Pagina 1 din 1
Tx-rx help Telecomanda și receptor
Postat 31 January 2018 - 04:57 PM
Salutare! Am si eu o barcuta cu radiocomanda ce are cristalul receptorului de 26640mhz (cred). Telecomanda originala e pe fundul unui lac pe undeva iar eu am o alta telecomanda de la o drona quadrocopter ce functioneaza pe 2.4ghz iar pe cristal scrie 16000. Am vre-o sansa sa le fac sa colaboreze una cu cealalta?
Postat 31 January 2018 - 09:34 PM
crysswald, la 31 January 2018 - 04:57 PM, a spus:
Salutare! Am si eu o barcuta cu radiocomanda ce are cristalul receptorului de 26640mhz (cred). Telecomanda originala e pe fundul unui lac pe undeva iar eu am o alta telecomanda de la o drona quadrocopter ce functioneaza pe 2.4ghz iar pe cristal scrie 16000. Am vre-o sansa sa le fac sa colaboreze una cu cealalta?
Cum zicea si Vlad... :blink:
La cea de 2.4G, ceeace numesti dumneata cristal nu are legatura cu transmisia, este ceasul procesorului, de 16 MHz ... :unsure:
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 01 February 2018 - 02:50 AM
da-o mah drak de treaba. daca ar fi fost barca pe fundul lacului mai intelegeam. dar emitatorul? ce sa caute acolo?
zi mai bine de unde esti si s-o gasi coneva sa te ajute cu o statie potrivita.
zi mai bine de unde esti si s-o gasi coneva sa te ajute cu o statie potrivita.
Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
Postat 01 February 2018 - 10:13 AM
Prin reducere la absurd, trecem peste faptul ca apa si-a facut datoria cu circuitele electrice, "colaborarea" e realizata si i-ai identificat pozitia, ce crezi ca poti sau vrei sa faci? Apa e cristal de clara sa o poti vedea/gasi? Adancimea iti permite scufundare fara sa angajezi scafandri? Intreb si io...
Postat 01 February 2018 - 11:23 AM
Am gasit rezolvarea intre timp dar partial. Am facut o proba cu o telecomanda de la o masinuta pe 27mhz si merge f bine dar a trebuit sa returnez telecomanda. Asadar...am nevoie de o telecomanda de masinuta. Daca are cineva de la vre-o masinuta stricata...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1