C.N. Acrobatie RC clasele F3A; F3C; F3M 22-24 sept. 2017 Concursuri organizate de FRMd. şi gazduite de A.T. Braşov la Sânpetru
Postat 11 May 2017 - 02:59 PM
În perioada 22-24 sept. 2017 vor avea loc la A.T. Braşov (Sânpetru), campionatele naţionale de acrobaţie RC outdor la clasele F3A; F3C, F3M.
În primă fază AICI se găseşte regulamentul sportiv după care se vor desfăşura competiţiile.
Pentru clasa F3M (pag. 55-95), fiind primul an de C.N. cred că ar fi bine să vă antrenaţi după primul program "cunoscut".
Cu stimă: PVP
Postat 29 June 2017 - 08:17 AM
Am urmatoarele intrebari:
1. La paginile 91-92 nu exista niciun program, exista in schimb la urmatoarele dar care este cel de F3P, banuiesc ca nu facem program de F3P la F3M, corect? Ar fi aberant.
2. Cand putem avea un program oficial dupa care sa ne putem antrena? Banuiesc ca face sens sa fie cel din anul respectiv de la F3M international cum a fost de altfel si anul trecut.
3. Am inteles corect ca proba de freestyle inseamna doar 20%? Daca da, ar trebui corectat acest lucru si scoasa poate cea de Unknown si facut punctaj mai mare pe freestyle sau cel putin impartite toate 3 in mod egal.
4. Avand in vedere ca Federatia a decis sa preia aceasta clasa, banuiesc ca vrea sa si sustina financiar prin premii solide avand in vedere costul ridicat al modelelor si intretinerea lor sau costul unui eventual "crash". Sunt transant dar cred ca asta este si realitatea. Asta daca isi doreste sa aiba participanti evident. Care sunt premiile pe scurt? A se intelege, daca nu era facut de federatie, nu aveam nicio pretentie, s-a decis sa ia federatie - atunci sa pay for it :).
5. Este suficient pentru 3 clase 3 zile? Nu cred ca merge totul pe fuga si facut doar ca sa fie facut. Inseamna o zi pentru fiecare clasa, nu?
Pentru o prezenta buna la aceasta clasa banuiesc ca ar trebui sa existe un interes direct in a face totul cum trebuie.
PS> trebuia lasata aceasta clasa libera cum a fost in anii trecuti si a iesit super misto, unde ne intalneam cu totii vorba lui Mihai, la o "miuta" in spatele blocului iar organizarea a fost foarte buna si
atmosfera foarte placuta. Eram noi intre noi liberi, trebuia sa ia federatia ceva ce probabil nici nu o sa poata organiza si oferi ce/cum trebuie.
Cheers,
Bogdan,
Aceasta postare a fost editata de Flying Buddha: 29 June 2017 - 08:17 AM
Postat 29 June 2017 - 11:08 AM
Flying Buddha, la 29 June 2017 - 08:17 AM, a spus:
Am urmatoarele intrebari:
1. La paginile 91-92 nu exista niciun program, exista in schimb la urmatoarele dar care este cel de F3P, banuiesc ca nu facem program de F3P la F3M, corect? Ar fi aberant.
2. Cand putem avea un program oficial dupa care sa ne putem antrena? Banuiesc ca face sens sa fie cel din anul respectiv de la F3M international cum a fost de altfel si anul trecut.
3. Am inteles corect ca proba de freestyle inseamna doar 20%? Daca da, ar trebui corectat acest lucru si scoasa poate cea de Unknown si facut punctaj mai mare pe freestyle sau cel putin impartite toate 3 in mod egal.
4. Avand in vedere ca Federatia a decis sa preia aceasta clasa, banuiesc ca vrea sa si sustina financiar prin premii solide avand in vedere costul ridicat al modelelor si intretinerea lor sau costul unui eventual "crash". Sunt transant dar cred ca asta este si realitatea. Asta daca isi doreste sa aiba participanti evident. Care sunt premiile pe scurt? A se intelege, daca nu era facut de federatie, nu aveam nicio pretentie, s-a decis sa ia federatie - atunci sa pay for it :).
5. Este suficient pentru 3 clase 3 zile? Nu cred ca merge totul pe fuga si facut doar ca sa fie facut. Inseamna o zi pentru fiecare clasa, nu?
Pentru o prezenta buna la aceasta clasa banuiesc ca ar trebui sa existe un interes direct in a face totul cum trebuie.
PS> trebuia lasata aceasta clasa libera cum a fost in anii trecuti si a iesit super misto, unde ne intalneam cu totii vorba lui Mihai, la o "miuta" in spatele blocului iar organizarea a fost foarte buna si
atmosfera foarte placuta. Eram noi intre noi liberi, trebuia sa ia federatia ceva ce probabil nici nu o sa poata organiza si oferi ce/cum trebuie.
Cheers,
Bogdan,
Buna ziua din nou,
Voi fi scurt....
