Modelism - RHC Forum: Identificare Aeromodele - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Identificare Aeromodele

#181 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1349
  • Inregistrat: 16-February 03

Postat 17 June 2017 - 06:07 PM

Vezi postareaMUGUREL., la 17 June 2017 - 05:05 PM, a spus:

Ideia e că AACR nu vrea acest lucru. Motivarea pentru care nu vor nu o cunosc. Dacă veți citi răspunsul nostru la ce au propus ei veți înțelege că nu suntem de acord cu ei.Cand am finalizat documentul cu ei acesta cuprindea exact sistemul de care spuneați mai sus și il recunoșteau. Când au publicat propunerea a apărut mult mult modificată procedura fata de cea negociată. Sincer aici a apărut impasul si s-a hotărât să facem segregarea pentru a mai zbura în legalitate anul acesta. Normal acum identificarea trebuia să fie operațională prin sistemul ARA și prin procedura comuna. Nu știm ce s-a întâmplat dar aceasta e situația momentului.

Domnul Mugurel, ma tem ca segregarea trebuia facuta inca de anul trecut pentru toti doritorii.
Dvs. cred ca cunoasteti totusi doar o mica parte a discutiilor cu AACR. Exista un intreg istoric, negocierea RCAR-RPAS, prezenta dansilor la Adunarea generala a ARA si abia apoi discutiile contraproductive dupa holurile institutiei. Acestea ar fi doar cateva din punctele mai relevante ale acestui istoric. Nu stiu insa daca cunoasteti ca la un moment dat demersurile ARA au fost intrerupe in numele unor promisiuni care s-au dovedit desarte si nerealiste ale AACRului? Erau proaspat sifonati de scrisorile deschise si alte demersuri cand i-au promis lui Andras marea cu sarea iar demersurile ARA au incetat. Am convenit atunci cu Andras sa asteptam cel mult pana in feb. anul asta, urmand in cazul in care nu se rezolva problema sa continuam demersurile inclusiv in privinta pregatirilor pt. a merge in instanta. Ulterior a urmat o intalnire a lui Andras impreuna cu vicele la care eu nu am putut ajunge din motive personale (ma rog daca se dorea musai prezenta mea putea fi amnata o ora dar nu a fost cazul), Atunci la AACR pe hol, a avut loc intalnirea in urma caruia sa pierdut ideea propriului sistem de identificare al ARA in favoarea idei identificarii gratuite facute de AACR prin logistica ARA. Ulterior dezavantajele acestei idei au devenit evidente si lui Andras, insa in loc sa se reia demersurile planificate sau incercat acele pozitii in genunchi asa cum le-am numit eu atunci. Adica sa renunte la multirotoarele mai mari de 280, care nu-I plac domnului Dogaru dar si unora din membri ARA. Mai exact, acele evenimente la care eu m-am opus, ulterior dandu-mi demisia ne dorind sa fiu partas la tradarea membrilor ARA care au participat la proiectul IGSU, aducand beneficii asociatiei si asiguranduu-i prezenta la discutii cu autoritatile statului tocmai prin acest gen de echipamente.
Acum ca v-am reluat pe scurt povestea, sa va spun si parera.
Domnilor ma tem ca nu are cine negocia cu AACRul. Asa cum a-ti remarcat si dvs. cei din AACR sunt destul de bine informati si nu tocmai bine intentionati in cea ce ne priveste.
Fara suparare va spun ca un presedinte demisionar si un consiliu directoral ne ales al unei asociatii care nu-si respecta obligatia legala si statutara de asi organizeza adunarea generala obligatorie cel puţin o data pe an, nu cred ca poate avea pozitie de negociere cu o autoritate de talia AACRului. Din pacate tot ce sa construit in ultimii doi ani si ceva, se va distruge in cateva luni, daca conducerea nu intelege necesitatea respectarii dispozitiilor legale, anume sa organizeze o adunare generala prin care sa ofere asociatiei un consiliu director si presedinte alesi statutar de membri ARA, capabili sa puna in aplicare strategia stabilita prin adunarea generala, asa cum prevede legea si statutul ARA.
0

#182 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 June 2017 - 06:12 PM

Vezi postareaMUGUREL., la 17 June 2017 - 05:35 PM, a spus:

Identificare se dorea si se dorește sa se faca prin entități de profil. Sa nu se înțeleagă gresit că ARA dorea/dorește monopolul identificării.

