RR 2018 Fun to Fly invitatie oficiala!
Postat 16 February 2019 - 09:44 AM
Se face. Data va fi stabilta mai tarziu, probabil dupa 1 Mai. Va fi anuntat din timp evenimentul, ca de obicei. La "manșă", nelipsitul BIG! Sa ne trăiască! 🥂
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
Postat 16 February 2019 - 01:41 PM
Daca am stii ca e vreme buna... ar fi o idee sa revenim la traditie... :unsure:
1 este miercuri si am putea sa pariem ca vor fi facute punti sa dea liber si vineri...
Am putea spera ca nebunia cu picnicurile va trece miercuri-joi, si am avea vineri-duminica linistite.
1 este miercuri si am putea sa pariem ca vor fi facute punti sa dea liber si vineri...
Am putea spera ca nebunia cu picnicurile va trece miercuri-joi, si am avea vineri-duminica linistite.
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 16 February 2019 - 09:27 PM
renatoa, la 16 February 2019 - 01:41 PM, a spus:
Daca am stii ca e vreme buna... ar fi o idee sa revenim la traditie... :unsure:
Nu merita riscul. Mai bine, duuuupa 1 mai.
Postat 17 February 2019 - 11:04 PM
Daca se anunta vreme buna, imi voi organiza propria iesire in we de dupa 1 Mai. Nu ma supar daca nu voi fi singur :)
Pentru ca aproape sigur nu voi putea participa in celelalte... urmatoarele 2 we sunt plecat din tara, si in ultimul we din mai sunt alegeri, aducem urna mobila acolo? :)
Anul trecut ne-am lamurit cum e cu vremea mai buna daca il deplasam putin mai spre iunie. O loterie.
Pentru ca aproape sigur nu voi putea participa in celelalte... urmatoarele 2 we sunt plecat din tara, si in ultimul we din mai sunt alegeri, aducem urna mobila acolo? :)
Anul trecut ne-am lamurit cum e cu vremea mai buna daca il deplasam putin mai spre iunie. O loterie.
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 17 February 2019 - 11:06 PM
... cu picioarele pe pamant ...