Am nist probleme cu baterii NMH Duracel 2500 mah aproape noi nu stiu daca au 10 incarcari.Au cateva luni si le-am folosit doar intr-o camera photo si in telecomanda televizoarelor.Au fost ok pana acum se incarcau si descarcau pe la 2500 mah.
La fel cu niste materiii NIMH Turnigy LSD Low self discharge 2550 mah cumparate recent de vreo 7 zile de la HK
Tot incerc sa le incarc cu 2 incarcatoare Imax B6 AC si nu se incarca decat cateva sute de ma si apoi zice full. ceea ce nu poate fi adevarat.La discharge le descarca si descarca casteva sut e de mah , departa de capacitatea care ar trebui sa o aiba bateriile.
Am incercat si cu curent mai mic 0,3-0,4-0,5 A tot asa, incarca 7-8 sute mah apoi full
Si cu curent mai mare 1A -1,3A e la fel bateriile se si incalzesc cam tare.
Ce mi se pare ciudat e ca am 2 baterii de Taranis una de 600 mah si una de 2000 mah pe care le incarc cu acelesi incarcatoare si sunt in regula chiar daca se incalzesc putin la curent de incarcare mai mare.
Chiar nu mai stiu ce dracu e.m-am blocat cu gandirea .Si chiar am nevoie de ele de toate .Ce e de facut? ca asa nu mai merge.MultumescCiao Sorin
Aceasta postare a fost editata de SORIN CAIUS: 14 August 2018 - 08:14 PM