Nu am vazut totusi sa le fi pomenit celor de la AACR in raspunsul dvs. despre art.17 alin 3) din codul aerian.
0

#183 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 560
  • Inregistrat: 01-November 08
  • Interests:Flying and floating things

Postat 17 June 2017 - 10:06 PM

Vezi postareaxorg, la 17 June 2017 - 06:07 PM, a spus:

. Adica sa renunte la multirotoarele mai mari de 280, care nu-I plac domnului Dogaru

Ah, acelasi domn dogaru tratat cu atata deferenta...
Makes sense now...
0

#184 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 744
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 17 June 2017 - 11:36 PM

Astea sunt povesti pe care eu nu le știu. De cand sunt interimar am preluat definiția aeromodelului conform concepției ARA, votată de modeliști chiar daca personal gândesc altceva, dar asta acum nu are relevanta. Importante sunt hotărârile modeliștilor .
0

#185 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 June 2017 - 04:29 AM

Pe FB se anunță pe pagina de legislație a lui Walter că luni plafonul de aeronavă se ridica de la 500g la 3500g. Prin ordin de ministru. Aici e puțin ciudat că nu știm din care guvern!

Aceasta postare a fost editata de MUGUREL.: 18 June 2017 - 04:29 AM

0

#186 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 18 June 2017 - 07:23 AM

Vezi postareaMUGUREL., la 18 June 2017 - 04:29 AM, a spus:

Pe FB se anunță pe pagina de legislație a lui Walter că luni plafonul de aeronavă se ridica de la 500g la 3500g. Prin ordin de ministru. Aici e puțin ciudat că nu știm din care guvern!

Nu e pagina mea, dar am fost facut admin.
Din pacate nu scrie sursa informatiei. Dar 1 zi mai putem astepta :)

In principiu vad ca totusi directia in care se merge iese to mai mult acollo unde alte tari deja se afla (D).
Iar in legatura cu subiectul o simpla marcare de model cu adresa si eventual numar de telefon de proprietar pe model ar fi sufficent (tot D). Asta fara nicio inregistrare nici a aeromodelelor si nici a aeromodelistiilor.

Cea ce urgent ar mai trebui rezolvat este interdictia de filmare pentru scopuri private. Din cite stiu restrictiile alea au sursa 1) din cauza spatiu aerean ar fi al armatei si 2) din cauaz interdictii generale de fotografiere aeriene care inca sint semen unui stat profund militarizat si suspicios fata de popor.
In Germania aceasta intedictie cred ca a picat acum peste 40 ani in urma si a fost instalat o legislatie de genul protectie sfera privata care se pare functioneaza perfect.
Argumentul despre obiective militare este depasit de mult de realitate unde sateliti pozeaza cel mai mic detaliu si pana inclsuif in Corea de Nord poti vedea mai toate public pe Google Earth.

Singurul motiv ramas (semi-)valabil este cel de a proteja o administratie publica profund corupt de dezvaluri publice despre activitati ilegale sau nefunctionale care doreste acoperita. Poporul romanesc in general nu e firca de poze aeriene ca nu au ce ascunde, mai degraba constatam ca pana la fiecare nunta este filmata de sus si omeni sint mandru sa aiba imaginiile astea.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#187 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 18 June 2017 - 08:29 AM

Vezi postareaMUGUREL., la 18 June 2017 - 04:29 AM, a spus:

Lol, au ales pragul ca sa intre si Inspire, piesa de rezistenta a profesionistilor... Bun lobby a avut ministrul ala :D

De ce pagina este vorba totusi ? :unsure:

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 18 June 2017 - 08:32 AM

... cu picioarele pe pamant ...
0

#188 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 June 2017 - 08:35 AM

E pe FB o pagina de legislatie in domeniul nostru. Walter admin. Îți poate explica mai mult!
0

