Problema era și este că nu am mereu timp să ajung la modelodrom și nici pe dealul de sub castel și-mi trebuia ceva cu care să pot să mă joc pe lângă casă, sau oriunde, aiurea ... .
M-am tot gândit la curentul din țară și tot vedeam DLG în sus, DLG în jos - lumea serios virusată. A naibii treabă. Îmi plac și mie, dar cine a mai văzut Hipopotam făcând piruete să lanseze o asemenea jucărică ? Dacă pic ? Se anunță cutremur !
Totuși, prin Primăvară, de ziua mea, am hotărât să-mi fac cadou un model mai de începător (că n-am dat în viața mea cu discul) așa că mi s-a pus pata pe o ”Libelle” de la Dream-flight. Până să vină pachetul îmi tot făceam probleme și mă întrebam dacă va rezista polistirenul la deplasamentul meu. Hm. Doar nu mă urc pe el.
Și a venit. Într-o cutie de am zis că am cumpărat un dinozaur. Eh, în cutie, altă cutie, cea normală, a modelului.
Libelle 1.jpg (54.27K)
Number of downloads: 66
Cutie foarte rezistentă și bine asigurată.
Libelle 2.jpg (67.07K)
Number of downloads: 68
Toate elementele asigurate și puse în pungi speciale. M-am apucat de despachetat:
LibeDaisy.jpg (79.25K)
Number of downloads: 64
Plus pisica Daisy la inspecția de calitate. :pardon:
Libelle 3.jpg (77.01K)
Number of downloads: 65
Comandasem echiparea recomandată de producător deși am avut intenția, la un moment dat, să optez pentru alte servo-uri și alt tip de alimentare a receptorului. Bine am făcut.
Libelle 4.jpg (74.59K)
Number of downloads: 58
Libelle 5.jpg (86.1K)
Number of downloads: 71
Aceasta postare a fost editata de ViP_Eol: 19 July 2017 - 12:25 AM