Salut,
Am un Graupner MC-20 HOTT si a venit cu un receiver HOTT. In manual scrie asa "Modulation: FHSS"
Intrebarea mea e daca pot folosi orice receiver FHSS sau trebuie sa caut doar HOTT ?
Pagina 1 din 1
Statie Graupner HOTT = FHSS ?
Postat 23 August 2018 - 05:55 PM
Guest11, la 23 August 2018 - 05:35 PM, a spus:
Salut,
Am un Graupner MC-20 HOTT si a venit cu un receiver HOTT. In manual scrie asa "Modulation: FHSS"
Intrebarea mea e daca pot folosi orice receiver FHSS sau trebuie sa caut doar HOTT ?
Din nefericire, la Graupner merg doar receptoarele lor. Dacă e HOTT numai HOTT merge. Am căutat și am găsit receptor compatibil HOTT (așa scria chinezul), dar nu mere binduit de niciun fel.
URA şi la zbor fofezelor !
Postat 23 August 2018 - 06:22 PM
Pot fi 7 nivele de ierarhizare in prelucrarea informatiei, modulatia fiind cel mai de jos, pe cand protocolul poate fi implementat in oricare de la transport in sus pana la aplicatie.
http://tri-tel.com/wp-content/uploads/sites/94/2013/10/osi_model.jpg
In RC aproape toata lumea foloseste modulatia FHSS sau o combinatie FHSS-DSSS (FASST, DSMX). DSSS pur nu se mai foloseste.
E ca si cum ai spune ca orice limbaj este compus din consoane si vocale.
Dar asta nu inseamna ca oricine poate intelege ce spune altcineva... daca nu stii limbajul HoTT.
http://tri-tel.com/wp-content/uploads/sites/94/2013/10/osi_model.jpg
In RC aproape toata lumea foloseste modulatia FHSS sau o combinatie FHSS-DSSS (FASST, DSMX). DSSS pur nu se mai foloseste.
E ca si cum ai spune ca orice limbaj este compus din consoane si vocale.
Dar asta nu inseamna ca oricine poate intelege ce spune altcineva... daca nu stii limbajul HoTT.
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 24 August 2018 - 09:40 AM
Am gasit receptor HOTT la noi la 380lei cu 8 canale si pe aliexpress e 30$ receptor graupner hott, sunt destul de convins ca e o clona la banii aia. Daca zici ca nu merge nici nu mai incerc ma apuc sa strang banii pt unul original :))
Multumesc pt raspunsuri.
Multumesc pt raspunsuri.
Postat 24 August 2018 - 09:50 AM
Guest11, la 24 August 2018 - 09:40 AM, a spus:
Am gasit receptor HOTT la noi la 380lei cu 8 canale si pe aliexpress e 30$ receptor graupner hott, sunt destul de convins ca e o clona la banii aia. Daca zici ca nu merge nici nu mai incerc ma apuc sa strang banii pt unul original :))
Multumesc pt raspunsuri.
Multumesc pt raspunsuri.
Uita de preturile "de la noi". Un receptor gr-16 cu 8 canale e 65 euro pe lindinger.
Un receptor gr12 de 6 canale e 32 euro.
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Arata acest topic
Pagina 1 din 1