceva baterii ....cele mai bune avute pana in prezent sunt gens ace de 120 mah care deasemenea nu sunt in stoc momentan si transportul costa cat un rinichi ...deci iar la gramada e mai bine.
Spor la mesterit!
F3P depron V-clone (scratch build)
Postat 26 October 2019 - 09:11 PM
Prin bunavointa lui Allen am intrat in posesia a doua kit-uri de Victory taiate din depron de la rezerva strategica personala,este cel care se gasea odata pe la fostele magazine Praktiker .
Parerea mea este ca Andu a facut o treaba fantastica...modelul este foarte bine proportionat si cu un pic de atentie la componente se incadreaza la 1s daca nu 2s la indemana oricui .
Piesele care compun modelul au 7,13 grame .
Multumesc Andu!
Multumesc Allen!
Unul din cele doua kit-uri va merge la Buzau la Mihai
P.S. In toate afacerile astea banii nu au avut ce cauta !
Parerea mea este ca Andu a facut o treaba fantastica...modelul este foarte bine proportionat si cu un pic de atentie la componente se incadreaza la 1s daca nu 2s la indemana oricui .
Piesele care compun modelul au 7,13 grame .
Multumesc Andu!
Multumesc Allen!
Unul din cele doua kit-uri va merge la Buzau la Mihai
P.S. In toate afacerile astea banii nu au avut ce cauta !
Postat 28 October 2019 - 07:14 PM
așa cum am povestit...
numai dacă ne face Cătălin și doup grupuri motoptopulsoare.....pentru două modele....
PS - spuneți, dacă se paote, de unde luați carbon, milar, adezivi...servouri.....de la Buzău, deocamdată, încercăm să reîncepem zborul în sală eu și Alex...!
numai dacă ne face Cătălin și doup grupuri motoptopulsoare.....pentru două modele....
PS - spuneți, dacă se paote, de unde luați carbon, milar, adezivi...servouri.....de la Buzău, deocamdată, încercăm să reîncepem zborul în sală eu și Alex...!