Salutari!
Tocmai am achizitonat un astfel de model (HPI Savage XS Flux Vaughn Gittin Jr.).
Am vazut ca pe forum este un ditamai topicul despre Savage Flux dar de dimensiuni mai mari. As vrea sa discut aici cu posesorii acestui model, mai mic, de Savage. Ce modificari, ce piese se strica, care sunt piesele compatibile, etc...
In acest moment am doar vreo jumatate de ora cu automodelul insa pot sa spun ca e foarte ok. Mai detin un E-Firestorm de la HPI - 2WD care se comporta destul de bine pe brusheless dar diferenta intre cele doua masinute este destul de mare.
Astept saptamana asta sa imi vina si o baterie 3S, sa ii schimb pinionul si sa ma apuc s-o testez.
Poza: https://imgur.com/a/R4TqR
Pagina 1 din 1
HPI Savage XS Flux Toate modelele
Postat 25 January 2018 - 11:51 PM
Nu stiu daca am voie dubla postare dar nu pot edita ce am scris mai sus.
Am schimbat pinionul. Mi-a luat cam 2 ore. Acum as face-o in 20-40 de minute. Cel mai mult mi-a luat sa bag planetarele inapoi. Nu scosesem modulul radio. Cand l-am scos a fost ok. Am asamblat totul si am constatat ca am pus motorul cu cablurile prea in exterior. Am luat-o de la capat.
Pana la urma mi-a iesit. Maine ii dau o cursa.
Sa auzim de bine!
Am schimbat pinionul. Mi-a luat cam 2 ore. Acum as face-o in 20-40 de minute. Cel mai mult mi-a luat sa bag planetarele inapoi. Nu scosesem modulul radio. Cand l-am scos a fost ok. Am asamblat totul si am constatat ca am pus motorul cu cablurile prea in exterior. Am luat-o de la capat.
Pana la urma mi-a iesit. Maine ii dau o cursa.
Sa auzim de bine!
HPI E-Firestorm 2WD 1/10 Brusheless
HPI Savage XS Flux 4WD 1/12 Brusheless
HPI Savage XS Flux 4WD 1/12 Brusheless
Arata acest topic
Pagina 1 din 1