Aceasta postare a fost editata de icsss: 17 February 2018 - 11:52 PM
Pagina 1 din 1
problema QX90 vTX
Postat 17 February 2018 - 11:51 PM
Mut aici discutia inceputa aici: http://www.rhcforum....post__p__903418
Postat 18 February 2018 - 12:31 AM
Pune o poză cu vtx-ul tău sau măcar uită-te cu atenţie/lupă la bobina aia. Am o vagă impresie că e crăpat miezul (ferita).
Nu văd însă nici un motiv pentru care cristalul ăla să se încălzească. (stânga-sus) Poate transmite căldură de pe partea cealaltă a cablajului.
Nu văd însă nici un motiv pentru care cristalul ăla să se încălzească. (stânga-sus) Poate transmite căldură de pe partea cealaltă a cablajului.
- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
Postat 18 February 2018 - 12:43 AM
Wow! Ai avut dreptate. Bobina e ciobita. Vz. poza.
Dar totusi de ce ambele fac la fel? Al 2-lea vTX pare ok.
Dar totusi de ce ambele fac la fel? Al 2-lea vTX pare ok.
Fisiere atasate
-
20180218_004034.jpg (465.54K)
Number of downloads: 20
Postat 18 February 2018 - 12:57 AM
Miezul ăla de ferită e ca un mosor. Dacă s-o ciobit la capete nu e chiar aşa mare bai. Îşi schimbă caracteristicile un pic dar dacă e crăpat între capete, miezul, partea centrală, atunci e bai pentru că acţionează mai mult ca un rezistor decât un inductor.
Mai poate să se încălzească, după cum a zis Renatoa, pentru că e ceva care suge prea mult după sursa aia. Bobina aia, dioda K24 şi chipul răzuit sunt o sursă. În jur mai sunt ceva condensatoare ceramice (gri-maron) are pot ajunge în scurt, aşa... de la sine. Nici eu n-am crezut până n-am văzut cu multimetrul meu... de mai multe ori. Merită verificate.
Altfel, cum se comportă partea de transmisie? Recepţionezi acceptabil, să zicem în altă cameră? Linii, benzi, pe imagine?
Mai poate să se încălzească, după cum a zis Renatoa, pentru că e ceva care suge prea mult după sursa aia. Bobina aia, dioda K24 şi chipul răzuit sunt o sursă. În jur mai sunt ceva condensatoare ceramice (gri-maron) are pot ajunge în scurt, aşa... de la sine. Nici eu n-am crezut până n-am văzut cu multimetrul meu... de mai multe ori. Merită verificate.
Altfel, cum se comportă partea de transmisie? Recepţionezi acceptabil, să zicem în altă cameră? Linii, benzi, pe imagine?
- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
Postat 18 February 2018 - 01:22 AM
Am zburat acum o baterie si pare ok, si ca semnal si ca timp de zbor.
In zbor temperatura ramane undeva la 42-46 grade.
Probabil ca face asa de ceva vreme, doar ca nu l-am observat eu...
In zbor temperatura ramane undeva la 42-46 grade.
Probabil ca face asa de ceva vreme, doar ca nu l-am observat eu...
Aceasta postare a fost editata de icsss: 18 February 2018 - 01:22 AM
Postat 18 February 2018 - 01:44 AM
Citeam acum niste review-uri la alte vTX similare si sunt cativa care spun ca se incalzesc.
Il folosesc asa, iar daca se prajeste, gasesc in EU fiind de 25mw.
Multumesc pentru ajutor ;)
Citeaza
Runs a little warm, just warm enough to soften the blobs of hot melt glue i use...
Il folosesc asa, iar daca se prajeste, gasesc in EU fiind de 25mw.
Multumesc pentru ajutor ;)
Aceasta postare a fost editata de icsss: 18 February 2018 - 01:44 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1