Modelism - RHC Forum: Lista de preturi avion ultrausor Zephyr 2000 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Lista de preturi avion ultrausor Zephyr 2000

#31 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2103
  • Inregistrat: 02-November 05
  • Interests:Avioane Ultrausoare, Planoare, Aeromodele , Heli

Postat 01 February 2007 - 03:19 PM

Uite ca Pirtea avea dreptate... confirma si Caligostro pai nu degeaba s-a infuriat Andrei si i-a facut prosti pe toti care nu sunt de acord cu el.Oricum mai astept o confirmare direct de la Brasov ca sa stim cine e prost si cine e si mai prost.Sau poate ca s-a stricat avionul din cauza ca prostii din provincie nu l-au folosit corespunzator, nu ca avionul ar fi slabut la structura.
Nuar fi singurul care ar fi slabut ,Apolo Fox a avut o gramada de probleme inclusiv rupturi de teava la fuselaj in zona trenului, bechii rupte, cedare de material atat la Arad cat si la Timisoara .
Eu am locuit 2 ani in Bucuresti si cunosc situatia, mai mult am var primar in Bucuresti dar e nascut in Arad, sa stii Bogdan Stancu ca in general provicialii sunt oameni mult mai civilizati si mai de bun simt ca cei din Bucuresti si am impresia ca nu provincialii i-ai facut prosti pe unii sau pe altii,dar asta nu inseamna ca provincialii nu stiu sa riposteze.
Andrei sa stii ca puteam avea buletin de Bucuresti in 1979 cand eram la Dinamo faceam sport ,Canotaj si voiau sa ma angajeze militar SECURIST, nu am vrut pentru ca sunt un tip rebel si nu-mi place armata(nu ca nu mi-ar fi placut sa fiu securist impuscam si eu cativa la revolutie si deveneam general , eram deja pensionar cu o pensie babana).
Poate i-ti amintesti Andrei ca nu am spus ca Zefir ar fi un avion rau nici inainte nici dupa ce am facut o ora de zbor cu el impreuna cu Marinel. Am spus ca am stat inghesuit in carlinga (desi zburam cu Marinel care e mic) si ca atingeam cu capul in cupola.In rest am spus ca zboara foarte bine si ca am fost multumit de aparat dar nu am reusit sa ating mai mult de 215 km/h cu Variometrul pe Zero.
Inainte de zbor spuneam ca exista si alte avioane mai performante ca Zefirul si sunt chiar daca te superi din nou si ma cataloghezi prost.Sunt si avioane second la preturi super care sunt mai performante decat Zefirul uita-te pe net.
Referitor la ce am facut eu de anul trecut te informez ca lucrez la a doua celula, care va pleca in Franta peste vreo 2-3 luni (a si fost achitat 50 % din contravaloare)Primul a plecat in Germania unde se lucreaza la omologarea de tip.
Daca vrei te invit sa vezi un avion si poate comanzi unul la pretul de 45000 Euro- Ready to Fly cu :Rotax 912S nou, elice GT cu pas fix, tren escamotabil, flapsuri actionate electric,instrumentatie de baza(altimetru,variometru,vitezometru,indicator de viraj si glisada,temperatura ulei, presiune ulei, temperatura apa,presiune carburant, litrometru dublu st. dr.).
Optional se poate monta: o elice cu pas varibil produsa de GT- Propellers (al carui dealer pentru Romania sunt) , V14, cea mai buna de pe piata in momentul de fata, cu care Asso V X-Ray atinge incredibila viteza de 305- 310 km/h si altele ca transponder,GPS, parasuta etc..
Te mai informez ca Asso V X-Ray atinge 280 km/h la 75% din puterea motorului asta asa ca o curiozitate iar noua elice V14 imbunatateste perfomantele avionului (comaprativ cu alte elici ca Idrovario, Hoffman, Mt-Propeller) cu 10 -15 km/h si are si o decolare mai scurta.Elicea este disponibila si pentru alte aparate pe baza de comanda si avans 50%.Mentionez ca elicea este fie actionata electic fie actionata hidraulic si exista si o varianta pentru Rotax 912 de 80 cp.
De asemenea Asso V X-Ray este construit sa reziste la +7 - 4 G si asa se omologheaza in Germania nu pe plaiuri Dambovitene.
Despre Sportstar nu stiu decat ce am vazut pe site dar niste baieti care fac scoala pe el la Iasi l-au laudat acuma cum spunea Pirtea FIECARE TIGAN ISI LAUDA CALUL. O sa ma duc la Oradea sa fac un zbor cu Demian care are Sportstar si e si reprezentant Sportstar si o sa-mi dau si eu cu parerea(mai ales ca Demian si-a lut brevetul peultrausorul meu construit in 2000 si ne cunoastem bine)
Pentru alte detalii ma puteti contacta chia si pe mail. Oricum dupa ce aflu mai multe despre Zefirul de la Brasov va mai scriu. Ciao Sorin
0

#32 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 01 February 2007 - 03:36 PM

SORIN CAIUS, la 1 Feb 2007, 15:19, a spus:

am var primar in Bucuresti dar e nascut in Arad, sa stii Bogdan Stancu ca in general provicialii sunt oameni mult mai civilizati si mai de bun simt ca cei din Bucuresti si am impresia ca nu provincialii i-ai facut prosti pe unii sau pe altii,dar asta nu inseamna ca provincialii nu stiu sa riposteze.

