Stai sa vezi aripile...
Bondocul asta simpatic este plin cu surprize. De doua zile ma tot uit la plan si nu-mi vine sa cred. Ori imi scapa ceva, ori mama lui l-a conceput pentru ca aripa sa fie construita dintr-o singura bucata. Sa clarific. Stiam si sunt de acord ca la final sa am aripa nedemontabila. 1 800mm, intra in masina, am deja doua modele de aceasta dimensiune. Dar, ma asteptam sa fac partea centrala, extremitatile si sa le lipesc la final. Pur si simplu, asa cum este acum, nu se poate. Iar pentru a manipula 1 800mm de aripa in atelierul meu este cam dificil.
Inca o strengarie. Bordul de fuga este din balsa masiva. Dupa ce il voi rindelui la forma corecta se va placa, da, da, cu balsa de 1/8''.
Bordul de atac este un D-box clasic.
O sa fie interesant sa trag firele pentru servo-urile eleroanelor. Musiu este marisor, dar nervurile sunt micute si nu prea am unde sa fac gaura pentru a trece firele. Daca le trec prin D-box, nu voi mai avea niciodata acces la ele. Grea dilema. Este evident ca planul a fost conceput fara eleroane. Sa-l las asa?
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 14 July 2017 - 01:21 PM