Modelism - RHC Forum: Vand drona cu gps xk detect X380 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vand drona cu gps xk detect X380 este o platforma video cu range si stabilitate/precizie foarte buna

#1 Useril este offline   asoka 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 19-March 16

Postat 08 December 2017 - 02:43 AM

Pret 1740 lei.
0722402724...in principiu pentru bucuresti din motive de testare.

Salutare.
Prins de microb am investit foarte mult intr-o alta drona asa ca scot la vanzare mult iubita mea zburatoare x380 care m-a invatat foarte multe in domeniul RC si mi-a deschis cu adevarat apetitul de "zbor".

Daca veti cauta pe net veti gasi tone de informatii si filme cu privire la ea...este o drona platforma video de zbor foarte buna, stabila si cu un timp de zbor si distanta excelente (distanta de 2.5 km si peste cu fpv). De asemenea este foarte sigura si te poti baza pe ea. Gps-ul este foarte precis si rapid. Avantajul unei drone de acest fel este ca poti pune pe ea orice action camera si este facila de customizat, nu ai limitari etc. Nu in ultimul rand si cu un pret foarte bun.

Drona mea este intarita coplet pe interior cu fibra de sticla si are gps-ul protejat cu folie de cupru pentru a elimina orice interferenta.

In acesti bani vine cu tot ce trebuie pentru fpv (zbor cu imagine in timp real) si osd (transmisie in timp real pe imagine a parametrilor de zbor, distanta, viteza, altitudine, sateliti si nivel baterie)

Componentele adaugate pentru astea pe langa drona sunt:

osd tarot, gimbal 2 axe (posibilitate si de gimbal 3 axe contra cost), emitator/receptor 600 mW antene stock (sau clover contra cost), ecran video 4.3 inch (posibilitate ecran cu receptie diversity Eachine LCD5802S 5802 40CH contra cost) si binecunoscuta camera yi 2.7 k o ofer si cu carcasa subacvatica functionala.

Astfel echipata complet drona va fi excelenta pentru orice filmare in vacante concedii sau orice alta ocazie.

Bonus geanta/rucsac transport, 2 motoare si inca o baterie plus elici dji de schimb.

Se poate discuta si pe componente...am un sistem rx/tx de 600mw, si altul doar tx-ul acelasi model, pe langa ghimbalul cu 2 axe si unul pe 3 axe geocalla g4 3d, ecran lcd cu diversity incorporat Eachine LCD5802S 5802 40CH, elici graupner, dispozitiv de echilibrat dubro, antene. Voi face eventual un topic separat pt. componente.
0

#2 Useril este offline   asoka 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 19-March 16

Postat 02 May 2018 - 02:06 AM

1500
0

#3 Useril este offline   asoka 

• Incepator