#189 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 June 2017 - 05:57 PM

Dupa multiple incercari am reusit intr-un final apoteotic sa obtin de la conducerea ARA, mai mult cu jumatate de gura un raspuns pe forumul intern privind modul in care a fost si este folosit protocolul care ai permitea conducerii ARA sa adunca in legalitate prin zone segregate o buna parte din zborurile aeromodelistilor incepand se pare cu anul 2015. Pe aceasta cale si tinand seama ca de obicei cea ce scriu pe unde modereaza ARA cam are obiceiul sa dispara, cer permisiunea moderatorului sa aduc si replic aici raspunsul conducerii pe aceasta tema. Multumesc.
0

#190 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 June 2017 - 06:02 PM

Vezi postareaxorg, la 19 June 2017 - 05:57 PM, a spus:

Dupa multiple incercari am reusit intr-un final apoteotic sa obtin de la conducerea ARA, mai mult cu jumatate de gura un raspuns pe forumul intern privind modul in care a fost si este folosit protocolul care ai permitea conducerii ARA sa adunca in legalitate prin zone segregate o buna parte din zborurile aeromodelistilor incepand se pare cu anul 2015. Pe aceasta cale si tinand seama ca de obicei cea ce scriu pe unde modereaza ARA cam are obiceiul sa dispara, cer permisiunea moderatorului sa aduc si replic aici raspunsul conducerii pe aceasta tema. Multumesc.

Discutiile de pe forumul intern ARA nu pot fi reproduse aici.

Multumesc pentru intelegere!

Aceasta postare a fost editata de MUGUREL.: 19 June 2017 - 06:02 PM

0

#191 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 20 June 2017 - 05:52 AM

Vezi postareaxorg, la 19 June 2017 - 05:57 PM, a spus:

Orice care crezi tu poate fi scris. Totusi un forum, chiar unul inchis nu poate sa iti inchide gura unde ai tu o parere. Nu vorbim de scretele statului ci pur si simplu de discutii intre modelisti deasupra tematica de viitorul modelismului. Incepe sa devine chiar paranoide unele comportamentele din sfera celor care s-au adunat sub bisericute. Numai are nicio legatura cu comportamente democratice si de bun simt.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#192 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 09:12 AM

Vezi postareawabo1, la 20 June 2017 - 05:52 AM, a spus:

Orice care crezi tu poate fi scris. Totusi un forum, chiar unul inchis nu poate sa iti inchide gura unde ai tu o parere. Nu vorbim de scretele statului ci pur si simplu de discutii intre modelisti deasupra tematica de viitorul modelismului. Incepe sa devine chiar paranoide unele comportamentele din sfera celor care s-au adunat sub bisericute. Numai are nicio legatura cu comportamente democratice si de bun simt.

La ce-mi folosesc drepturile la libera exprimare?, cata vreme orice as scrie si care nu convine conducerii dispare imediat si de aici si de yammer? Am sa le respect decizia de a tine sub cenzura insasi inforamatia de interes public oferita de presedintele ARA pe forumul intern, iar aici am sa ma limitez la a expune doar concluzia mea pe tema problemelor de oridn legal intampinate de activitatile aeromodelistice ata din partea autoritatilor cat si din vina actualei conducerii a ARA.
0

