Am postat sistemul asta aici caci imi pare interesant si arata spre ce ne indreptam. Altfel, pentru concursul nostru pricajit ce se tine odata pe an cu o mana de concurenti nu prea conteaza. In alte tari concursurile F3F la panta sunt foarte populare si frecvente, asa la ochi mai multe decat cele F3J, F5J.
Sistemul poate fi util si pentru cei pasionati de viteza la panta, ar fi o sansa sa se antreneze ca pentru concurs fara ajutoare. Asa, daca te duci de unul singur (sau chiar si in gasca) si zbori la panta nu ai nici un fel de reper sa te prinzi daca zbori bine sau nu. Pe mine nu ma pasioneaza viteza (nici la panta nici la ses) am venit cu placere la campionat, o sa mai vin dar cam asta e tot - in nici un caz nu o sa investesc in asa ceva.
Ca viitor vad doua telefoane smechere (de astea cu AI pe partea de foto) puse pe trepied la cap de traseu, o aplicatie si atat, eventual fiecare participant sa ruleze aplicatia pe telefon si sa vada in timp real timpii, punctajul.
Cred ca celelalte sisteme (drone, FSR, auto) sunt setate sa numere numarul de ture efectuate, nu trebuie sa determine precis momentul trecerii de poarta, doar faptul ca ai trecut.
Aceasta postare a fost editata de stiganas: 02 November 2018 - 05:42 PM