!. ; 2. și 3. .... la data la care am postat regulamentul FAI-ul nu actualizase codul... pentru conformitate o să-l rog pe Cornel să posteze vechile pagini 91 și 92 și pe cale de consecință programul și regulile vor rămâne așa cum s-au stabilit inițial.
4. Aici te rog să vorbești cu conducătorul clubului tău, care bănuiesc că este afiliat la FRMd. și să facă o notificare scrisă cu solicitările tale....
5. Da este suficient.
Cu respect (încă...):
PVP
Postat 29 June 2017 - 12:31 PM
vasipop, la 29 June 2017 - 11:08 AM, a spus:
Voi fi scurt....
!. ; 2. și 3. .... la data la care am postat regulamentul FAI-ul nu actualizase codul... pentru conformitate o să-l rog pe Cornel să posteze vechile pagini 91 și 92 și pe cale de consecință programul și regulile vor rămâne așa cum s-au stabilit inițial.
4. Aici te rog să vorbești cu conducătorul clubului tău, care bănuiesc că este afiliat la FRMd. și să facă o notificare scrisă cu solicitările tale....
5. Da este suficient.
Cu respect (încă...):
PVP
Ok, eu zic pas atunci, nu voi participa, multumesc.
O clasa bestiala precum F3M a fost stricata dinainte sa macar aiba loc si asta pentru ca nu a fost lasata asa cum a fost organizata ca in anii precedenti.
O zi buna,
Aceasta postare a fost editata de Flying Buddha: 29 June 2017 - 12:32 PM
Postat 01 August 2017 - 03:04 PM
vasipop, la 11 May 2017 - 03:37 PM, a spus:
Practic programul este identic doar că este şi în oglindă.... funcţie de direcţia vântului.
Cu drag: PVP
Prin urmare, programul care ramane este cel pe care l-am atasat - F3M Unlimited Known 2016? Aceste este primul "known" din regulamentul FAI respectiv.
Fisiere atasate
-
FAI unlimited known 2016.pdf (102.08K)
Number of downloads: 266
Aceasta postare a fost editata de ANDUNG: 01 August 2017 - 03:04 PM
Postat 01 August 2017 - 03:28 PM
ANDUNG, la 01 August 2017 - 03:04 PM, a spus:
Da aceasta este programul
Postat 09 August 2017 - 11:31 AM
Având în vedere că numai mâine nu-i poimâine,
am să vă rog să începeți să vă faceți înscrierile pentru cele trei clase de concurs.
Practic luați legătura cu conducătorii de club, iar ei la rândul lor vor face demersurile necesare.
În altă ordine de idei... Cum stați cu antrenamentele ???
Puteți posta opinii și sau comentarii fără probleme...
Postat 10 August 2017 - 10:28 AM
Se va zbura doar programul P sau se combina si cu programul F? si daca da, cum vor fi impartite mansele, pe fiecare program?
Postat 10 August 2017 - 07:34 PM
daniel_ionut, la 10 August 2017 - 10:28 AM, a spus:
Se va zbura doar programul P sau se combina si cu programul F? si daca da, cum vor fi impartite mansele, pe fiecare program?
Salut Ionuț,
Programul va fi doar P-ul având în vedere că este primul C.N. clasa F3C. Vom avea 3 manşe din care vor conta două cele mai bune.
P.S. Am trimis actele pentru licențe. Ìnscrierea la competiție o voi face eu.
Postat 18 August 2017 - 04:08 PM
Avand in vedere ca numarul de participanti la F3A nu a atins niciodata minimul pentru organizare FAI cu preliminarii, semifinale si finale, ar trebui sa se decida la nivelul Comisiei ce program se zboara. In sectiunea la care duce link-ul "FAI Sporting Code - Volume F3" sunt prezentate programele A18, A16, P19, P17, F19, F17 . Care ramane pentru Concursul de la Sanpetru din septembrie, clasa F3A?
Multumesc
Postat 21 August 2017 - 11:33 AM
vasipop, la 09 August 2017 - 11:31 AM, a spus:
Având în vedere că numai mâine nu-i poimâine,
am să vă rog să începeți să vă faceți înscrierile pentru cele trei clase de concurs.
Practic luați legătura cu conducătorii de club, iar ei la rândul lor vor face demersurile necesare.
În altă ordine de idei... Cum stați cu antrenamentele ???
Puteți posta opinii și sau comentarii fără probleme...
Foarte bine stam cu antrenamentele, cele pentru RXFC :), nu am zis PAS la F3M? din motivele enumerate mai sus?
:clapping: :clapping: :clapping:
Cum adica sa postam opinii si comentarii fara probleme? Am facut-o si le-ati aruncat la gunoi !
Aceasta postare a fost editata de Flying Buddha: 21 August 2017 - 11:35 AM
Postat 22 August 2017 - 09:28 AM
Men, la 18 August 2017 - 04:08 PM, a spus:
Avand in vedere ca numarul de participanti la F3A nu a atins niciodata minimul pentru organizare FAI cu preliminarii, semifinale si finale, ar trebui sa se decida la nivelul Comisiei ce program se zboara. In sectiunea la care duce link-ul "FAI Sporting Code - Volume F3" sunt prezentate programele A18, A16, P19, P17, F19, F17 . Care ramane pentru Concursul de la Sanpetru din septembrie, clasa F3A?