#193 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 09:23 AM

Conducerea ARA a solicitat membrilor sa-si declare zonele de zbor, lasand impresia unei aparente legalitati, si a facut publice aceste zone, inclusiv pt. ochii autoritatilor, pe sectiunea publica a paginii asociatiei de aici: https://aeromodelism.ro/locatii/
Dupa ce a obtinut insa de la autoritati prin semnarea unui protocol, o modalitate temporara de a aduce in legalitate zborurile modelistilor din afara CTR-urilor, (se pare ca asta inca de prin 2015, asa cum afirma Andras in raspunsul pe forumul privat al ARA), i-a lasat pe acestia de izbeliste, lasand publice locatiile declarate dar totodata in ilegalitate (nesegregate). Acestea exceptand zona de la Adunatii, pt. care sa obtinut segregarea in baza protocolului, dovada clara a functionalitatii acestui protocol. Explicatia conducerii este nerealista, aceasta motivand ca: termenul folosit in discutii a fost la momentul respectiv a fost de "zone declarate" si nu de "zone segregate", motiv pentru care conducerea ARA nu a inteles intentia de segregare/legalizare a celor care si-au declarat atunci zonele de zbor. Mai mentioneaza conducerea ca scopul declarari de atunci a fost in fapt identificarea locatiilor de zbor din zonele CTR, nicidecum cel al segregarii zonelor din afara CTR-urilor. Retinem insa ca la momentul respectiv, a fost solicitata declararea si a altor zone, mai mult, in marea lor majoritate au fost declarate atunci zonele din afara CTR-urilor. Acest aspect rezulta inclusiv din harta facuta publica de conducerea ARA aici: https://aeromodelism.ro/locatii/ (CTR-urile fiind marcate pe harta exclusiv cu cercuri verzi). De mentionat ca prin comunicatele oficiale conducerea ARA a lasat membrilor de inteles, ca protocolul mai sus mentionat, ar fi functional pt. perioade scurte, in cadrul evenimentelor organizate de dansii. Aspect contrazis inclusiv prin exemplul de segregare obtinuta tot in cazul locatiei mai sus amintite de laAdunatii Copaceni, din cate inteleg conform spuselor presedintelui, pt. 6 luni in acest an, respectiv pt. 3 luni in anul 2015. Astfel conducerea ARA, nu doar ca a ignorat intentile clare ale propriilor sai membri, dar mai mult, prin comunicatele sale ce lasau sa se inteleaga o posibilitate limitata a perioadei de segregare in baza protocolului, si-a indepartat practice membri de idea solicitarii unei segregari in zonele dumnealor de interes.
Conducerea ARA pe langa faptul ca se face vinovata de o totala lipsa de interes fata de necesitatile aeromodelistilor si de expunerea acestora la riscurile unor incidente cat si a sanctiunilor penale, prin falsa impresie de lagalitate a zonelor de zbor pe care membri sai de buna credinta le-au decalalat ARA si pe care aceaasta le-a expus autoritatilor lasadu-le in acelasi timp in ilegalitate (nesegregate), a recurs si la tainuirea adevaratei functionalitatii a protocolului fata de membri sai, indepartandui astfel pe acestia si mai de idea folosirii zonelor segregate in scopuri aeromodelistice, pana la definitivarea situatiei legislative actuale.
Prin privarea aeromodelistilor de zonele sigure de zbor, petru crearea carora autoritatile au oferit conducerii ARA suport legal, aceasta prin insasi protocolul aici discutat. In fapt conducerea ARA a reusit sa instige aeromodelistii la zboruri ilegale si clandestine “haiducesti”, in loc sa disciplineze si sa orineteze catre siguranta si legalitatea aeromodelismul asa cum afirma ca si-a propus.
Din cate cunosc, in acest moment autoritatile au pus la dispozitie tot pe baza de protocol conducerii ARA si posibilitatea de a organiza zone de zbor legale in zonele CTR, o astfel de zona fiind deja functionala la Cluj. Astept cu interes sa vedem daca conducerea ARA va binevoi sa imprta aceste beneficii oferite de autoritati si cu membri ai sai care au nevoie de zboruri legale in alte CTRuri decat cel din Cluj.

Aceasta postare a fost editata de xorg: 20 June 2017 - 09:26 AM

0

#194 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 20 June 2017 - 11:15 AM

pai daca e asa, din 2015, tu unde ai fost? ai avut acces la documente. ce atitudine ai luat? in afara de a face valuri inutile.
poti raspunde? aici sau pe privat, cum vrei tu
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#195 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2647

Postat 20 June 2017 - 11:36 AM

Xorg,

Eu am priceput asta (ca ARA putea foarte usor sa-si puna de mult in legalitate membrii proprii, cotizanti DAR N-A FACUT-O numai pentru unii), da n-am priceput de ce ? lene ? prostie ? rea vointa ?

Aceasta postare a fost editata de vlad1: 20 June 2017 - 11:40 AM

0

#196 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 11:47 AM

Ce te face sa apreciezi ca o putea face "foarte usor" ? :unsure:
Din cate vad, discutia cu AACR e un fel de... zidul plangerii... ARA pune biletele acolo... si cam atat, efectul e cel care se vede...

