Sunt un modelist de cand ma stiu, in copilarie nu aveam cu ce, acum pot sa-mi fac de cap pentru ca am cu ce (financiar vorbind). Am absolvit liceul de marina cu multi ani in urma, nu am profesat aceasta meserie desi imi luasem toate brevetele, soarta a avut grija sa-mi schimbe destinul si sa ma trimita in alte domenii, fara regrete. A ramas doar spiritul. Am lucrat navomodele la nivel mediu, acum 20 si ceva de ani la atelierul din liceu dar si acasa, printre altele am realizat bricul Mircea. De 3-4 ani am reaprins flacara modelistica si am intrat intr-un domeniu diametral opus navo, aeromodelismul. Ceva ma cheama la luciul apei.
De cateva zile caut planuri pentru un pescador (Nordkap spre exemplu ca-i aratos) sau remorcher (Frederic Mistral-un model pe care l-am facut candva), ceva retro, la o lungime de macar 80 cm. Daca sunteti amabili sa ma ajutati cu niste planuri mura-n gura sa spun asa. Dati-mi ceva de listat, lipit, traforat, glaspapir si de restul ma ocup eu. Rx si tx am de la aero in 6 canale, mai trebuie ceva electronica conscrata navo.Cu ajutorul vostru ma voi descurca.
Stima!
edit: Dintr-o regretabila eroare, pozele stocate pe alt site decat RHC s-au pierdut. Initiatorul le-a repus aici incepand cu pagina a 4-a, facand trimiteri la postarile cu care aveau legatura.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 13 September 2018 - 06:41 AM