wabo1, la 10 June 2017 - 08:01 AM, a spus:
Doar de curiozitate intreb. Voio care mergeti la asemenea demonstratii so showuri cu aeromodele mari, le aveti inregistrate la AACR sau cumva sinteti aceptati si fara? Au zone segregate la evenimentele alea si nu trebuie inregsitrarea AACR? Sau este ignorat?
Nenea Walter. :rolleyes:
Am tot scris, mai ales la subiectele ARA, că zborul cu aeromodele este perfect legal fără nicio înmatriculare. Bineînțeles că la asemenea manifestări se face segregare, dar nu special pentru aeromodele. Atenție ! Cel puțin la Bacău, băieții sunt chemați în calitate de sportivi FRMd chiar dacă numai Dan este singurul legitimat, iar în restul țării se merge pe același suport legal. La Bacău, protocolul comunicării cu turnul, inclusiv cu cel militar este stabilit de multă vreme (verbal), iar procedura de zbor ne aparține nouă nu Autorității Aeronautice. Aceleași argumente legale pe care vi le-am prezentat dincolo, le-am pus și la dispoziția organizatorilor cu diferența specificării concrete (art., lege, ...).
Îmi cer scuze pentru "poluare". Mai multe despre subiect nu voi mai scrie aici.
P.S.: Andras stia de mult timp de treaba asta. Dacă ARA ar dori să ajute, ar fi binevenită sponsorizarea unor fly-ere care să fie împărțite publicului la fiecare eveniment, specifice orașului unde se desfășoară.
Baftă băieți și căt mai multe solicitări la mitinguri de acest fel.
Aceasta postare a fost editata de ViP_Eol: 11 June 2017 - 01:39 PM