Vezi postareavlad1, la 20 June 2017 - 11:36 AM, a spus:

Xorg,

Eu am priceput asta (ca ARA putea foarte usor sa-si puna de mult in legalitate membrii proprii, cotizanti DAR N-A FACUT-O numai pentru unii), da n-am priceput de ce ? lene ? prostie ? rea vointa ?

0

#197 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 12:15 PM

Vezi postarearenatoa, la 20 June 2017 - 11:47 AM, a spus:

Ce te face sa apreciezi ca o putea face "foarte usor" ? :unsure:
Din cate vad, discutia cu AACR e un fel de... zidul plangerii... ARA pune biletele acolo... si cam atat, efectul e cel care se vede...

Pai nu le trebuiau matanii, trebuia sa completeze un tipizat pentru fiecare zona. Eventual sa-i puna pe beneficiari sa si-l completeze singuri daca nu era 'foarte usor'. S-au plins undeva? Aveau procedura pe care s-au segregat alealalte de pe harta, au parcurs procedura, dar numai pentru unii.
Una era procedura in curs la momentul respectiv, si alta negocieri pentru tinte iluzorii (25Kg la liber).

Ma gindesc eu asa, ca mie mi-ar fi fost mai greu (cuiudat) sa segreghez un teren la Craiova, decit beneficiarilor, sau eventual unei entitati care-i pastoreste (ajuta). Daca tot s-au obosit cu harta interactiva, coodonate, si tot ce a urmat, ce scop a avut ?
0

#198 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 12:18 PM

Vezi postareavlad1, la 20 June 2017 - 11:36 AM, a spus:

Xorg,

Motivul imi scapa si ma face deopotriva macar la fel de curios cum esti si tu. Cert este ca au avut un protocol functional pe care l-au folosit doar la Adunatii, dovada ca era si este functional. De ce nu si in alte zone?!!! Si eu abia astept sa aflu. Mai ales la cate injuraturi si critici mi-am atras pana acum pentru indrazneala mea de a incerca sa aflu.
0

#199 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 12:25 PM

Vezi postareaxorg, la 20 June 2017 - 12:18 PM, a spus:

Motivul imi scapa si ma face deopotriva macar la fel de curios cum esti si tu. Cert este ca au avut un protocol functional pe care l-au folosit doar la Adunatii, dovada ca era si este functional. De ce nu si in alte zone?!!! Si eu abia astept sa aflu. Mai ales la cate injuraturi si critici mi-am atras pana acum pentru indrazneala mea de a incerca sa aflu.

Ei, au mai segregat si ripa, probabil si altele (da mai ascunse publicului).
0

#200 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 20 June 2017 - 01:28 PM

Vezi postareaxorg, la 20 June 2017 - 12:18 PM, a spus:

Vezi ca ti-a raspuns Vlad1.

Deci, ca sa concluzionam.. tu zici ca doar la Adunati s-a folosit , vlad1 zice ca si in alte parti s-a folosit. Deci cineva minte . Io sunt sigur ca tu.

DT
0

#201 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 01:29 PM

Vezi postareavlad1, la 20 June 2017 - 12:25 PM, a spus:

Ei, au mai segregat si ripa, probabil si altele (da mai ascunse publicului).

Adunati, Rapa, Alba, Cluj, Brasov. nu sunt ascunse. cine a vrut si a fost interesat a stiut. Daniel, revin cu intrebarea, in 2015 erai in conducere, ai stiut. de ce nu ai luat atitudine atunci? ce incerci sa demonstrezi acum? ca mie imi scapa.

Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#202 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 01:38 PM

Vezi postareaALLEN, la 20 June 2017 - 01:29 PM, a spus:

Adunati, Rapa, Alba, Cluj, Brasov. nu sunt ascunse. cine a vrut si a fost interesat a stiut. Daniel, revin cu intrebarea, in 2015 erai in conducere, ai stiut. de ce nu ai luat atitudine atunci? ce incerci sa demonstrezi acum? ca mie imi scapa.