Ca sa nu poluam subiectul iti scriu punctul meu de vedere pe MI. Daca doresti, ai acordul meu sa faci public mesajul; daca nu, nu.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#33 Useril este offline   Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 15-March 02

Postat 01 February 2007 - 04:33 PM

Sorin, te rog frumos, poarta-ti frustrarile in alta parte! Repeti obsesiv "prostii din provincie". Este problema ta cum te consideri, tu sti mai bine, dar nu imi pune mie in gura cuvinte pe care nu le-am spus (si nici nu le-am gindit).

M-am infuriat? Am reactionat la un mesaj scris de o persoana care nu s-a prezentat, sa stim macar ca nu ii mai dau parintii gris cu lapte, nu si-a dovedit o experienta in domeniu (acum stim ca are ore in Marsarier - ce fi aia/ala) si din primul mesaj a urlat (a scris adica cu litere de tipar) ca un avion cu care nu a zburat nici un minut este (citez in ortografia autorului): "intr-o stare de uzura avansata ARE JOC LA ARIPI LA ICASTRARE "
Cum ar fi sa vina un Pirtea sa-ti scrie tie: "Avionul lui SORIN e de rahat, E O EPAVA AERIANA, are jocuri si e uzat. Nu l-am vazut io dar stiu de la cineva". Dupa care sa vina si altul sa-ti scrie "SORIN, avionul tau nu este singurul din Romania, nu-l mai lauda atita, e plin netul de alte avioane. Vrei sa inseli cumparatorii. Fratilor nu puneti botul la anuntul astuia din Ardeal ca stim noi cum sint ardelenii. Vom investiga, etc, etc..." Tu cum ai fi reactionat?
Eu nu ti-am scris nimic in anuntul tau de vinzare a avionului construit de tine. Eu am permis sa fie postat, mai departe, daca nu s-a vindut este ... vina ta.

- Spre aducere aminte mesajele tale sint aici: Istorie discutii. Poate astazi recitindu-le sa-ti dai seama care a fost "deplasat" in exprimari.

- In privinta "investigatiilor" despre avionul de la Brasov, am mai scris. Va pun in legatura directa cu proprietarul! Nu sint adeptul ascunderii de adevaruri in aceasta bransa, a aviatiei. Am pierdut comenzi pt ca am fost onest si nu am pacalit clientii.

In rest invit pe oricine sa vina la zbor, sa zburam impreuna cu Zephyrul. Chiar daca nu vreti sa-l cumparati. Asa, de agrement. Numai sa zburati.
Andrei
-- Nu mor caii cind vor cainii --
0

#34 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 01 February 2007 - 04:58 PM

Andrei, la 1 Feb 2007, 16:33, a spus:

In rest invit pe oricine sa vina la zbor, sa zburam impreuna cu Zephyrul. Chiar daca nu vreti sa-l cumparati. Asa, de agrement. Numai sa zburati.

Da, vreau io..
DT
0

#35 Useril este offline   Calu2 

• Zbor cu orice navo auto velo sport
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 757
  • Inregistrat: 28-May 05

Postat 01 February 2007 - 05:03 PM

Si eu nu refuz asemenea oferta :o
Cred ca am mai trosnit ceva!!!Cand vorbesc aiurea este Robotul...
0

#36 Useril este offline   Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2007 - 05:07 PM

Si nu stiti cum sa faceti fetelor? Hai nu fiti sfioase, veniti la hangar si zburam ca avioane sint (doua).
Andrei
0

#37 Useril este offline   Calu2 

• Zbor cu orice navo auto velo sport
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 757
  • Inregistrat: 28-May 05

Postat 01 February 2007 - 05:10 PM

Ba da...da ne era rusine :o
Cred ca am mai trosnit ceva!!!Cand vorbesc aiurea este Robotul...
0

#38 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 01 February 2007 - 05:21 PM

ZOD, la 1 Feb 2007, 17:58, a spus:

Da, vreau io..

no ,no eu sunt la rand!! :o
ca zodelu a mai prins ore cu tine... :o
flying is my life...
0

