Frederic Mistral
#35 Guest_tavic_*
Postat 26 October 2017 - 12:08 PM
salut!eu tot n-am inteles metoda de realizare a acestor nituri..
iar ca obs ..nu stiu cum sunt in realitate sau prezentate in plan...cele doua randuri de nituri paralele nu cumva sunt intercalate ?da mai bine,e mai rezistenta s-in realitate
iar ca obs ..nu stiu cum sunt in realitate sau prezentate in plan...cele doua randuri de nituri paralele nu cumva sunt intercalate ?da mai bine,e mai rezistenta s-in realitate
#36 Guest_tavic_*
Postat 26 October 2017 - 12:30 PM
Postat 28 October 2017 - 07:59 AM
tavic, la 26 October 2017 - 12:08 PM, a spus:
salut!eu tot n-am inteles metoda de realizare a acestor nituri..
ia uite aici
http://www.ratomodel...cromark_rivets/
ce planuri am ofer gratis
pasiunea mea regulile mele navele mele
pasiunea mea regulile mele navele mele
#39 Guest_tavic_*
Postat 29 November 2017 - 10:28 AM
Colegilor, pentru nava asta sau ceva similar
cam ce planuri mi-ar trebui? Întreb aici pentru că mi s-a părut că seamnă destul de bine la formă cu FM și sunt și contemporane. Clasa respectivă de nave (despre care nu reușesc să aflu detalii nici picat cu ceară) are valoare sentimentală pentru mine și aș fi vrut să fac un model.
Scuze de întrerupere, spor la treabă!
cam ce planuri mi-ar trebui? Întreb aici pentru că mi s-a părut că seamnă destul de bine la formă cu FM și sunt și contemporane. Clasa respectivă de nave (despre care nu reușesc să aflu detalii nici picat cu ceară) are valoare sentimentală pentru mine și aș fi vrut să fac un model.
Scuze de întrerupere, spor la treabă!