La pariu ca vine cu o explicatie la minciuna de mai sus? Si o intoarce si o rastalmaceste pana nu mai ramane nimic. :))))
DT
0

#203 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 01:41 PM

bai baieti, din toata povestea asta io vad treaba cam asa: Andras a incercat sa faca ceva cu ARA . Trolii si haterii au scos din context tot ce s-a intamplat interpretand grav si pe dos tot , au gasit teorii ale conspiratiei aberante si acum vomita pe forum.
Ce e tare e ca nu noi am tras de ARA sa ne ajute, ci conjunctura (High fly 2015, High fly 2016, High fly 2017).

o fi o problema ca vrem sa mai facem intalniri pentru aeromodelisti si sa fim cat de cat in regula? sau se pare ca invidia e atat de mare incat se cauta nod in papura la orice?
0

#204 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 01:45 PM

Nu imi e clar cu ce ajuta pe restul lumii, marea masa, segregarile temporare de 3-4 zile la diversele adunari aero ? :unsure:

Aeromodelistul de rand vrea sa stie ca are unde sa se duca sa zboare in weekend, in fiecare weekend, la el acasa, fara sa il doara capul.

Iar sa invoci invidia in contextul asta... denota oaresce simptome... invidia fata de ce ? :unsure:

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 20 June 2017 - 01:48 PM

0

#205 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 01:56 PM

denota ce?
si tu scrii si editezi? nu poti spune lucrurilor pe nume? hai ca nu mai e cu suparare. ti se pare tie, in mintea ta, ca devin nebun?

mai gandeste-te un pic.
0

#206 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 02:06 PM

Am editat ca sa adaug ultimul rand, nu am sters nimic.

Ma intreb cum ai scos chestia cu nebun din ce am scris eu... ? :unsure:
Deci, invidie fata de ce ?
0

#207 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 02:12 PM

Vezi postarearenatoa, la 20 June 2017 - 02:06 PM, a spus:

Am editat ca sa adaug ultimul rand, nu am sters nimic.

Ma intreb cum ai scos chestia cu nebun din ce am scris eu... ? :unsure:
Deci, invidie fata de ce ?

Ca se poate zbura civilizat la adunatii copaceni. De cand am facut zona aia numai cacaturi si mizerii citesc pe forum. De unde .. nu stiu.. banuim ca invidie.

Acum ca ARA a favorizat ceva (vezi mai sus minciuna lui Xorg) ca doar la noi s-a facut ceva.

Pe toti va aud doar cu insinuari, conspiratii, minciuni. Niciunu nu zice nimic bun, numai voma.

Acum intelegi ?
DT
0

#208 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 02:23 PM

Reantoa, io asa am inteles. daca am inteles gresit corecteaza-ma. repet: nu e cu suparare.

invidie? pai hai sa ne intoarcem cu ceva ani in urma... remember? aaa, aia de la Adunani, aia cu avioane mari, aia cu, aia cu.

ok, am, dar am pe banii si munca mea. ca le scot o data pe an la zbor... mai conteaza? si da, atunci cand se aduna 5-6-10 modele mari la un loc, ce preferi? sa zbori "haiduceste"? sau sa ai cat de cat o mica acoperire? ca si cu segregare si fara, tot ilegal este, fara inmatriculare. sa dau bani unei institutii doar pentru un rahat de colant? mi-l fac singur (ma costa fix 2 euro si nu 90). ca ma incadreaza ca aeronava? OK, revin cu ce am mai scris: o sa-mi sara roata si o sa sun la 112: alooo... declar incident aviatic.

io cred ca aici trebuie sa ne coalizam si sa lasam dracu animozitatile. sa le aratam alora ce vor ei e o prostie. nu ne cred? ok... punem mana pe tel.: aloooo... declar incident... si atunci sa-i vedem

0

#209 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 02:38 PM

Asta e ducerea discutiei in derizoriu ca argument de acoperire ?

Nu da nimeni cu tamiie, ce sariti asa? Aici nu suntem in masura sa cerem socotela cuiva (e forum public), constatam si comentam doar.
0

#210 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 June 2017 - 02:58 PM

Haideti sa revenim la concret, faptele... nu comentati motivatia celor care le observa, eventual comenteaza.
Au si beneficiarii (unii) vreo vina ? de ce reactioneaza asa? erau 'la conducere'? ca mie-mi scapa.
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi