Salutare,
Spre surprinderea mea, pentru ca dupa calculele mele trebuia sa ajunga cam in 3 saptamani de acum, a ajuns Eachine Q95S, acum X220S are un frate mai mic. La fix ca s-a stricat vremea. :)
Album aici.
Partea buna este ca merge cu bateriile "clasice" de la Hubsan 107, care am destul de multe, e un pic mai lenta, dar pentru indoor fun e ok, autonomia e cam de 3-4 min.
Legat de drone racing, sunt oameni prin Buc. care practica sau ar fi interesati sa practice asa ceva?
Pentru moment imi caut locatii acoperite/luminate pentru joaca cu asta mica (Q95S), ma gandesc la o parcare sau ceva similar. Aveti experiente cu asta sau sugestii de locatii?
M.
Pagina 1 din 1
Eachine Q95S & Drone Racing Ce a ajuns ieri la posta.
Postat 12 January 2018 - 01:51 PM
Salut,
Suntem foarte multi din Bucuresti care practicam FPV Racing/Freestyle... poti sa intri pe frupul de facebook - FPV-Romania... este mai multa activitate acolo.
O zi buna !
Suntem foarte multi din Bucuresti care practicam FPV Racing/Freestyle... poti sa intri pe frupul de facebook - FPV-Romania... este mai multa activitate acolo.
O zi buna !
12CM Records
Freestyle - Armattan Rooster /T-motor f40 pro II - 2400kv motors / Kiss 32A ESC / Kiss V2 FC / Foxeer Pedator / FrSky Taranis x9d+ on TBS Crossfire / TBS Unify Pro V3
DJI Mavic Pro
Freestyle - Armattan Rooster /T-motor f40 pro II - 2400kv motors / Kiss 32A ESC / Kiss V2 FC / Foxeer Pedator / FrSky Taranis x9d+ on TBS Crossfire / TBS Unify Pro V3
DJI Mavic Pro
Arata acest topic
Pagina 1 din 1