Multumesc
Buna ziua,
Programul F3A de anul acesta ar trebui sa fie acelasi cu cel de anul trecut (P17). Programele P19, F19 intra in vigoare incepand de anul viitor.
Eu unul nu stiu sigur daca o sa pot ajunge anul acesta, avand un eveniment in familie si altele la care trebuie sa fiu prezent. Voi incerca totusi.
Postat 28 August 2017 - 08:52 PM
Men, la 28 August 2017 - 07:48 PM, a spus:
Continui cu intrebarile: cum sunt impartite cele 3 clase, pe zile. Nu de alta dar as vrea sa stiu din timp, pentru a putea planifica deplasarea corect.
Multumesc
Propunere de program:
Vineri:
Orele 09:00-12:00 verificare modele şi antrenament F3A
Orele 12:00-16:00 concurs F3A
Orele 16:00-17:00 procesare rezultate şi festivitatea de premiere.
Sâmbătă:
Orele 09:00-12:00 verificare modele şi antrenament F3C
Orele 12:00-17:00 Concurs F3C.
Orele 17:00-18-00 Procesare rezultate şi festivitatea de premiere.
Duminică:
Orele 09:00-12:00 verificat modele şi antrenamente F3M
Orele 12:00-17:00 concurs F3M
Orele 17:00-18:00 procesare rezultate şi festivitatea de premiere.
Cu drag:PVP
Postat 18 September 2017 - 03:59 PM
În altă ordine de idei, vineri se pot face antrenamente la Heli astfel încât după ce se încheie concursul de sâmbâtâ, colegii de la F3M să poată să se antreneze pentru duminică.
Postat 21 September 2017 - 08:18 AM
vasipop, la 18 September 2017 - 03:59 PM, a spus:
În altă ordine de idei, vineri se pot face antrenamente la Heli astfel încât după ce se încheie concursul de sâmbâtâ, colegii de la F3M să poată să se antreneze pentru duminică.
Buna ziua , tinand cont de vreme , se mai tine intalnirea ?
FMS P-51 D MUSTANG 1700 mm
ESM F4U CORSAIR 1900 mm SAITO FA 200 R 33
JU- 87 STUKA 1920 mm
A-10 Freewing 1700 mm EDF
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
Postat 21 September 2017 - 04:33 PM
Pentru F3M vom avea trei manşe:
1 Impus.
2 Program la alegere.
3 Freestyle.
Pentru programul impus ştiți deja despre ce este vorba.
La programul la alegere fiecare pilot va declara succesiunea figurilor.
Freestyle-ul cred că este clar pentru toată lumea.
Postat 21 September 2017 - 11:11 PM
Align DS820M | Scorpion Backup Guard | VBAR Neo Pro Rescue | T-Rex 600N Pro | Spirit GT | TT 53 Redline
||| || | Spektrum iX12 | || ||| Radiomaster TX16S MAX
Postat 23 September 2017 - 07:43 PM
tantar, la 22 September 2017 - 10:01 AM, a spus:
a fost ceva activitate???
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 23 September 2017 - 07:45 PM
tantar, la 22 September 2017 - 10:01 AM, a spus:
Din păcate F3A-ul nu s-a ținut din motive obiective..., dar F3C-ul... :) a fost super! deşi cu doar 5 concurenți printre care și tu...
Aşa că mulțumim pentru efortul depus.
Cu drag:
PVP
Postat 23 September 2017 - 07:58 PM
SENIORI:
1 MIHALACHE Ionuț-Daniel
2 ASĂVOAIEI Alexandru
3 PETRE Ovidiu
4 CIOBANU Rivelino
5 POJOGA Mihai
ECHIPE:
1 A.R. Braşov (1)
2 A.R. Iaşi
3 A.R. Braşov (2)
Dincolo de clasament este bine de ştiut că 4 din 5 concurenți au executat programul P17 heli cap-coadă... ceea ce este excelent pentru primul C.N. de profil.
S-au făcut multe poze și imagini video și sunt convins că le vom vedea şi aici.
Postat 25 September 2017 - 08:05 AM
Din păcate ieri la C.N. F3M nu a fost prezent decât un singur concurent,
STRACINI Andrei... aşa că evident concursul nu este valid...
Oricum vreau să-i mulţumesc personal pentru efortul depus şi pentru faptul că deşi a fost singur s-a străduit să
ne arate frumuseţea F3M-ului.
Încă o dată "ONOARE ŞI RESPECT" Andrei.
Acestea fiind spuse să ne vedem cu bine la C.N. F3M ed. 2018.
Postat 25 September 2017 - 04:32 PM
Pentru mine a fost o intalnire excelenta, am zburat pe rupte cu totii.
Pun si aici cateva poze dar mai multe gasiti pe grupul RC Heli Romania - https://www.facebook...221549624573833