#39 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2103
  • Inregistrat: 02-November 05
  • Interests:Avioane Ultrausoare, Planoare, Aeromodele , Heli

Postat 01 February 2007 - 05:21 PM

Andrei nu ai dreptate, Pirtea nu a insultat pe nimeni si-a expus opinia care e confirmata si de altii.
Nu stiu cum as fireactionat eu ,eu fac putine avione (lucrez singur )si obiectivul si ambitia mea este piata Europeana si uite ca amintrat in ea.ca la noi la romani merg treburile cum merg nu este numai vina mea ci este o vina colectiva a 22.000.000 de romani dar si a poilticienilor din Bucuresti .O sa zici ca iar ma iau de mitici dar stii bine ca de acolo se trag sforile si de aceea Rmania este in situatia in care este. Sa nu imi spuitu sau altcineva ca la noi nu poti rezolva orice cu bani si relatii mai ales daca ai o cunostiinta Buna din Bucuresti.
Fara suparare Pirtea a lansat ideea lui dar tu l-ai muscat si el ti-a raspuns. Poate asta se si urmarea poate a fost pus de concurenta (nu te gandi ca eu te concurez cum spuneam eu ma straduiesc sa ies pe piata vestica).
Despre ce frustrare vorbesti ca nu pricep mie in ultimul timp mi-au mers toate mai mult decat bine am o casa noua in centul orasului ,am un atelier personal unde fac ultrausoare(tot in centrul orasului), la firma unde lucrez(ca director) si sunt actionar e totul ok, am o fetita de 4 luni santoasa si frumosa ,cu mama ei ma inteleg super,ce mi-sa mai putea dori? , ai dreptate sa fiu cu 20 de ani mai tanar cred ca de aia sunt frustrat (rectific cu 30 de ani mai bine).
Referitor la prostii din provicie ,deoarece am intrat in Europa rolul conducator al Bucurestiului se va diminua ,mai mult noi zburatoriid in Ardeal ne putem inmatircula sculele in Ungaria (cum zicea si Big daca nu ma insel)unde e mult mai simplu mi ieftin si mai usor.Chiar nu vad frustrarea . Mai vorbim ciao Sorin

P.S. Oferta mea pentru un ultrausorde vis(Asso V X-Ray) ramane valbila si pentru elici
0

#40 Useril este offline   Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2007 - 05:59 PM

La mai mare si la mai multe Sorin. Sa-ti traiasca si fata. O sa investigam insa chestia cu intelegerea cu nevasta :o Pare suspect de bine :o

De rest prezinta cite oferte vrei. Eu sint interesat sa fie citi mai multi zburatori, avem o tara mare si prea putine avioane. Unul de la tine, citeva de la mine, mai multe de la altii si o sa intram si noi in rindul lumii, ca pretentii de natiune cu traditie in aeronautica avem.

Cu Pirtea, nu ma convingi. Tonul face muzica. Si ti-am dovedit ca la mesaje civilizate raspund civilizat. Respect pe oricine cu conditia sa dovedeasca un minim bun simt. Am cam obosit sa scarpin pe toate lumea intre urechi indiferent de cum se poarta.

Cit priveste rolul conducator.... bla, bla... nu ma bag ca nu sint interesat de polemica asta.
Andrei
0

#41 Useril este offline   nitroflysport 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 31-January 07

Postat 02 February 2007 - 05:31 PM

asa e cum zice fan

Aceasta postare a fost editata de nitroflysport: 07 February 2007 - 05:15 PM

ich möchte mit Flugzeugen spielen
0

#42 Useril este offline   fan 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 22-January 06

Postat 02 February 2007 - 06:17 PM

nitroflysport, la 2 Feb 2007, 17:31, a spus:

..............n-am nici o treaba cu avioanele ...............

........ deci : "Nec ultra crepidam, sutor !" ............................................

sau ( ca sa fiu foarte explicit ) :
- profesionistii ( Jovis ) constructori / dealeri / piloti isi rezolva diferendele intre ei in cunostinta de cauza
- chibitii ( bovis ) isi vad de lungul nasului si nu se amesteca in discutia celor din "Liga mare"

Cat despre greseli de "ortografie" ................ welcome on line !!!!!!

................................................................................
.................................................................................

Cer scuze pentru off topic garbage, dar ....... nu suport colectionarii de "stelute".
Desigur, admin-ul va face curatenia necesara aici.

................................................................................
.................................................................................

Aceasta postare a fost editata de fan: 04 February 2007 - 06:42 PM

TWITT .......... ( The Wing Is The Thing )
0

#43 Useril este offline   nitroflysport 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 31-January 07

Postat 03 February 2007 - 10:57 PM

traim intr-o tara libera

Aceasta postare a fost editata de nitroflysport: 07 February 2007 - 05:14 PM

ich möchte mit Flugzeugen spielen
0