MUGUREL., la 17 June 2017 - 05:05 PM, a spus:
Domnul Mugurel, ma tem ca segregarea trebuia facuta inca de anul trecut pentru toti doritorii.
Dvs. cred ca cunoasteti totusi doar o mica parte a discutiilor cu AACR. Exista un intreg istoric, negocierea RCAR-RPAS, prezenta dansilor la Adunarea generala a ARA si abia apoi discutiile contraproductive dupa holurile institutiei. Acestea ar fi doar cateva din punctele mai relevante ale acestui istoric. Nu stiu insa daca cunoasteti ca la un moment dat demersurile ARA au fost intrerupe in numele unor promisiuni care s-au dovedit desarte si nerealiste ale AACRului? Erau proaspat sifonati de scrisorile deschise si alte demersuri cand i-au promis lui Andras marea cu sarea iar demersurile ARA au incetat. Am convenit atunci cu Andras sa asteptam cel mult pana in feb. anul asta, urmand in cazul in care nu se rezolva problema sa continuam demersurile inclusiv in privinta pregatirilor pt. a merge in instanta. Ulterior a urmat o intalnire a lui Andras impreuna cu vicele la care eu nu am putut ajunge din motive personale (ma rog daca se dorea musai prezenta mea putea fi amnata o ora dar nu a fost cazul), Atunci la AACR pe hol, a avut loc intalnirea in urma caruia sa pierdut ideea propriului sistem de identificare al ARA in favoarea idei identificarii gratuite facute de AACR prin logistica ARA. Ulterior dezavantajele acestei idei au devenit evidente si lui Andras, insa in loc sa se reia demersurile planificate sau incercat acele pozitii in genunchi asa cum le-am numit eu atunci. Adica sa renunte la multirotoarele mai mari de 280, care nu-I plac domnului Dogaru dar si unora din membri ARA. Mai exact, acele evenimente la care eu m-am opus, ulterior dandu-mi demisia ne dorind sa fiu partas la tradarea membrilor ARA care au participat la proiectul IGSU, aducand beneficii asociatiei si asiguranduu-i prezenta la discutii cu autoritatile statului tocmai prin acest gen de echipamente.
Acum ca v-am reluat pe scurt povestea, sa va spun si parera.
Domnilor ma tem ca nu are cine negocia cu AACRul. Asa cum a-ti remarcat si dvs. cei din AACR sunt destul de bine informati si nu tocmai bine intentionati in cea ce ne priveste.
Fara suparare va spun ca un presedinte demisionar si un consiliu directoral ne ales al unei asociatii care nu-si respecta obligatia legala si statutara de asi organizeza adunarea generala obligatorie cel puţin o data pe an, nu cred ca poate avea pozitie de negociere cu o autoritate de talia AACRului. Din pacate tot ce sa construit in ultimii doi ani si ceva, se va distruge in cateva luni, daca conducerea nu intelege necesitatea respectarii dispozitiilor legale, anume sa organizeze o adunare generala prin care sa ofere asociatiei un consiliu director si presedinte alesi statutar de membri ARA, capabili sa puna in aplicare strategia stabilita prin adunarea generala, asa cum prevede legea si statutul ARA.